Bliv medlem

Singlecamping med børn

Her er de aktuelle debatter om camping og camping-arrangementer for singleforældre og børn på singleplus.dk

Aktuelle arrangementer og debatter om camping alene med børn

Officielle ture

I samarbejde med etablerede rejsearrangører, campingpladser og festivaller kan du med singleplus.dk tage afsted på ferie.

At tage på ferie med ligesindede gør at fællesskabet er skabt allerede inden ferien starter, og både børn og voksne får en god ferie: børnene får lynhurtigt legekammerater, og som voksen får man koblet af sammen med andre voksne.

Se alle singleplus ferieturene her

LUKSUS CAMPING SYDFYN
Mandag 28.dec 2020 18:03
Så er det tager tid at varme op til årets fedeste singlekamp
Skal du med ❤👌.
DEBAT
Minigolf og Fredagsbar .....- det er i morgen [emoji1f37a][emoji1f60e]
Torsdag 03.jun 2021 20:21
Hej skønne S+’ere 😉
Hvor er det bare så herligt, I vil lege med og spilleMinigolf til vores Fredagsbar i morgen ….- jeg glæder mig til vi skal lege ogses 😎
Vi er 25 som gerne vil spille Minigolf ….- jubiii!!! Så fårvi ikke skal stå i en laaang kø og vente på at komme til at slå til bolden, såbliver vi delt ind i små grupper af 4 personer (5 for en af dem 😉),som starter sammen. Og vi starter løbende efterhånden som vi hver især ankommertil baren ….- jeg har afstemt med Camping, vi kan starte løbende op!
Der ingen bestemte grupper. Jeg har noteret alle som harbetalt og skal spille med. Så efterhånden som du ankommer til Camping, så vildu blive ’sat sammen’ med et par af dine skønne S+ venner, som du følges ’rundt’på banerne med.
På denne måde så håber jeg, vi er færdige med Minigolfen,inden kl. 23.00, så vi kan nå at sidde sammen og hygge med nogle fredagssøl ogsige Go’ weekend til hinanden 😎
Glæder mig til en hyggelig og sjove fredag med jer alle 😊
Kh
Bettina.
DEBAT
Camping på Feddet uge 28
Torsdag 08.jul 2021 20:30
Overvejer at tage på Feddet camping med min mindste søn i næste uge. Er der mon andre S+er der med børn i den uge?.
DEBAT
Uge 30.
Tirsdag 15.jun 2021 10:08
Hej:D
Dette er min første sommer alene med børnene. Jeg har tænkt på at prøve højskoleophold eller camping i uge 30. Gerne på sjælland eller fyn. Har I et forslag til et godt sted? Så må jeg krydse fingre for at de har noget ledig i uge 30.
En mulighed er også at rejse sydpå til et børnevenligt sted. Gerne et sted hvor der er mange danske børnefamilier. Så skriv endelig hvis i kender et godt sted..
DEBAT
Singlecamping uge 28 - Vedersø Klit Camping
Onsdag 20.jan 2021 18:04
Har oprettet en debat, så hvis der er nogle spørgsmål eller noget der skal planlægges kan det gøres her eller der kan evt. oprette en FB gruppe til formålet..
DEBAT
Facebook gruppe: SP Feddet uge 27
Fredag 02.jul 2021 05:29
hej igen,

så er det lige om lidt. 😊 jeg opretter en Facebook gruppe, så vi kam få fat i hinanden og lettere aftale at mødes på camping pladsen. Se om ikke i kan finde den og meld jer på. Angiv så gerne ankomst og afrejse dag, samt plads/hus nummer.

Karina og jeg ankommer idag ved 15 tiden og har plads 146/145. Kunne være hyggeligt at mødes i aften i fællesteltet - hvis de har fået det rejst, dem der er kommet. Ellers ses vi mandag.

bedste hilsner,

katrine.
DEBAT

Vi er som en stor familie

- og der er også plads til dig
Prøv 0 dage gratis

TILMELD DIG HER

logo