Bliv medlem

Singleforældre og børn mødes her

På singleplus.dk handler det om socialt netværk med andre enlige forældre og børn. Her mødes ligesindede, som er blevet skilt eller er på vej igennem en skilsmisse med børn. Vi mødes fx til udflugter og aktiviteter, og vi arrangerer sommerferier, singlerejser med børn og singlecamping med børn.

Aktuelle debatter om livet som enlig forælder

Enlig forsørger.. Noget der undrer mig.
Lørdag 23.feb 2019 12:41
Som samværsforældre skal man betale børnepenge til bopælsforældreren, med mindre der er en fordeling af børnene som er 50/50. Jeg er med på at begge forældre selvfølgelig bidrager til børnenes liv, men hvorfor får bopælsforældreren enlig forsørger tillæg? Man er vel ikke enlig forsørger når man modtager penge fra den anden forældre?.
DEBAT
Netværk Græsted, Gilleleje, Helsinge og omegnen.
Onsdag 25.jul 2018 13:02
Hvem her inde fra bor i området?

Jeg er en enlig mor til 3 drenge på 8, 11 og 15 år. Jeg er 41 år. Jeg ville se om der er andre her i området, der har tid og lyst til at ses. Både med og uden børn.
Jeg er en kvinde med et meget stort hjerte. Elsker dyr og naturen. Andre interesser er bl. rejser, fotografering, musicals/taeter og oplevelser.

Håber at høre fra jer.

Mange sommer hilsner fra

Lene.
DEBAT
Far-træt og mor-træt - kender I det?
Onsdag 19.jun 2019 18:03
Jeg var hjemme hos Majas far igår aftes - han havde hende og hun skulle hjem til mig idag. I snakken siger han så; det er nok meget godt du skal hjem til mor i morgen, du er ved at være lidt far-træt.
Det var lidt sjovt, for jeg oplever det samme den anden vej.

Vi har ca 7:7 og det føles tit som om, at når ugen er ved at være gået, så trænger hun til den anden forælder. Hun blir ikke direkte vrangvillig, men hun mister fokus, er lidt fyldt op af “ansvarshavende forælder”, er lidt rastløs.

Skiftet er godt for hende. Efter den der uges tid har hun brug for nærvær med den anden forælder. Den anden forælder fylder i hendes tanker, omtales.

Oplever I også det?.
DEBAT
Er alle singleforældre på fuld tid?
Søndag 29.jul 2018 14:59
Hej alle.
Af nysgerrighed. Er det alle i gruppen der er alene forældre på fuld tid?.
DEBAT
It person søges
Torsdag 28.feb 2019 14:50
Hejsa
Mine IT fag kundskaber er ikke store.
Jeg har noget musik som jeg gerne vil sætte til mit trådløse netværk..
Det ser ud som om jeg har to netværk, når jeg går ind under indstillinger.
Jeg har apple produkter og Yousee netværk.
Jeg har et 5 G og et andet net hvor der ikke står 5 G , men de første bogstaver er de samme, så dete r mit net.
Spørgsmålet er det samme adgangskode til begge trådløse net?
Hvis ja, hvorfor kan jeg ikke logge på det net hvor der ikke står 5 G på? Er det fordi mit udstyr fra apple er for gammelt eller er der en anden grund..
DEBAT
Information om meget billig campingferie inkl. mad
Lørdag 08.jun 2019 19:42
Jeg har lige surfet nettet, og faldt over denne side. Med fantastisk billigt tilbud.
små 1500.- for en singleforældre med 2 børn. INKL MAD ! for plads. eget telt, tillæg for campingvogn.
man skal bare være med og lave mad med andre 1-2 dage i ugen. Det er forskellige steder i jylland alt efter hvilken uge. fra uge 26-30.
singletravels.dk/index.html
så der er pool ;).
DEBAT
Anbefaling til rejse med 5 årig i maj
Tirsdag 26.feb 2019 23:07
kære SP’ere

Jeg vil have sol og varme og lunt badevand til min 5 årige at boltre sig i, og kan ikke vente til sommer.
Et sted hvor der er +20 grader i maj måned, og gerne all inclusive, så moderen også kan føle det er ferie.

Nogen med erfaringer og steder de kan anbefale?
- må også gerne være et sted hvor der kommer andre singleforældre, selvom lidt off Season.

Kærligst rejselystne gitte amalie.
DEBAT
Singleforælder og pasningsmuligheder
Mandag 24.sep 2018 22:15
I de år min (ex)mand og jeg har været gift, så har hans 2 sæt forældre været de oplagte børnepassere, bedsteforældre - altid på pletten.

Min far (min mor er død) er ikke sådan en børne-minded type. Han er nok mere far til mig end han er morfar til Maja :D puha, sådan nogle små størrelser - hvad siger man til dem?? :D det er nemmere med mig - barnet på 40 - at råde om følelser, økonomi og hus/have.

Da vi blev skilt, havde min far noget alvorligt, men kærligt på hjertet. Han vidste jo godt min hverdag kunne være presset som enlig forælder - han ville gerne hjælpe. Hente Maja i børnehave, passe hende - et eller andet.

Det her er altså store ord for min 67 årige snedkerfar som ikke ved hvad han skal stille op med en 5 årig og en perleplade :D

Det har ikke været aktuelt. Mine (ex)svigerforældre tager Maja uanset om det er hendes far eller mig, der spørger - og hendes far og jeg hjælper altid hinanden, så det praktiske har ikke været et issue.

Men...på onsdag.. dér skal hendes far og jeg til et forældermøde om skolestart. Det varer kun halvanden time - lige midt i aftensmaden. Min far bor 10 minutter fra os. Majas bedsteforældre bor 45 minutter væk. De skal altså ikke køre så langt hver vej for at passe Maja i 1,5 time. Skulle jeg spørge min exkæreste eller naboen? Min exkæreste kender hun jo og er jo selv far og rigtig sød. Naboen en ældre dame, som jeg bare kan mærke Maja ikke er så vild med. Naboen virker stram, men er det ikke.

Pludselig kom jeg i tanke om morfar. Jeg endte med at spørge Maja om hun ville passes af naboen eller morfar mens mor og far er til møde. Så ville hun gerne passes af morfar :D Mit hjerte smeltede næsten.

Min far blev meget meget stolt over at blive spurgt :D Han var klar med det samme :D Han havde også en snak med Maja: "Det vil jeg glæde mig til - du må fortælle mig hvordan det foregår her i dit og mors firma".{)

Jeg vil gerne have Maja har et forhold til morfar. Han er bare ikke den der type, der er skide god til de mindste, til bleer, til børn der ikke kan snakke. Men nu er hun 5 år og jeg tror de kan komme meget godt overens :D

Det føles faktisk lidt godt, at tage imod den hjælp jeg bliver tilbudt. Det føles også lidt godt, at give morfar lov til noget han gerne vil, men som ikke rigtig har været aktuelt før nu. Jeg synes egentlig grundlæggende, at selvom de to - Maja og morfar - begge er lidt ude af deres komfortzone, og hellere hver især  vil klippe hæk og lave rullinger, så har de to meget godt af at vænne sig lidt til hinanden :D

Er du god til at gøre brug af dine pasningsmuligheder?.
DEBAT
Ferie sydpå til sommer med børn?
Søndag 20.jan 2019 03:46
Hejsa 😀 Jeg er ret ny I alt det her single og enlig forældre halløj, selv om det er et år siden jeg blev skilt.

Jeg går med en tanke om at rejse sydpå med mine børn til sommer. Et sted hvor der er noget for begge pigerne, for så får jeg lidt mig-tid. Jeg vil nemlig også gerne have ferie 😎
Jeg kunne godt tænke mig at rejse med ligesindede. Jeg ønsker ikke at være bundet til faste aftaler, som fx udflugter, spisning mm hver dag. Det er noget jeg vil tage stilling til, når jeg er dernede. Men tænker det kunne være hyggeligt at rejse med flere og evt gøre nogle ting sammen eller bare sludre ved poolen med en drinks i hånden 😉 Jeg har dog også en plan B, da 2 veninder har tilbudt, at jeg bare kan rejse med dem (mand og børn), men det har jeg ikke lyst til. Så vil jeg hellere bare rejse alene med mine børn. Er der nogen som går med samme tanke? Eller har gode erfaringer, som de vil dele ud af? 🤔.
DEBAT
Lad falde, hvad ikke kan stå? S+ i Jylland er død ...
Tirsdag 16.okt 2018 10:11
Singleplus i Jylland har været hensygnende i flere år, desværre - og nu er det tæt på at være helt dødt, desværre.

Forleden oprettede jeg et Det Sker NU-arrangement, og modtog besked om at der nu var sendt sms ud til 36 medlemmer  - så det er jo nok så få vi er, her i Østjylland. Fyn og resten af Jylland afgik ved døden for længe siden.

Personligt overvejer jeg også at forlade den synkende skude, men er lidt sentimental omkring det - jeg har virkelig haft mange skønne oplevelser her i gennem, og jeg tror også på at konceptet har stort potentiale. Og jeg har også selv stadig lyst til at feste, feriere og mødes med nye og gamle medlemmer, MEN der er jo næsten ingen tilbage og måske jeg bare må nøjes med de andre gratis fællesskaber, som der jo er derude?! 😢

Kører S+ godt på Sjælland i øvrigt? Der er kun få debattører, men det siger jo ikke nødvendigvis så meget om aktivitetsniveauet.

Så Kære Singleplus.dk - hvorfor gør I intet for at fange de tusindvis af singleforældre, der er rundt om i landet? Er planen bare at lade falde, hvad ikke kan stå - eller har der nogensinde været planer om at genoplive, booste, reklamere osv for at få det op at stå igen?.
DEBAT
Sommerferie i juli måned til syden
Onsdag 06.mar 2019 16:28
Hej:) ,
Min 7 årige datter og jeg overvejer at tage på sommerferie til fx Grækenland i sommerferien i år. Jeg tænker at rejse i midten af juli eller lidt senere, dvs. senest i den første uge af august. Jeg overvejer all inclusive, da det jo vil være det nemmeste med et barn og som singleforælder.
Vi vil jo rigtig gerne rejse sammen med nogle af jer som også har de samme ønsker og kan rejse på samme tidspunkt, Vi kunne evt. bestille sammen og så evt. få grupperabat. Vi vil tilbringe noget af tiden ved poolen men også tage et par ture i nær området. Min datter er en glad pige med interesser som svømning, universet, miljøforkæmper;) , hun elsker at tegne og er glad for MGP. Hun er mere til tøjdyr end dukker. Jeg er en glad mor med hang til jazzmusik og at være social med jer andre singleforældre. Jeg er ikke ryger og ville nyde at hygge med jer på en ferie, så jeg også kunne få mit sociale behov dækket, mens min datter leger med andre børn :) .
Jeg glæder mig til at høre fra jer. Skriv snart})
Chelina.
DEBAT
Single og allerede træt af diverse dating app mm.
Torsdag 28.mar 2019 08:16
Hej alle Singler,
Jeg ved ikke om det er fordi man er blevet ældre, og dermed mere mærkelig på visse punkter ]) Men jeg blev som sagt skilt for over 1 år siden, og følte at jeg her for nogle uger siden gerne ville begynde at udforske dating markedet igen.
Og da jeg igennem de sidste 10 år har været i forhold, så var der jo en masse nye ting på markedet som jeg ikke kendte til da jeg sidst var single. Nu findes der jo alt fra Tinder, Happn, scor.dk og Dating.dk. (sidstnævnte fantes også sidst jeg var single) ;)

Men jeg må indrømme, at nu har jeg givet det et forsøg på nogle af de ovennævnte dating sider/app. og ved ikke om det bare er mig, men jeg synes at det hele virker utrolig overfladisk, og på ingen måde tiltagende.
Jeg kan godt se formålet med disse dating app, og det er bestemt på ingen måde noget negativt mod det, eller dem som synes at det fungerer fint.

Jeg er måske bare lidt gammeldags, og foretrækker "overraskelses momentet" ved at møde en ny pige, fremfor noget som er opstillet, og som man føler at man bliver udstillet ligesom i et butiksvindue. :p
Men som jeg også sagde til en kollega, så har man prøvet det, og fundet ud af det ikke fungerer :)

Men lad mig høre hvad jeres erfaringer er på det område, og hvad i har oplevet på godt og mindre godt.

Kh. Thomas.
DEBAT

Vi er som en stor familie

- og der er også plads til dig
Prøv 0 dage gratis

TILMELD DIG HER

logo