Bliv medlem

Singlecamping med børn

Her er de aktuelle debatter om camping og camping-arrangementer for singleforældre og børn på singleplus.dk

Aktuelle arrangementer og debatter om camping alene med børn

Officielle ture

I samarbejde med etablerede rejsearrangører, campingpladser og festivaller kan du med singleplus.dk tage afsted på ferie.

At tage på ferie med ligesindede gør at fællesskabet er skabt allerede inden ferien starter, og både børn og voksne får en god ferie: børnene får lynhurtigt legekammerater, og som voksen får man koblet af sammen med andre voksne.

Se alle singleplus ferieturene her

Fredag 29.jun 2018 08:45
Campingferie i Italien, i egen bil
Søndag 12.nov 2017 19:53
Hej derude
Jeg vil veje stemningen for om der er flere der har overvejet at tage på campingferie i Italien i 2018, men ligesom jeg ikke rigtig har besluttet sig endnu, fordi man ikke ønsker at tage af sted med børn, så langt væk, uden at kende nogen. Ferien skal være både børn og voksne.
Jeg kan anbefale Camping Bella Italia, som er mægtig stor, men der er styr på alt.
Hilsen René.
DEBAT
Lørdag 30.jun 2018 12:00
Mandag 02.jul 2018 00:00
Bor du eller kender du nogen der bor tæt på dragsholm slot???
Torsdag 05.okt 2017 16:02
vi var ved dragsjolm flot forleden. Min søn glemte sine dyre nyindkøbte Nike sko. Jeg fik ringet til camping pladsen som hedder sandubbernes camping. Camping fatter har skoene liggende.
Så var det jeg tænkte: mon nogen kender nogen der bor i nærheden og arbejder nær København. Det ville virkelig Både gøre min søn og jeg lykkelige hvis tilfældet var. Skriv til mig hvis tilfældet er.

Bedste håb og hilsner
Karina.
DEBAT
Billig ferie på campingplads i italien
Mandag 07.aug 2017 19:07
Hej, min søn på 5 og jeg tager til italien ved venedig på camping hvor vi skal bo i et mobilehome på camping marina de venizia - der er 3 væresler og 6 senge i alt og vi skal bare bruge et værelse :) så derfor hvis nogen vil leje anden halvdel af mobilehome så er det ret billigt for en uge i mobilehome med aircon, 1500,- på 5 stjernet camping plads - det kunne jo være der var nogen med et enkelt barn der ledte efter noget tilsvarende i uge 36/37 nærmere fra den 8/9-15/9

venueholidays.com/UK/grand_8...
marinadivenezia.it/dan/

skriv endelig hvis nogen spørgsmål

vh thomas.
DEBAT
Lørdag 23.jun 2018 00:00
Lørdag 07.jul 2018 14:00
Stemning for arrangement?
Mandag 31.jul 2017 18:37
hey...
Hjemkommen fra sommer camping ferie har jeg lyst til at bruge min fine lille vogn mere....
-er der stemning for et campingtræf et sted på sjælland her i det tidlige efterår?.
DEBAT
Sommerferie
Onsdag 14.mar 2018 20:14
De sidste to somre har jeg været på camping med mine to drenge på en plads som desværre er lukket ned nu. Den var ikke særlig stor, men havde det vi skulle bruge, en lille hytte med sove og spiseplads,den lå tæt på bad og toilet og køkken faciliteter. Der var en god legeplads og en pool, og om aftenen blev der gerne arrangeret rundbold kamp eller bål med skumfiduser. Det var også en fornuftig pris. Så nu er jeg på udkig efter noget lign. Det skal ikke være luksus,men vi vil gerne have noget lign det vi har været på. Vi var afsted i fire dage og gav 1400 kr.

I år kunne jeg godt tænke mig noget voksen selskab. Jeg har søgt på single camping, men er ikke stødt på noget i uge 29.
Jeg har en veninde som jeg overvejer at spørge om hun vil med. Men ved hun ikke har særligt meget at gøre godt med. Vil derfor høre om der er nogen som har nogen gode ideer?.
DEBAT
Flodbådstur
Torsdag 15.mar 2018 18:29
Jeg (og Maja på 5) skal helt uventet på en uges flodbådstur i Holland i den sidste uge af april - det bliver sååå hyggeligt.

Det er nogle venner vi lærte at kende gennem mødregruppen og som jeg bevarede efter skilsmissen. Vi har været på camping- og sommerhus- og ødegårdsferie sammen flere gange, bor tæt på hinanden. De har en på 5 og en på 3 :) og så skal mandens mor med - hun giver båden  })

De har været på flodbådstur før. Jeg blev sq nødt til at spørge - hvad f...laver man på en flodbåd??? :D

Vi sejler ud fra Amsterdam og sejler mod Rotterdam - skal være tilbage 7 dage senere i Amsterdam og flyver hjem igen.

Vi skal sejle med den her:

leboat.com/boats/horizon-4

Så siger min venindes mand så venligt: "Jeg skal nok lade være med at bestemme det hele". {)  For det første - han er så meget alfa, at det kan han slet kke lade være med og for det andet: For en gangs skyld vil jeg da bare læne mig tilbage og nyde at være inviteret :D

Har I været på flodbådstur? Mon ikke man skal have det samme tøj med som man tager med på camping? :o).
DEBAT
Mandag 02.jul 2018 14:00

Vi er som en stor familie

- og der er også plads til dig
Prøv 14 dage gratis

TILMELD DIG HER

logo