Bliv medlem

Juleaften-arrangementer m.m. for singler med børn

For enlige med børn kan julen blive en trist periode, hvis man føler sig isoleret og alene, men der er dog andre muligheder. For her på singleplus.dk snakker og mødes vi, som har været igennem en skilsmisse med børn. I julen debatterer og støtter vi hinanden, når det handler om fx problematikken med samvær. Derudover mødes vi til julefrokoster, julearrangementer med børn, juleaften med og uden børn.

Aktuelle arrangementer og debatter om julen alene med børn

Sydamerika i december
Søndag 09.jul 2017 16:51
Jeg har stadig lysten til de lange rejser, og planlægger at tage en tur til Sydamerika i december. Min søn er nemlig hos moren i julen. Sandsynligvis noget fantastisk strandliv i Colombia (Cartagena og omegn) - har så småt en plan. Eller måske Argentina. Jeg taler spansk, hvilket gør det hele en tand sjovere.
Skulle der tilfældigvis sidde en og have en lignende rejseplan, så kunne det være, at vi kunne mødes et sted. Det ville være heldigt og hyggeligt
VH Simon.
DEBAT
Juleaften for singler uden børn denne juleaften
Mandag 13.nov 2017 19:16
Er der andre end mig der er alene denne juleaften ?[juletræ].
DEBAT
Stressfri jul
Søndag 03.dec 2017 23:00
Tråden her kan anvendes til hvad du gør for at få en så lidt stresset jul som muligt.

Samtidig vil jeg høre om der er basis for at at oprette et par søndagsarrangementer med mindfulness og inspiration til stressfri jul på tapetet her i Måløv
Det vil for mit vedkommende være fra kl 15 den 10 december og fra kl 14 den 17 december, ca 3 timer.

Selv forsøger jeg at pille alt det 'man skal', 'man bør' og lignende helt ud af julen.
Det giver en meget mere stille tilgang for mig.
DEBAT
Højtider og ferier
Lørdag 02.sep 2017 04:08
Hvordan gør man det bedst for børnene.? Hej vi forældre har begge børn i en 7/7 ordning og vores første efterårsferie, jul og nytår som fraskilte nærmer sig. Børnene er 8 og 11 år og vi har et fint samarbejde omkring vores børn, (været skilt siden slut Marts)blot af nysgerrighed, hvordan gør I andre,somhar børn 7/7 i disse perioder? Holder I højtider sammen?/hver for sig?? Hvordan med efterårsferien??/juleferie? Giv os nogle gode råd?.
DEBAT
Lalandia i Julen
Mandag 25.sep 2017 21:19
Jeg skal finde noget at få tiden til at gå med for mig og mine 2 børn 1. og 2. juledag. Vi bor i Espergærde men holder jul i Midtjylland. Familie-julefrokosten er planlagt til 3. juledag.
Derfor overvejer jeg 2 overnatninger ( 25 - 27 december )i Lalandia Billund for at få børnene underholdt, og vil høre, om andre Single Plusser evt. har lyst til at være med? Det kunne være hyggeligt med lidt voksensnak henover måltider m.m.

Til info har jeg en søn på 7 og en datter på 10:)

Anita.
DEBAT
1. søndag i advent
Fredag 01.dec 2017 08:43
På søndag er det 1. søndag i advent, og vi vil gerne ligesom sidste år være med til at skabe en hyggelig og god julestemning her på siden[nisse] 

Vi håber, I er med på at sprede lidt julehygge herinde henover de næste fire søndage.

Fortæl hvad du glæder dig allermest til i december[juletræ]  [nisse]  [gift]  [vin]  [sne]  [kælk]  [ski]  [tv] 

Vi finder en vinder af 3 måneders gratis medlemskab mandag d. 4. december blandt jeres kommentarer.

Hilsner Mikkel & Maria.
DEBAT

Vi er som en stor familie

- og der er også plads til dig
Prøv 14 dage gratis

TILMELD DIG HER

logo