Log ind for at se singleplus.dk/detsker/45460
Glemt password?

FÆLLESSKAB FOR ENLIGE FORÆLDRE OG VORES BØRN

Arrangementer med og uden børn, nye venskaber, fÌllesrejser og oplevelser. Gør noget godt for dig selv og dine børn - Tilmeld dig Singleplus i dag!

Kom i gang med det samme

dr tv2 diverse medier
Pü ferie med andre singleforÌldre og deres børn? Se Singleplus Ferier & Rejser her...
Pü ferie med andre singleforÌldre og deres børn?
Se Singleplus Ferie & Rejser her

Hvad er singleplus?

Singleplus er et socialt netvÌrk, hvor medlemmerne er drivkraften bag arrangementerne og det indhold der skabes pü sitet. Det giver nÌrvÌr, et højt engagement og en fÌlles samhørighed da alle har et liv og en dagligdag der minder om din egen.

Er du singlemor, singlefar, alenemor, alenefar, enlig mor, enlig far, delemor, delefar, weekendmor eller weekendfar finder du her et fantastisk vÌrdifuldt netvÌrk til sparring og oplevelser - büde for dig selv og dine børn.


Hvad fĂĽr man?

Som medlem für man mulighed for at deltage i andre medlemmers arrangementer med og uden børn og deltage i debatter, blogs, grupper - og selv bidrage hvis man har lyst. Vi har skrevet en rÌkke artikler om det at vÌre singlefar eller -mor.

Du vil ogsü kunne deltage i større børnevenlige singlerejser og fÌllesarrangementer arrangeret af singleplus.dk i samarbejde med etablerede udbydere.

Hvis du i stedet er interesseret i dating anbefaler vi single.dk.


Oplevelser med dine børn!

Som betalende medlem kan du opnĂĽ en lang rĂŚkke rabatter hos f.eks. Spies, Ruby Rejser, Jesperhus Blomsterpark, Dayz m.fl.. Du kan se alle vores rabataftaler her

Rabat logoer
49 arrangementer

Find udflugter, singleferier med børn, fÌllesspisning m.m. i Danmarks største kalender med arrangementer, som er skabt af singleforÌldre for singleforÌldre og børn.

Vil du gerne finde andre singler med børn, at tage pü sommerferie, efterürsferie, juleferie, vinterferie eller püskeferie sammen med?

105.672 debatter

Du kan lÌse og snakke med om skilsmisse, ferietips, skilsmisse med børn, samvÌr, statsamt, samvÌrsaftale, singleliv, dagligdag, højtider og meget andet.

Del dine tanker og erfaringer med andre i samme situation - du kan endda gøre det anonymt, og dermed fü luft for de rigtig svÌre ting.

409 grupper

Tilmeld dig eller start fÌllesskaber om de ting, som betyder noget for dig som singlemor eller singlefar. Fx løbeklubber, singlerejseklubber eller sundhedsgrupper.