247 online

Alene med børn har mange navne

Om du er singlemor, singlefar, alenemor, alenefar, enlig mor, enlig far, delemor, delefar, weekendmor eller weekendfar betyder ikke noget på singleplus. Alle ved hvordan det er, når man ikke længere er to voksne under samme tag som børnene.

Aktuelle debatter om at være alene med børn

- mor/far m. kæreste
Fredag 01.jul 2016 10:27
Jeg har sommerferie og keder mig, vejret i Danmark er jo ikke fantastisk - nok også derfor min lille hjerne er begyndt at tænke på underlige ting, så bær over med mig (: .

Der er mange her i Single+ som er i forhold / har kæreste, og det synes jeg bare er fantastisk dejligt, at man stadig kan være en del af netværket, selv om man er i forhold [hearts] . Jeg har også selv kæreste på on/off og skulle derfor også selv tage stilling til hvad der skulle stå på min profil. Og her kommer det store spørgsmål til 100.000 kr. Hvordan kan man være singlemor eller singlefar med kæreste? Er man ikke enten single eller i forhold? Er det mig der er ordkløver?

Dig der har denne titel, hvorfor har du netop valgt denne, frem for delemor/delefar m.m. med kæreste?

Min egen grund er, at når jeg har kæreste, så er jeg  jo ikke single. Jeg får heller ikke altid lige tilrettet, så jeg kan både stå som delemor/singlemor/delemor m. kæreste og har endda også haft stående at jeg var delefar med kæreste (kun fordi jeg kan og fordi jeg har hår på brystet }) ), uden at det betyder jeg er det ene eller det andet, det vigtigste for mig, er at jeg selv ved om jeg er i forhold eller ej ;) .

Bare lige mit lille indspark fra Ishøj, hvor solen heldigvis er begyndt at kigge lidt frem..
DEBAT
Hvornår er man enlig forsørger??
Mandag 10.okt 2016 16:33
Jeg er blevet lidt i tvivl.

Overvejer at "tjene" lidt på at leje et værelse ud...men er man reelt enlig forsørger...og har man ret til sit børnetilskud og evt friplads i institution hvis man har lejeindtægt??

Har ikke kunnet Google mig frem til det :).
DEBAT
ENLIG MOR DER SKAL HOLDE JUL MED ANDRE ENLIGE I KBH SØGES
Fredag 02.sep 2016 17:56
I går lavede vi et opslag, hvor vi søgte en enlig far, men da vi ikke har fået nogle tilbagemeldinger, udvider vi søgningen med en enlig mor. Vi håber, at en af jer har lyst til at deltage, så vi kan tiltrække endnu flere medlemmer til Singleplus :)
----
Til en artikel i Magasinet LIME søges en enlig mor, som skal holde jul med andre enlige.

Læs herunder, hvad journalisten selv skriver :
Til serien søger jeg en enlig mor, som holder jul med andre enlige.

Jeg bruger fem cases i alt - en flygtning som holder danskjul, en hjemløs, der holder hjemløse jul, en mor og et barn, der modtager julehjælp og altså en enlig mor, der holder jul med andre enlige.

Formålet er at bryde tabuet om, hvad det vil sige at tage imod ‘hjælp’ i julen- og interviewet går kort sagt ud på, at hun skal fortælle om, hvorfor hunholder jul på den måde, hvornår hun begyndte på det, hvad det betyder etc.Vigtig er det dog, at hun er villig til at få taget et (godt)portræt. For det er portrættet, som fylder, og så et kort interview (ca. 1800tegn).

Deadline er allerede på mandag (om eftermiddagen). Dog hvis det er, kan jeg sagtens tage interviewet over telefonen, og så kan billedet nok trækkes lidt ind i næste uge. Det tager ikke meget mere end et kvarter fra min side.

Husk at sige til vedkommende, at jeg ikke graver i alle mulige årsager til, at hungør, som hun gør - f.eks. ift. hvorfor hun ikke holder jul med sine forældre eller lign. Det er mere generelt: Hvorfor hun har valgt sådan en jul, hvad det giver hende at være sammen med ligesindede og den slags. Formålet er at fortælle en positiv historie om en anderledes jul.

Skriv en privatbesked til Singleplus herinde eller til maria@singleplus.dk, så vil du blive kontaktet, hvis det er dig, hun vil gå videre med.

PFT!.
DEBAT
Bofællesskab
Fredag 30.sep 2016 19:16
er der nogen der kender til bofællesskaber hvor der er plads til enlig med barn? Desværre er meget af det der bliver bygget alt for dyrt. Måske nogen kender til en fremleje? Eller nogen der vil bytte? Jeg har virkelig ledt og googlet men der er ikke rigtigt noget. Vi savner lidt luftforandring og et mere socialt miljø. Vi bor i Kbh k, uden gård og helt uden børn i nabolaget. Ku være så dejligt for os begge. ????.
DEBAT
ENLIG MAND DER SKAL HOLDE JUL MED ANDRE ENLIGE I KBH SØGES
Torsdag 01.sep 2016 10:39
Vi har fået denne forespørgsel fra magasinet LIME på en enlig mand som holder jul med andre enlige.

Læs herunder, hvad journalisten selv skriver :
Til serien søger jeg en enlig mand, som holder jul med andre enlige - det kan f.eks. være en enkemand eller skilsmissefar.

Jeg bruger fem cases i alt - en flygtning som holder danskjul, en hjemløs, der holder hjemløse jul, en mor og et barn, der modtager julehjælp og altså en singlemand, der holder jul med andre singler.

Formålet er at bryde tabuet om, hvad det vil sige at tage imod ‘hjælp’ i julen - og interviewet går kort sagt ud på, at han skal fortælle om, hvorfor han holder jul på den måde, hvornår han begyndte på det, hvad det betyder etc. Vigtig er det dog, at han er villig til at få taget et (godt)portræt. For det er portrættet, som fylder, og så et kort interview (ca. 1800tegn).

Deadline er allerede på mandag (om eftermiddagen). Dog hvis det er, kan jeg sagtens tage interviewet over telefonen, og så kan billedet nok trækkes lidt ind i næste uge. Det tager ikke meget mere end et kvarter fra min side og har ok med tid til også at tage ud de kommende dage, hvis det er :)

Husk at sige til vedkommende, at jeg ikke graver i alle mulige årsager til, at han gør, som han gør - f.eks. ift. hvorfor han ikke holder jul med sine forældre eller lign. Det er mere generelt: Hvorfor han har valgt sådan en jul, hvad det giver ham at være sammen med ligesindede og den slags. Formålet er at fortælle en positiv historie om en anderledes jul.

Skriv en privatbesked til Singleplus herinde eller til maria@singleplus.dk, så vil du blive kontaktet, hvis det er dig, hun vil gå videre med.

Kender du den helt rette enlige far i KBH området, så tip ham endelig.

PFT!

De bedste hilsner Maria.
DEBAT
Julegaver - støt enlige kvinder i Uganda
Torsdag 15.dec 2016 12:55
Min kollega tilbringer al sin ferie med at hjælpe til på et børnehjem i Uganda i den forbindelse har hun fået kontakt med nogle enlige kvinder med børn, der tjener til dagen og vejen og ikke mindst for at sætte deres børn i skole ved at lave smykker, små tasker, kurve, cremer etc. Min kollega har en del kreationer til rimelige priser, der vil egne sig fint til jule-/værtindegaver.

Alle indtægter går ubeskåret til 3 enlige mødre fra Masindi Uganda:

Der er flere billeder her: facebook.com/Kunihira-400510...


Christine: Er mor til 8 og bedstemor til 3. Hun har kæmpetfor at tjene penge nok til at få sine børn godt uddannet. Lige nu mangler hunpenge til de 2 sidste semestre på Computer Science til Frank som er hendesyngste barn. Hun er 54 år og er præget af et liv med hårdt arbejde, så hendesindtægter går også til hospitalsophold. Hun har lavet punge, halskæder ogarmbånd af papir som er lakeret.


Skovia: Er datter af Christine. Hun er enlig mor til Marc på13 år, som er i secondary school (gymnasium). Skovia forsøger at lave enforretning med creme, sæber og lign. Lige nu sælger jeg hendes økologiskeSheanutbutter med olivenolie. Men hun har flere produkter på vej. Sidst jeg vari Madsindi boede jeg hos hende og så hvor hårdt arbejde det er at producerecremer ved håndkraft.

Rose: Er enlig mor til Precious som er 12 år, samt 2 voksnedrenge på 20 og 23. Hun har startet en lille butik, som hun har brug forkapital til at udvide. Hun bor med datteren i 2 bittesmå rum med køkken udenforog fælles toilet (læs hul i jorden) med naboerne. Hendes håb er at kunnekøbe/leje et hus som er større, samt at sikre fremtiden for hendes børn i kraftaf uddannelse.  Jeg har købt  hende en symaskine, så hun kan repareretøj for andre, men hun har også brug for et skrædderkursus, så hun kan sy tøjpå bestilling. Hun har lavet kurve, tasker og laptop/ipad sleves.
Priserne ligger fra 25 kr. for armbånd til 200 kr. forkurve.
Billederne viser et udvalg af varerne.

Jeg vil gerne agere mellemmand, hvis det kan hjælpe..
DEBAT
Nye venner/veninder. (Nordsjælland.)
Tirsdag 13.jun 2017 05:12
Hej
Jeg er en enlig mor til 3 drenge på 7, 10 og 14 år. Vi bor pt. i Græsted ved Gilleleje/Helsinge. Vi elsker dyr og naturen m.m.
Jeg har næsten ikke noget netværk og kunne godt tænke mig at få kontakt til nogle søde positive skønne mennesker. Gerne med børn.
Så bor i i området høre jeg meget gerne fra jer. :)
Med venlig hilsen
Lene.
DEBAT
?Gratis bio billetter - Pedersen og Findus i dag i Hillerød kl 11. 30
Lørdag 17.dec 2016 08:17
Gratis bio billetter - Pedersen og Findus i dag i Hillerød kl 11. 30

Nanna er blevet syg og jeg har en billet til et barn og en voksen..
DEBAT
Gruppe for pårørende til misbrugere?
Lørdag 15.okt 2016 13:43
Jeg har forsøgt at lede efter en gruppe for os pårørende til misbrugere, men er ikke stødt på nogen.
Har jeg overset den eller er eksisterer den ikke?
Er der mon basis for sådan en?

Personligt har jeg brug for sparring med ligestillede....
DEBAT
Kalder Kerteminde og omegn
Onsdag 22.feb 2017 14:41
Efter 4 år som alenemor, og et meget kort forsøg på et samboerskab på Djursland, har jeg revet alt op med rødder og lejet et rækkehus i Munkebo ved Kerteminde - kun få km. fra min datters far og hans kæreste {(

Det føles som den helt rigtige beslutning at lade min datter vokse op i nærheden af sin far, når hun nu starter i skole til næste år.

Men! Jeg kender ikke et øje i nærheden! Jeg har min familie på Sjælland (hvor jeg nu også har et hus til salg) og arbejder hovedsageligt i Jylland.

Så kom frisk, Fyn :D . Kaffe, Leos Legeland, camping, vin, film, gåtur ... Vi er klar på det hele. Tips til netværk modtages også med kyshånd :kiss).
DEBAT
Hej med jer
Søndag 18.jun 2017 07:14
Hej med jer. Vil blot lige kort hilse på. Har fundet dette sted, som ser ud til at være et rart sted, hvor man kan blive støttet i at forstå noget af det, som farer gennem hovedet på en, når man står i en hæslig tid. Jeg er blevet skilt for tre måneder siden efter at have været i et, desværre, meget usundt forhold gennem 17 år. Nu går jeg rundt med en følelse af en meget stor lettelse, men også en kæmpe fysisk -og psykiskmanifesterende angst for, hvordan jeg skal klare det hele, og om mine to dejlige børn kan heles op med tiden og blive glade igen. Det vil jeg gøre alt for, men  man skal jo være mere end jernhård viking for at kunne stå i det her! Pyh ha. Håber, at der er plads til sådan en som mig herinde..
DEBAT
Frivilligt arbejde/hobby
Søndag 04.jun 2017 21:16
jeg har længe gået og funderet over om jeg nok burde bruge noget af min tid på etterlandet andet end at blot vente på min børn kommer hjem :)
Jeg har tideliger været spejder, men har ikke rigtig lyst til at gå den vej, har rigeligt med børn at gøre på mit arbejde.
Jeg overvejer noget med noget mad, måske til hjemløse...
Er lidt ide forladt, men vil gerne gøre noget, men det er nu nok mest for mig selv. Så jeg kan finde noget mere indhold i mit liv.

Gode ideer er velkomne?.
DEBAT

Vi er som en stor familie

- og der er også plads til dig
Prøv 14 dage gratis

TILMELD DIG HER

logo