128 online

Juleaften-arrangementer m.m. for singler med børn

For enlige med børn kan julen blive en trist periode, hvis man føler sig isoleret og alene, men der er dog andre muligheder. For her på singleplus.dk snakker og mødes vi, som har været igennem en skilsmisse med børn. I julen debatterer og støtter vi hinanden, når det handler om fx problematikken med samvær. Derudover mødes vi til julefrokoster, julearrangementer med børn, juleaften med og uden børn.

Aktuelle arrangementer og debatter om julen alene med børn

Økonomi og jul
Fredag 02.dec 2016 20:28
Er du på kontanthjælp og har svært ved at få enderne til at mødes i december og sidder uden børn juleaften, vil jeg gerne invitere en S+er til juleaften med "alt-betalt".

Du skal blot selv sørge for din transport til og fra Hvidovre.

Send en lille hilsen og jeg skriver tilbage til dig..[hearts].
DEBAT
8 dage til JUL
Onsdag 23.nov 2016 15:19
Eller sådan ca.. I alle fald 8 dage til tilmeldingsfristens udløb for mit lille juletamtam juleaften i Hvidovre.

Bestem dig inden d. 30, ellers skal jeg jo selv finde på et sted at holde juleaften ;)

Der MÅ da være nogen der har lyst til et mindre selskab med traditionel juleopskrift og lidt leg, snak og massere af grin og latter..{).
DEBAT
Hverdag deler I julen?
Onsdag 30.nov 2016 23:57
er nysgerrig efter at høre hvirdan I deler julen mellem jer. Vil gerne have dem lidt i jule dagene. Eller juleaften og 1. Juledag.
Hvad gør I?.
DEBAT
Jul og nytår
Tirsdag 13.sep 2016 19:20
Første jul uden min datter står for døren og jeg søger råd til, om hun bør holde både jul og nytår hos sin far eller om det bør deles år for år.
Hvad gør I? Har I nogle gode råd?.
DEBAT
Sydamerika i december
Søndag 09.jul 2017 16:51
Jeg har stadig lysten til de lange rejser, og planlægger at tage en tur til Sydamerika i december. Min søn er nemlig hos moren i julen. Sandsynligvis noget fantastisk strandliv i Colombia (Cartagena og omegn) - har så småt en plan. Eller måske Argentina. Jeg taler spansk, hvilket gør det hele en tand sjovere.
Skulle der tilfældigvis sidde en og have en lignende rejseplan, så kunne det være, at vi kunne mødes et sted. Det ville være heldigt og hyggeligt
VH Simon.
DEBAT
Julen 2016
Onsdag 26.okt 2016 22:16
I år fejrer jeg juleaften med mine børn og noget familie den 23. december, med juletræ, gås, gaver og hele svineriet. Til gengæld gider jeg IKKE at holde jul den 24. med andres familier eller resten af min egen familie, uanset jeg har et par invitationer.

Allerhelst ville jeg nok et cocktail party, med masser af drinks, høj musik, fis, fest, flirt og sent i seng ... meeeen, det er nok ikke de arrangementer som der er flest af, lige præcis den aften.

Hvad gør I andre som er "børnefri" den 24. december ?.
DEBAT

Vi er som en stor familie

- og der er også plads til dig
Prøv 14 dage gratis

TILMELD DIG HER

logo