245 online

Juleaften-arrangementer m.m. for singler med børn

For enlige med børn kan julen blive en trist periode, hvis man føler sig isoleret og alene, men der er dog andre muligheder. For her på singleplus.dk snakker og mødes vi, som har været igennem en skilsmisse med børn. I julen debatterer og støtter vi hinanden, når det handler om fx problematikken med samvær. Derudover mødes vi til julefrokoster, julearrangementer med børn, juleaften med og uden børn.

Aktuelle arrangementer og debatter om julen alene med børn

8 dage til JUL
Onsdag 23.nov 2016 15:19
Eller sådan ca.. I alle fald 8 dage til tilmeldingsfristens udløb for mit lille juletamtam juleaften i Hvidovre.

Bestem dig inden d. 30, ellers skal jeg jo selv finde på et sted at holde juleaften ;)

Der MÅ da være nogen der har lyst til et mindre selskab med traditionel juleopskrift og lidt leg, snak og massere af grin og latter..{).
DEBAT
Jul og nytår
Tirsdag 13.sep 2016 19:20
Første jul uden min datter står for døren og jeg søger råd til, om hun bør holde både jul og nytår hos sin far eller om det bør deles år for år.
Hvad gør I? Har I nogle gode råd?.
DEBAT
Økonomi og jul
Fredag 02.dec 2016 20:28
Er du på kontanthjælp og har svært ved at få enderne til at mødes i december og sidder uden børn juleaften, vil jeg gerne invitere en S+er til juleaften med "alt-betalt".

Du skal blot selv sørge for din transport til og fra Hvidovre.

Send en lille hilsen og jeg skriver tilbage til dig..[hearts].
DEBAT
Hverdag deler I julen?
Onsdag 30.nov 2016 23:57
er nysgerrig efter at høre hvirdan I deler julen mellem jer. Vil gerne have dem lidt i jule dagene. Eller juleaften og 1. Juledag.
Hvad gør I?.
DEBAT
Springe den 24. december over hvert andet år?!?!?!?
Tirsdag 28.jun 2016 18:54
Første barnefri jul i 4 år i sigte…. Skilt for 8 år siden, single i et halvt år efter et 3 år langt parforhold. Overvejer at springe den 24. december over i år!!!!!
Ja der er 6 mdr. minus 4 dage til, men tanken om julen har luret  i tankerne i længere tid. Overvejer at tage en vagt på jobbet, melde mig som frivillig, tage på yogaresort!!!!!
Hvad gør/tænker I?
KH AM.
DEBAT
Julen 2016
Onsdag 26.okt 2016 22:16
I år fejrer jeg juleaften med mine børn og noget familie den 23. december, med juletræ, gås, gaver og hele svineriet. Til gengæld gider jeg IKKE at holde jul den 24. med andres familier eller resten af min egen familie, uanset jeg har et par invitationer.

Allerhelst ville jeg nok et cocktail party, med masser af drinks, høj musik, fis, fest, flirt og sent i seng ... meeeen, det er nok ikke de arrangementer som der er flest af, lige præcis den aften.

Hvad gør I andre som er "børnefri" den 24. december ?.
DEBAT

Vi er som en stor familie

- og der er også plads til dig
Prøv 14 dage gratis

TILMELD DIG HER

logo