Bliv medlem

Singleforældre og børn mødes her

På singleplus.dk handler det om socialt netværk med andre enlige forældre og børn. Her mødes ligesindede, som er blevet skilt eller er på vej igennem en skilsmisse med børn. Vi mødes fx til udflugter og aktiviteter, og vi arrangerer sommerferier, singlerejser med børn og singlecamping med børn.

Aktuelle debatter om livet som enlig forælder

Nytårsaften m mindre børn ca 2-5 år
Tirsdag 22.okt 2019 17:25
Kære Single Plus'er! Er der andre som tænker på at sidde en 4-5 singleforældre m mindre børn  og evt bestille Nytårsmiddag udefra? Jeg er interesseret, men kan desværre ikke lægge hus til.
Mange hilsner
Dorte.
DEBAT
Hej med Jer,
Mandag 05.aug 2019 13:38
Hej ☺
Jeg har haft min profil længe men er aldrig rigtig kommet igang herinde som aktiv medlem. Jeg vil imidlertid vældig gerne debattere og også mødes og skabe et fysisk netværk med andre alene-forældre, men synes både det er overvældende og lidt besværligt at komme i gang...... Så nu fandt jeg på at starte her. Det er ikke rigtig en debat som sådan, men måske nogle fortælle om en god måde at komme igang herinde på☺??????☕.
DEBAT
Single far, og hvad så nu???
Fredag 01.nov 2019 22:46
Endelig er der ro i vores lille hjem.
Et halvt års kamp med mor er slut, og trods alle forudsigelser om at Far aldrig vinder sådan en sag. Så bliver Julie her hos mig 😍
Og hvad så nu?
Jeg savner helt ærlig et større netværk af ligesindede forældre. Julie er enebarn her. Og både hun og jeg har brug for et større netværk.
Vi vil på ferier, sydpå, ski, legeland, Lalandia, fisketure, hytteture i Sverige osv. Men det er bare sjovere når man er flere sammen.
En stille og rolig eftermiddag med spil, leg i haven, grill om sommeren er måske en start. I bund og grund søger vi bare netværk.
Er her andre med de samme behov?
Og hvis ja, så lægger vi gerne hus til en hygge eftermiddag med boller, kaffe og kakao. Måske kan vi lave aftensmad sammen..
DEBAT
Far-træt og mor-træt - kender I det?
Onsdag 19.jun 2019 18:03
Jeg var hjemme hos Majas far igår aftes - han havde hende og hun skulle hjem til mig idag. I snakken siger han så; det er nok meget godt du skal hjem til mor i morgen, du er ved at være lidt far-træt.
Det var lidt sjovt, for jeg oplever det samme den anden vej.

Vi har ca 7:7 og det føles tit som om, at når ugen er ved at være gået, så trænger hun til den anden forælder. Hun blir ikke direkte vrangvillig, men hun mister fokus, er lidt fyldt op af “ansvarshavende forælder”, er lidt rastløs.

Skiftet er godt for hende. Efter den der uges tid har hun brug for nærvær med den anden forælder. Den anden forælder fylder i hendes tanker, omtales.

Oplever I også det?.
DEBAT
Enlig forsørger.
Lørdag 30.maj 2020 08:05
Er der en som kan svare mig på om man mister sin status som enlig forsørger og dermed også skattefradrag og boligydelse når man har 2 børn og ens ældste barn fylder 18 år og stadigvæk bor hjemme ?.
DEBAT
For mange bekymringer..
Fredag 19.jul 2019 06:02
Hej alle.

Bom.. titlen som alene-far er blevet tildelt mig og aner ikke, hvordan jeg griber den an. Det er med stor sorg fra min side, at denne titel blev en realitet efter 11 år og med et resultat af to højtelskede drenge på 3 og 8 år som jeg forguder. Som ambulance-mand er jeg vandt til at redde - men her måtte jeg erkende, at man ikke kan redde, når man ikke vil reddes og dermed måtte forholdet til min x ophøre. En erkendelse der gjorde meget ondt, da jeg elskede familielivet med mor+far og børn.

Men mine elskede drenge har jeg altid og vi skal skabe et nyt liv, nye værdier og med nye vinkler på familielivet. Men det skræmme mig.. Hvordan undgår jeg, at børnene savner kernefamilie-livet, bærer sorg eller generelt savn?

Mit netværk er desværre ikke stort, så et nyt skal bygges op for børnene og jeg..
DEBAT
Første ferie som enlig
Mandag 22.jul 2019 17:59
Det var med blandede følelser, at jeg for knap 1,5 uge siden skød sommerferien igang. Den første sommerferie som enlig mor til 3. Bruddet er stadigvæk meget nyt og skete stort set fra den ene dag til den anden. Hverken ungerne eller jeg havde set det komme, men nu står vi ca. 2,5 mdr. senere og skal kaste os ud i vores første ferie alene - turen går til Lalandia imorgen.

Jeg har et stort behov for at bevise over for mig selv og ungerne, at det kan vi godt klare. Men ærlig talt så synes jeg, at det er trist ikke at kunne dele oplevelserne om ungerne med deres far. Men pt. er der sårede følelser hos begge parter, og det skal ungerne ikke være vidne til. De har nok i at rumme deres egen sorg og ændringen generelt.

Men hvordan klarede I den første sommerferie alene? Hvad kan jeg forvente? Håber på nogle tilmeldinger, og imens tager jeg en dyb indånding og kaster mig ud første ferie som enlig mor og begynder samtidig at skabe nye minder, for bare os 4 

Vh. Anette.
DEBAT
Gaver/forælder/indblanden
Onsdag 18.dec 2019 14:43
Hvad tænker I om at barnets anden forælder vil blande sig i hvor meget du giver barnet (generelt, men også Jule/fødselsdags/konfirmationsgave) ???.
DEBAT
Information om meget billig campingferie inkl. mad
Lørdag 08.jun 2019 19:42
Jeg har lige surfet nettet, og faldt over denne side. Med fantastisk billigt tilbud.
små 1500.- for en singleforældre med 2 børn. INKL MAD ! for plads. eget telt, tillæg for campingvogn.
man skal bare være med og lave mad med andre 1-2 dage i ugen. Det er forskellige steder i jylland alt efter hvilken uge. fra uge 26-30.
singletravels.dk/index.html
så der er pool ;).
DEBAT
Netværk til hygge, ture og rejser
Søndag 29.dec 2019 11:22
Min datter på 9 år bor fast hos mig i Gørlev (Vestsjælland). Hun har gode veninder i skole og til spejder, men vi kunne alligevel godt bruge et større netværk i vores nærområde - især når det kommer til højtider og ferier/rejser. Det kan godt være lidt "ensomt" at rejse alene med sin datter :)
Er der andre som har det på samme måde, eller er det bare mig som er ved at blive en sær gammel mand? :).
DEBAT
Skilt og til skue
Onsdag 22.apr 2020 19:22
De sidste par dage har jeg tænkt over det her med at når man er skilt, så er man stadig til skue overfor ex'en på en måde som man ikke er overfor andre man ikke bor sammen med.


At have barn sammen og bemærke/notere sig hinandens praktiske og omsorgsmæssige indsats over for barnet er et vilkår der følger med skilsmisse/samlivsophævelse.

Vi kan alle være mindre skarpe i en periode, slække på standarden på en måde som man godt ved ikke er helt optimal men heller ikke ligefrem omsorgssvigt. Dét har man ikke for sig selv som deleforælder. Det bemærkes - måske endda kommenteres.

Den slags kommentarer ville irritere mig. At en anden skulle blande sig i min livsførelse.

Jeg ville nok selv være uenig i om mit "slæk" ville være slemt nok til at den anden forælder ligefrem skulle kommentere. Det skulle være et meget åbenlyst kritiserbart slæk, for jeg ville synes det var ok.

Fordi jeg har det sådan selv, så skal der noget til før jeg selv kritiserer "indsatsen" fra den anden forælder. Jeg tier stille. Tænker at den anden er en god forælder det meste af tiden og dét opvejer meget. Tænker man skal have lov at have lidt privatliv og at barnet indtil videre overlever 😄

Hvordan har I det? Blander I jer? Hvad synes I om når "den anden" blander sig?.
DEBAT
Enlig far over 60
Mandag 29.jul 2019 22:37
Hej alle
Jeg er bange for at deltage i engagementer. Vil der blive set skævt til mig der er fyldt 60, og alenefar med to børn på 10 og 12?
Har også to store på 23 og 26 som er flyttet hjemmefra..
DEBAT

Vi er som en stor familie

- og der er også plads til dig
Prøv 0 dage gratis

TILMELD DIG HER

logo