Bliv medlem

Singleforældre og børn mødes her

På singleplus.dk handler det om socialt netværk med andre enlige forældre og børn. Her mødes ligesindede, som er blevet skilt eller er på vej igennem en skilsmisse med børn. Vi mødes fx til udflugter og aktiviteter, og vi arrangerer sommerferier, singlerejser med børn og singlecamping med børn.

Aktuelle debatter om livet som enlig forælder

Søger Århusianere
Torsdag 17.jun 2021 01:15
Hey...
Jeg er ny og har oprettet mig for at kunne møde ligesindede singleforældre omkring de 40 år nær Århus. Er det mon muligt? :).
DEBAT
Enlig forsørger bidrag - glemt - frataget
Onsdag 02.dec 2020 22:17
Mon nogen har erfaring med at glemme og besvate “er du stadig enlig forsørger” beskeden. Idag fik jeg besked om at bidraget blev frataget.
Jeg har ansøgt igen, men er ked af at miste for en tid.
Nogen der har prøvet noget lignende?

Er der noget at gøre/sige for at de kan trække deres afgørelse tilbage?

Vil naturligvis ringe til dem imorgen.

Lignende erfaring?

Kh Karina.
DEBAT
Hvad skal vi finde på? :)
Tirsdag 04.aug 2020 22:29
Hej piger! (p.t. ingen mænd)

Hvor er jeg glad for, at I har lyst til at være med! :)
Generelt synes jeg, at aldersgennemsnittet herinde på SinglePlus virker lidt højt, og der er jo noget med, at "lige børn leger bedst". Derfor denne gruppe, hvor jeg håber at møde andre alene/single forældre på nogenlunde samme alder som mig.
Det er naturligvis tilladt at diskutere forskellige emner herinde i gruppen, hvis I skulle have behov for det, men min primære intention med gruppen er, at vi skal mødes ude i den virkelige verden, så det håber jeg, at I vil være med til? :)
Og ser I i så fald helst, at vi mødes med eller uden børn? Som I kan se, har jeg også lavet en anden gruppe, der er for andre med børn på min drengs alder. Den gruppe var primært tiltænkt arrangementer med børn, mens denne gruppe primært var tiltænkt arrangementer uden børn. Men jeg er med på det meste, så kom endeligt med jeres input. :)

Vi ses!

Hilsen Maria.
DEBAT
At tage chancen!........or not
Torsdag 18.mar 2021 21:52
Jeg står i et dilemma, som jeg tænker, andre singleforældre må have stået i. Måske det kunne give noget at vende det med nogle af jer, der har prøvet at stå i samme situation. Det handler om job, økonomi, ansvar og mod. Jeg beklager på forhånd den laaaange historie. Tak til jer, der gider bruge tid på at læse den;)

Jeg er alenemor til 2 børn (hhv. 7år og 5år). De har en far, som de har samvær med, men økonomisk står jeg helt alene - jeg kan ikke regne med faren ift. den økonomiske forsøgelse af børnene, heller ikke i nødsituationer. Det er der ikke noget nyt i, sådan har det altid været, så det er ligesom "bare" et vilkår. Økonomisk har jeg heller ikke andre "i ryggen", så når jeg træffer valg indtægtsmæssigt, er det altid med tanken i baghovedet, at jeg har det fulde ansvar uden back-up.

Jeg arbejder pt. i en offentlig stilling. Det er en meget belejlig stilling - gode forhold mht. fleksibilitet i arbejdstid, god løn, "sikring" ved sygdom (både min og børnenes), fyring osv. Det er en gammel virksomhed, som er her mange år endnu, så alle de der praktiske forhold er sådan set super belejlige i min situation. Men passionsmæssigt er jeg der slet ikke, og det tærer mere og mere at jeg laver et arbejde, hvor jeg ikke har "mig selv med". Af fare for at lyde dramatisk, "visner" jeg mere og mere i det. Jeg er en "drømmer", jeg bliver drevet af passion og at mærke, jeg har hjertet med mig i det, jeg laver. Og jeg er ved at komme til en erkendelse, at det har jeg ikke her. Jeg tog jobbet pga. belejligheden og troede, jeg kunne oparbejde gnisten - men det lykkes sgu ikke.

Nu kommer jeg snart til pointen;)  Jeg har netop fået muligheden for en stilling, som rent passionsmæssigt er spot on - den er lige MIG - den, jeg er helt ind til rygmarven. Og lige præcis denne stilling - og felt - er en chance, som kun (meget!!) sjældent byder sig. Jeg søgte u-opfordret, blev inviteret til en samtale og de tilbød at skabe en stilling til mig. Kemien var vildt fed og gnist-barometeret for arbejdet toppede helt op på max. Da jeg gik derfra blev jeg virkelig bevidst om, hvor meget jeg mangler min passion i det nuværende arbejde - og hvor meget det faktisk påvirker mig personligt. Udfordringen! Det er en lille bitte - privat - virksomhed, som skal skabes fra bunden (hvilket passionsmæssigt er fedt). Men det betyder, at der er absolut ingen garanti for, at den ikke crash and burn lige pludselig. Der er sådan en basal sikring - løn under ferie, løn under sygdom i bestemte dage osv. Men ellers har det langt fra den "sikring", jeg hidtil altid har haft i mine offentlige stillinger, fx mht. overarbejde, fyring, ferie. Som sagt havde jeg super god kemi med ledelsen og jeg fik mavefornemmelsen af at stole på dem. Men når jeg læser kontrakten, kan jeg godt se, at wauw, det er godt nok noget andet end hvad jeg har været vant til ift. "sikkerhedsnettet".

Jeg var egentlig klar til at underskrive kontrakten og så blev jeg grebet af "gisp!!". Det føles som at springe ud fra 5-meter-vippen og håbe på, at vandet i poolen er dybt nok og jeg ikke smadrer frontalt ned i fliserne. Havde det været inden jeg blev mor eller havde jeg haft en partner at regne med som økonomisk back-up, så havde jeg uden tvivl grebet chancen for drømmejobbet og skrevet under med det samme. Så kigger jeg på børnene og tænker shit, er jeg dybt uansvarlig for at tage det job, tænk hvis det går galt.. En ansvarlig forælder ville vel blive i det "sikre" job... På den anden side er en ansvarlig forælder (i mine øjne!) også en, der viser, at man skal være tro mod sig selv, turde stå ved sine drømme og forfølge dem.... Turde tage chancen, når den byder sig....

Og så gik jeg i stå midt i en ellers begejstret "armene over hovedet" oplevelse..

SÅ! Har nogen af jer stået i en lignende situation og fundet en god vej igennem det? Hvad var jeres bevæggrunde for den beslutning, I valgte at tage?

Tak fordi I læste med![up] :).
DEBAT
Ferietid som single i en Corona tid.
Mandag 03.aug 2020 13:27
Så har jeg endelig ferie og normalt ville jeg have booket en uge sydpå til varmen men da det jo er Coronatider vi lever er de planer sat på hold. Så hvad gør jeg nu ? det er dælme svært at finde på noget når jeg nu er single og skal holde ferien alene. et sommerhus et dejligt sted ville være fantastisk hvis ikke jeg lige var sådan en kylling at tanken om at sove alene i et sommerhus et sted jeg ikke kender virker en smule skræmmende. Så indtil videre er det blevet til en lyntur med Oslofærgen, ud torsdag og hjem fredag bare for at bare se lidt andet end min ellers hyggelige lejlighed...... er der mon nogle det kender til samme problem og er det nogen der har en fantastisk idé til hvad og hvor man som single kunne holde ferie.... uden at et altså sprænger budgettet :).
DEBAT
Økonomi og betaling $$$
Fredag 11.dec 2020 10:10
.
DEBAT
Rød service
Onsdag 17.mar 2021 10:12
Nogen i mit netværk der kan hjælpe med at sy solgardin, 4 lige syninger og velcro på 8 hynder, ialt 16 velcro stykker a 6 cm.
Bytter gerne med noget handyman arbejde, eller en flaske champagne..
DEBAT
Anbefalinger af efterskoler
Søndag 23.aug 2020 17:04
Overvejer om, vores søn skal tage 9.kl på efterskole. Er netop startet i 7.kl.

Kan I anbefale/fraråde nogen på Sjælland? Min søn er ret allround, så ingen særinteresser, hælder nok mest til sport/udeliv. Han vil nok mene e-sport hvis jeg spurgte han nu, men....

Som forælder, vægter jeg selvfølgelig det sociale, men det faglige niveau skal også være i højsæde.

Hit me.
DEBAT
Lapning og klargøring af min datters cykel
Fredag 04.dec 2020 23:40
Kan I hjælpe med henvisning til en der kan lappe min datters cykel uden at vælte min december-økonomi? KBH og en radius af 25 km?
Kram fra en der failede stort som 19 årig med forsøg på at lappe en cykel sidste gang]).
DEBAT
Online dating
Torsdag 10.sep 2020 00:49
Dating handler mere om fravalg end tilvalg.
Regler, rammer, betingelser.
I gamle dage dansede man, fik en drink og kyssede. Hvis man kunne grine sammen og li at kysse hinanden, og havde man lyst til at ses igen? Så arbejdede begge videre med fokus på det.

Jeg har aldrig mødt een kvinde i en bar, som ville have en masse data. Indtægt, bil, bolig, job, børn, politisk holdning, varighed på skilsmisse, ryger, ikke ryger, alkohol, god mod dyr, misbrug, sygdomme, flytbar, ikke flytbar?
Det var ..har vi lyst til at kysse? Vil du med hjem? Næste morgen.. skal vi ses igen..

Idag er det sociale medie afhøringer og et Excel regneark man skal igennem.
Hovedparten af medlemmerne af single grupperne sidder som smagsdommer i deres egen evige ensomhed uden nogensinde at ville date overhovedet,


Det var lige en generalisering fra Anders, 59 i Stenløse, som lever dejligt drama løst, støjfrit single liv til jeg dør. Medmindre jeg ramler ind i hende jeg ikke kan leve uden?.
DEBAT
Bruger du din magt som forbruger?
Fredag 13.nov 2020 17:47
Inspireret af det øgede fokus på mink, og de forhold, som det hidtil har været tilladt for minkfarme, har jeg funderet lidt over, hvor mange, der egentlig bruger deres magt som forbrugere?

Det er jo relativt simpelt - er der ikke salg i et produkt, så bliver det ikke produceret.

Buræg havde godt salg i mange år, men så kom der fokus på forholdene for burhøns, og der produceres vel ikke buræg i mere. Det skal da lige være til industrielt brug.

Er det noget, du tænker over, når du handler ind? Og hvor meget betyder økonomi for dit valg?.
DEBAT
Min far tømmer hjemmet: Indisk tøj, bøger, møbler & nips
Lørdag 26.dec 2020 19:12
Min far har mistet sin kone og vil sælge huset, hvorfor han er begyndt, at skille sig af med tøj, bøger og indbo. Jeg har lovet at spørge alle i mit netværk om nogen har interesse og har selvfølgelig hans accept til denne tråd❤

Der er en masse tøj. Meget af det er fra Indien, dvs. i mange farver. Der er kjoler, jakker/frakker, tørklæder..., sågar en sælpels. En del er syet af skræddere i Kashmir.

Det kunne blive til en lille juleferie tur til smukke Rødvig🎄😊.
DEBAT

Vi er som en stor familie

- og der er også plads til dig
Prøv 0 dage gratis

TILMELD DIG HER

logo