123 online

Singleforældre og børn mødes her

På singleplus.dk handler det om socialt netværk med andre enlige forældre og børn. Her mødes ligesindede, som er blevet skilt eller er på vej igennem en skilsmisse med børn. Vi mødes fx til udflugter og aktiviteter, og vi arrangerer sommerferier, singlerejser med børn og singlecamping med børn.

Aktuelle debatter om livet som enlig forælder

Forskel på singlemor og delemor?
Onsdag 16.aug 2017 19:35
Kort og godt, hvordan definere i forskellen på singlemor og delemor i den kategori man putter sig selv i ved oprettelsen af profil?
Jeg er vel begge dele, i og med jeg deler barnet med hendes far, og er alene?

Jeg vil jo nødigt starte ud med, at udgive mig for at være noget forkert  Ikke det store dilemma bevares, men undrede mig lidt alligevel{)

Noget helt andet : Jeg tror ikke helt jeg forstår debat systemet herinde, er der ikke sådan en oversigt, så man kan se kategorier og underkategorier, eller er jeg bare for tungnem til at finde ud af det?.
DEBAT
Hvornår er man enlig forsørger??
Mandag 10.okt 2016 16:33
Jeg er blevet lidt i tvivl.

Overvejer at "tjene" lidt på at leje et værelse ud...men er man reelt enlig forsørger...og har man ret til sit børnetilskud og evt friplads i institution hvis man har lejeindtægt??

Har ikke kunnet Google mig frem til det :).
DEBAT
Fra alle os til alle os...
Fredag 16.dec 2016 17:03
Lad din taknemmelighed over dette fantastisk single-netværk flyde ud i form af julehilsner til nær og fjern.
Kollektivt, eller til en eller flere, der særligt har fortjent en hilsen. I form af musik, billeder, tekst - whatever...  [hearts]

Jeg lægger ud med dette sprøde budskab - til jer alle :kiss)

youtube.com/watch?v=IVa6t9IY5xY&list=RDIVa6t9IY5xY.
DEBAT
Fælles ferie med børn, uge 31 eller 32
Tirsdag 04.apr 2017 10:44
Jeg går og overvejer hvad jeg skal lave med min 7 årige datter i sommerferien, og tænkte at jeg gerne ville have hende med på ferie. Men at tage afsted alene siger mig ikke det helt store.
Så var det jeg tænkte om der var andre singleforældre som sad med samme tanke, som kunne være interesseret i en eller anden form for ferie i uge 31 eller 32?
Det kunne enten være noget sommerhus, camping eller Lalandia. Det kunne også være en uge syd på..
DEBAT
ENLIG MOR DER SKAL HOLDE JUL MED ANDRE ENLIGE I KBH SØGES
Fredag 02.sep 2016 17:56
I går lavede vi et opslag, hvor vi søgte en enlig far, men da vi ikke har fået nogle tilbagemeldinger, udvider vi søgningen med en enlig mor. Vi håber, at en af jer har lyst til at deltage, så vi kan tiltrække endnu flere medlemmer til Singleplus :)
----
Til en artikel i Magasinet LIME søges en enlig mor, som skal holde jul med andre enlige.

Læs herunder, hvad journalisten selv skriver :
Til serien søger jeg en enlig mor, som holder jul med andre enlige.

Jeg bruger fem cases i alt - en flygtning som holder danskjul, en hjemløs, der holder hjemløse jul, en mor og et barn, der modtager julehjælp og altså en enlig mor, der holder jul med andre enlige.

Formålet er at bryde tabuet om, hvad det vil sige at tage imod ‘hjælp’ i julen- og interviewet går kort sagt ud på, at hun skal fortælle om, hvorfor hunholder jul på den måde, hvornår hun begyndte på det, hvad det betyder etc.Vigtig er det dog, at hun er villig til at få taget et (godt)portræt. For det er portrættet, som fylder, og så et kort interview (ca. 1800tegn).

Deadline er allerede på mandag (om eftermiddagen). Dog hvis det er, kan jeg sagtens tage interviewet over telefonen, og så kan billedet nok trækkes lidt ind i næste uge. Det tager ikke meget mere end et kvarter fra min side.

Husk at sige til vedkommende, at jeg ikke graver i alle mulige årsager til, at hungør, som hun gør - f.eks. ift. hvorfor hun ikke holder jul med sine forældre eller lign. Det er mere generelt: Hvorfor hun har valgt sådan en jul, hvad det giver hende at være sammen med ligesindede og den slags. Formålet er at fortælle en positiv historie om en anderledes jul.

Skriv en privatbesked til Singleplus herinde eller til maria@singleplus.dk, så vil du blive kontaktet, hvis det er dig, hun vil gå videre med.

PFT!.
DEBAT
Husk den skønne cirkus-ferien i uge 29
Mandag 15.maj 2017 21:23
Jeg skal bare lige slå et slag for den hyggeligste og aktive ferie, der findes.
Man er sammen børn og voksne - og leger/træner så meget, man selv har lyst til.


Leg kan være den et-hjulede cykel, at lære at jonglere eller gå på line.
Eller bare prøve noget nyt :)

Det er ferie, hvor maden kommer af sig selv - og opvasken forsvinder af sig selv. Der er nemlig fuld forplejning og hyggeligt personale i køkkenet.


Det er andet år, jeg omtaler arrangementet. Der plejer at være 60-70 deltagere,
hvor de fleste er børnefamilier (Single-plus'erne herindefra kommer oveni).

I er meget velkomne ;).
DEBAT
Hvad er s+ for dig
Tirsdag 03.jan 2017 11:12
s+ er mange ting og vi bruger det forskelligt. Men prøv at beskriv hvad det er for dig...
Og husk at der ikke er noget der er forkert..
DEBAT
Nye venner/veninder. (Nordsjælland.)
Tirsdag 13.jun 2017 05:12
Hej
Jeg er en enlig mor til 3 drenge på 7, 10 og 14 år. Vi bor pt. i Græsted ved Gilleleje/Helsinge. Vi elsker dyr og naturen m.m.
Jeg har næsten ikke noget netværk og kunne godt tænke mig at få kontakt til nogle søde positive skønne mennesker. Gerne med børn.
Så bor i i området høre jeg meget gerne fra jer. :)
Med venlig hilsen
Lene.
DEBAT
Bekymringer som enlig forælder
Søndag 26.feb 2017 21:29
Hej!

Jeg er en de der typer, der altid kan finde noget at bekymre mig om - skide irreterende, men jeg har førhen kunnet holde det på et rimeligt niveau, har gået i terapi on and off og har brugt forskellige værktøjer.

Efter jeg blev enlig med mine to børn (søn 3 år, datter 1 år snart 2 år) - er jeg blevet meget bevidst om, at jeg er alene, hvilket har fået bekymringstendensen til at eksplodere - jeg bekymrer mig om alt, og til et niveau, hvor jeg bliver ked af det. Det er som om, at ideen om at være alene-mor får mig til at bekymre mig 100 gange mere om alting - at være god nok som mor, jobbet, lejligheden, økonomien, bilen - whatever jeg kan finde på at bekymre om. I bund og grund, når jeg taler med veninder om det, kan jeg godt se, at der ikke er grund til mine vilde bekymringer, men det er som om, realiteten i at være alene-mor får mig til at se potentielle negative udfald i alting, og jeg forsøger konstant at forberede mig på det - deraf bekymringerne.

Det er super usundt, for det påvirker mit mentale helbred og jeg får ikke nydt tiden med ungerne ordentligt og andre mennesker, jeg holder af, fordi jeg er så bekymret.

Er der nogle af jer andre, der oplevede det samme efter I blev enlige med ungerne og i så fald, hvordan håndterede I det?

På forhånd mange tak for svar!

Ps. Det er lige angstfremkaldende at være SÅ ærlig over for potentielt virkelig mange mennesker, men eftersom jeg førhen har fået super god respons på personlige emner, tør jeg prøve igen, så tak for de gode respons også:).
DEBAT
Grine-undre-gyse-græmme sig tråd vol. 1
Fredag 31.mar 2017 12:15
Bare kom med det.
DEBAT
?Gratis bio billetter - Pedersen og Findus i dag i Hillerød kl 11. 30
Lørdag 17.dec 2016 08:17
Gratis bio billetter - Pedersen og Findus i dag i Hillerød kl 11. 30

Nanna er blevet syg og jeg har en billet til et barn og en voksen..
DEBAT
Gruppe for pårørende til misbrugere?
Lørdag 15.okt 2016 13:43
Jeg har forsøgt at lede efter en gruppe for os pårørende til misbrugere, men er ikke stødt på nogen.
Har jeg overset den eller er eksisterer den ikke?
Er der mon basis for sådan en?

Personligt har jeg brug for sparring med ligestillede....
DEBAT

Vi er som en stor familie

- og der er også plads til dig
Prøv 14 dage gratis

TILMELD DIG HER

logo