Bliv medlem

Juleaften-arrangementer m.m. for singler med børn

For enlige med børn kan julen blive en trist periode, hvis man føler sig isoleret og alene, men der er dog andre muligheder. For her på singleplus.dk snakker og mødes vi, som har været igennem en skilsmisse med børn. I julen debatterer og støtter vi hinanden, når det handler om fx problematikken med samvær. Derudover mødes vi til julefrokoster, julearrangementer med børn, juleaften med og uden børn.

Aktuelle arrangementer og debatter om julen alene med børn

Hvad skal vi finde på? :)
Tirsdag 04.aug 2020 22:29
Hej piger! (p.t. ingen mænd)

Hvor er jeg glad for, at I har lyst til at være med! :)
Generelt synes jeg, at aldersgennemsnittet herinde på SinglePlus virker lidt højt, og der er jo noget med, at "lige børn leger bedst". Derfor denne gruppe, hvor jeg håber at møde andre alene/single forældre på nogenlunde samme alder som mig.
Det er naturligvis tilladt at diskutere forskellige emner herinde i gruppen, hvis I skulle have behov for det, men min primære intention med gruppen er, at vi skal mødes ude i den virkelige verden, så det håber jeg, at I vil være med til? :)
Og ser I i så fald helst, at vi mødes med eller uden børn? Som I kan se, har jeg også lavet en anden gruppe, der er for andre med børn på min drengs alder. Den gruppe var primært tiltænkt arrangementer med børn, mens denne gruppe primært var tiltænkt arrangementer uden børn. Men jeg er med på det meste, så kom endeligt med jeres input. :)

Vi ses!

Hilsen Maria.
DEBAT
Bliver den 23. til noget?
Onsdag 09.dec 2020 18:15
Bliver LiileJuleAftenophold den 23. til noget? JA!!!


JA JA JA !! vi skal fejrer lille juleaften sammen og ha - coronareglerne kommer ærlig talt lidt i vejen, så Betina og jeg er kreative igen og vi arbejder på højtryk for at lave arrangementet under de nye vilkår.

Der kommer mere info snarest.

Betalingsfristen er udsat, indtil I hører mere 😊.

Vi glæder os så meget til at løfte sløret for LilleJuleaften vol.3 for jer 😊❤🤗🎅🏻🌲????.
DEBAT
Per og Lises Julekalender
Tirsdag 01.dec 2020 09:35
I 1930'erne bragte bananfirmaerne Fyffe og A.W Kirkebye i Ugebladet Hjemmet en reklameserie hvor de lader Per og Lise følge bananens veje samt i rosende ord forklarer om denne frugts velsignelser.
Det er ren propaganda og reklame og hist og pist skrækkeligt politisk ukorrekt, men alliwl. Nu er det jo december, så here goes.
Og ja, de hænger på min entrévæg i original, samlet gennem mange år. Livet er mangfoldigt (:.
DEBAT
Indkøbs- og leveringsbehov 23/12?
Tirsdag 22.dec 2020 21:43
Måske er det mig, der har misopfattet et og andet, men jeg synes, jeg ser flere skrive noget om, at de i forbindelse med ændrede planer for juleaften, pludselig er kommet i knibe med at sadle om til at få købt ind til julen.
Nogle er måske i isolation, andre har ingen bil og Nemlig.com har vist lukket for levering fordi de er fuldbooket.

Så ... jeg tilbyder at købe ind og levere ved døren hvis nogen er totalt på numsen, for ingen - og slet ikke børn - skal sidde uden noget godt til sjæl og smagsløg de dage.
Jeg har kan køre ml. tidlig morgen og kl 12 og igen mellem 14 og 16 i morgen d. 23. Den 24. kan jeg ikke.

Og jeg er ligeglad hvem, du er og om vi aldrig har mødtes før. Kom frisk; Jo før jeg ved noget, des bedre har jeg mulighed for at planlægge.

Afstand ... sådan helst indenfor 20 km fra Rådhuspladsen :).
DEBAT
Juleaften på landet
Tirsdag 06.okt 2020 11:03
Kære alle sammen.
Har netop meldt mig ind her igen, efter at have "været væk" i mange år.
Jeg er en kvinde på 45 år, jeg er fuldtidsmor til min skønne datter, der snart fylder 14 år.
Vi har talt lidt om det med juleaften og hvad vi gerne vil i år, vi har familie osv, men vil egentligt gerne prøve noget andet.
Det vi er kommet frem til er at vi gerne vil invitere til juleaften hos os, det kan være en anden forældre med et barn, en forældre med to børn eller lign, dog max 4 personer i alt.
Måske sidder der en nogen derude som ikke har familie at holde jul med eller nogen der måske ikke har det store overskud til at holde jul?
Vi synes at det kunne være hyggeligt at gøre det på den måde i år
Og ja der er da et dtykke tid til juleaften, men vi skal jo lige snakke lidt sammen inden 💪😊

Vi håber på at høre fra jer og skriv endelig hvis I har spørgsmål 🎄????🎅.
DEBAT
Shelter juleaften?
Mandag 16.nov 2020 07:33
Jeg er uden børn juleaften. Jeg syntes det kunne være sjovt med en sheltertur. Fejre julen i outdoor... hygge om bålet pg spise lækker mad. Måske synge en julesang eller 2 mens vi går rundt om bålet hånd i hånd (efter afspritning)😜.
Kunne du tænke dig at være medarrangør på en sheltertur? Så skriv mig en pb.

Kh Karina.
DEBAT

Vi er som en stor familie

- og der er også plads til dig
Prøv 0 dage gratis

TILMELD DIG HER

logo