Bliv medlem

Juleaften-arrangementer m.m. for singler med børn

For enlige med børn kan julen blive en trist periode, hvis man føler sig isoleret og alene, men der er dog andre muligheder. For her på singleplus.dk snakker og mødes vi, som har været igennem en skilsmisse med børn. I julen debatterer og støtter vi hinanden, når det handler om fx problematikken med samvær. Derudover mødes vi til julefrokoster, julearrangementer med børn, juleaften med og uden børn.

Aktuelle arrangementer og debatter om julen alene med børn

Juleaften og Nytårsaften 2018
Lørdag 17.nov 2018 17:10
Hej
Da jeg var medlem for et års tid siden, var der masser af arrangementer vedr. juleaften og Nytårsaften, både med og uden børn.
Er der slet ikke nogen i år, eller har jeg bare ikke fundet dem..
DEBAT
Julen er på trapperne, eller......
Søndag 06.okt 2019 13:14
Vil bare lige minde om at der er kæmpe julebal i Jyllinge til dec..
DEBAT
Tirsdag 24.dec 2019 15:00
Hej med Jer,
Mandag 05.aug 2019 13:38
Hej ☺
Jeg har haft min profil længe men er aldrig rigtig kommet igang herinde som aktiv medlem. Jeg vil imidlertid vældig gerne debattere og også mødes og skabe et fysisk netværk med andre alene-forældre, men synes både det er overvældende og lidt besværligt at komme i gang...... Så nu fandt jeg på at starte her. Det er ikke rigtig en debat som sådan, men måske nogle fortælle om en god måde at komme igang herinde på☺??????☕.
DEBAT
Hvad skal I juleaften
Onsdag 31.okt 2018 18:06
I de 9 år jeg har været skilt, har juleaften været holdt hverandet år sammen med min søster, hendes mand og deres børn sammen med min mor og hendes mand og min datter. Hvert andet år hos min veninde og hendes familie og uden min datter.
I år skal min søster, hendes mand og deres nu voksne børn til den ældeste (min søsters mands første barn, af første ægteskab), hans kone, børn, og hvert deres sæt forældre.
Min veninde skal til hendes kærestes familie. Så sagen er nu, at jeg har min datter men ved ikke lige hvad jeg gør med juleaften for at give min datter en god aften. 1) Tage til min mor og hendes mand, hvor vi er velkommende (men hverken min datter eller jeg har lyst til det, da det består af spise mad og se tv, hvilket der i sig selv ikke er noget galt i.)
2) Jeg holder juleaften alene med min datter, "slæber" hende med i kirke, vi laver mad sammen, ser tv, spiller spil, pakker gaver ud (det har hun ikke lyst til, hvilket jeg godt kan forstå). 3) Opretter et arrangement her på S+ Med teenagebørn (hun er 16 til jul) , inviterer til en hyggeaften med evt. kirkebesøg, fællesmadlavning og eller fælles medsammenbringning, pakkeleg og dans om træet. 4) Der er også den mulighed, at hun kan være sammen med sin kusine hos dennes familie dvs, hendes faster, mand, farmor, farfar og div andre kusine og fætre. Den mulighed er hun mest til og så kan jeg tage til en jule komsammen et eller andet sted eller selv oprette et. 5) Min datter er også fri til at spørge sin far om hun må komme til ham og hans kone (men konen er syg - kronisk og dennes mor er døende), så dette har min datter heller ikke lyst til. Der er jo muligheder nok :)  Det blev da til en laaang smøre LOL.  Hvad gør I kære Splusser?.
DEBAT
Voksen behov
Søndag 23.dec 2018 15:37
Omkring mine to mindste.
Vi har et rimeligt samarbejde gennem året og har også en god løsning omkring jul:
Det holdes kun én juleaften.

Den er ikke skal have børnene juleaften, kommer på formiddags besøg hos den der har børnene.
Når der er jul hos eksen tager jeg mine ældste med, når der er jul hos mig tager hun hendes nye mand med, og selvfølgelig også deres to helt små børn med.


Der serveres kaffe, æbleskiver mv.
Der byttes gaver, og poderne for lov at pakke en pakke eller to op.


Det har fungeret rigtigt godt alle årene.
ok, jeg indrømmer gerne: De første 2 gange var 'smilet' lidt påtaget


For få minutter siden, kom der en sms:
Hvad siger du til mine forældre og min bror også deltager hos dig i morgen?


Min umiddelbare reaktion er: NEJ !
Dels fordi der er en tradition for ovenstående, og dels fordi Juleaften her 'kun' består at mine 4 børn og min søster, og at jeg ikke ønsker at formiddagen skal overgå aftenen.

pah....... at presse samarbejdet for at få voksenbehov tilfredsstillet :|.
DEBAT
Nytårsaften i morgen- HJÆLP
Søndag 30.dec 2018 16:10
Som nyligt single og stadig lidt ny her på sitet så prøver jeg at søge lidt råd fra her søde S+ 'er igen.

Jeg skulle have holdt nytår med min eks. Han trak stikket i starten af december. Jeg har brugt lang tid på lige at finde lidt fodfæste. Jeg har det sådan nogenlunde nu. Stadig ked af det selvfølgelig. Men det bliver da bedre dag for dag. Jeg har bare intet overskud haft til andet end at få styr på mig selv i julen, for der havde jeg min søn (fra et andet forhold end det jeg er ude af nu). Nu sidder jeg så her. Føler mig helt alene og forladt. Har afleveret knægten hos sin far. Er inviteret til nytår hos en veninde. Det er også rigtig sødt og dejligt. Mit problem er bare at jeg er den eneste single, der skal sidde mellem 5 andre par. Det kan jeg godt forestille mig jeg vil blive meget ensom og trist af. Som den sørgelige singlepige for bordenden.

Hvad ville i gøre? Tage afsted og få det bedste ud af det? Eller bare være alene? Prøve og finde noget andet?

Nytårshilsner fra den forvirrede.
DEBAT

Vi er som en stor familie

- og der er også plads til dig
Prøv 0 dage gratis

TILMELD DIG HER

logo