Bliv medlem

Singleforældre og børn mødes her

På singleplus.dk handler det om socialt netværk med andre enlige forældre og børn. Her mødes ligesindede, som er blevet skilt eller er på vej igennem en skilsmisse med børn. Vi mødes fx til udflugter og aktiviteter, og vi arrangerer sommerferier, singlerejser med børn og singlecamping med børn.

Aktuelle debatter om livet som enlig forælder

Kompatibilitet - økonomi - parforhold?
Mandag 30.apr 2018 21:37
Ø+E+N har lavet den her tråd og spurgt om vi ønsker at bo sammen eller hver for sig som kærester  singleplus.dk/debat/100518


Der er kommet så mange gode betragtninger i den tråd omkring at flytte børn væk fra skole/udd/netværk. Det kommer heller ikke til at ske i mit/vores tilfælde. Men en dag flytter børnene hjemmefra og nogle andre ting er i spil - ihvertfald for mit vedkommende.


Så - Jeg er nysgerrig på en anden ting - en lidt anden retning.  På den ene side en praktisk kølig retning - på den anden side noget der har noget at gøre med fælles drømme og realiseringen af disse...


Selvfølgelig inspireret af mit eget forhold... måske også tidligere forhold.


Hvor kompatibel skal man være hvad angår økonomi, førend det virker for jer? Hvad tænker I omkring omkring økonomi/tilgang til økonomi??


Hvis nu følelserne for hinanden er der - men I ser helt grundlæggende forskelligt på om penge bare brænder i lommen og skal bruges, fyres af NU, eller om der skal lægges en fælles langtidsplan for fælles drømme, der skal spares op til. Eller måske noget helt andet..


Hvad betyder det for jer?


Hviljen økonomisk type er du? og hvilken type/typer er du "økonomisk kompatibel med? Hvad skal der til før dén del virker for dig?.
DEBAT
Enlig forsørger.. Noget der undrer mig.
Lørdag 23.feb 2019 12:41
Som samværsforældre skal man betale børnepenge til bopælsforældreren, med mindre der er en fordeling af børnene som er 50/50. Jeg er med på at begge forældre selvfølgelig bidrager til børnenes liv, men hvorfor får bopælsforældreren enlig forsørger tillæg? Man er vel ikke enlig forsørger når man modtager penge fra den anden forældre?.
DEBAT
Netværk Græsted, Gilleleje, Helsinge og omegnen.
Onsdag 25.jul 2018 13:02
Hvem her inde fra bor i området?

Jeg er en enlig mor til 3 drenge på 8, 11 og 15 år. Jeg er 41 år. Jeg ville se om der er andre her i området, der har tid og lyst til at ses. Både med og uden børn.
Jeg er en kvinde med et meget stort hjerte. Elsker dyr og naturen. Andre interesser er bl. rejser, fotografering, musicals/taeter og oplevelser.

Håber at høre fra jer.

Mange sommer hilsner fra

Lene.
DEBAT
Er alle singleforældre på fuld tid?
Søndag 29.jul 2018 14:59
Hej alle.
Af nysgerrighed. Er det alle i gruppen der er alene forældre på fuld tid?.
DEBAT
It person søges
Torsdag 28.feb 2019 14:50
Hejsa
Mine IT fag kundskaber er ikke store.
Jeg har noget musik som jeg gerne vil sætte til mit trådløse netværk..
Det ser ud som om jeg har to netværk, når jeg går ind under indstillinger.
Jeg har apple produkter og Yousee netværk.
Jeg har et 5 G og et andet net hvor der ikke står 5 G , men de første bogstaver er de samme, så dete r mit net.
Spørgsmålet er det samme adgangskode til begge trådløse net?
Hvis ja, hvorfor kan jeg ikke logge på det net hvor der ikke står 5 G på? Er det fordi mit udstyr fra apple er for gammelt eller er der en anden grund..
DEBAT
Anbefaling til rejse med 5 årig i maj
Tirsdag 26.feb 2019 23:07
kære SP’ere

Jeg vil have sol og varme og lunt badevand til min 5 årige at boltre sig i, og kan ikke vente til sommer.
Et sted hvor der er +20 grader i maj måned, og gerne all inclusive, så moderen også kan føle det er ferie.

Nogen med erfaringer og steder de kan anbefale?
- må også gerne være et sted hvor der kommer andre singleforældre, selvom lidt off Season.

Kærligst rejselystne gitte amalie.
DEBAT
Singleforælder og pasningsmuligheder
Mandag 24.sep 2018 22:15
I de år min (ex)mand og jeg har været gift, så har hans 2 sæt forældre været de oplagte børnepassere, bedsteforældre - altid på pletten.

Min far (min mor er død) er ikke sådan en børne-minded type. Han er nok mere far til mig end han er morfar til Maja :D puha, sådan nogle små størrelser - hvad siger man til dem?? :D det er nemmere med mig - barnet på 40 - at råde om følelser, økonomi og hus/have.

Da vi blev skilt, havde min far noget alvorligt, men kærligt på hjertet. Han vidste jo godt min hverdag kunne være presset som enlig forælder - han ville gerne hjælpe. Hente Maja i børnehave, passe hende - et eller andet.

Det her er altså store ord for min 67 årige snedkerfar som ikke ved hvad han skal stille op med en 5 årig og en perleplade :D

Det har ikke været aktuelt. Mine (ex)svigerforældre tager Maja uanset om det er hendes far eller mig, der spørger - og hendes far og jeg hjælper altid hinanden, så det praktiske har ikke været et issue.

Men...på onsdag.. dér skal hendes far og jeg til et forældermøde om skolestart. Det varer kun halvanden time - lige midt i aftensmaden. Min far bor 10 minutter fra os. Majas bedsteforældre bor 45 minutter væk. De skal altså ikke køre så langt hver vej for at passe Maja i 1,5 time. Skulle jeg spørge min exkæreste eller naboen? Min exkæreste kender hun jo og er jo selv far og rigtig sød. Naboen en ældre dame, som jeg bare kan mærke Maja ikke er så vild med. Naboen virker stram, men er det ikke.

Pludselig kom jeg i tanke om morfar. Jeg endte med at spørge Maja om hun ville passes af naboen eller morfar mens mor og far er til møde. Så ville hun gerne passes af morfar :D Mit hjerte smeltede næsten.

Min far blev meget meget stolt over at blive spurgt :D Han var klar med det samme :D Han havde også en snak med Maja: "Det vil jeg glæde mig til - du må fortælle mig hvordan det foregår her i dit og mors firma".{)

Jeg vil gerne have Maja har et forhold til morfar. Han er bare ikke den der type, der er skide god til de mindste, til bleer, til børn der ikke kan snakke. Men nu er hun 5 år og jeg tror de kan komme meget godt overens :D

Det føles faktisk lidt godt, at tage imod den hjælp jeg bliver tilbudt. Det føles også lidt godt, at give morfar lov til noget han gerne vil, men som ikke rigtig har været aktuelt før nu. Jeg synes egentlig grundlæggende, at selvom de to - Maja og morfar - begge er lidt ude af deres komfortzone, og hellere hver især  vil klippe hæk og lave rullinger, så har de to meget godt af at vænne sig lidt til hinanden :D

Er du god til at gøre brug af dine pasningsmuligheder?.
DEBAT
Spisning
Lørdag 02.jun 2018 15:25
Hey 😊
Vil bare sige, at Susanne og jeg vil spise der inde - bare hvis der er andre, som har samme tanke og ikke vil “spise alene”. Ses!
Kh
Nanett.
DEBAT
Ferie sydpå til sommer med børn?
Søndag 20.jan 2019 03:46
Hejsa 😀 Jeg er ret ny I alt det her single og enlig forældre halløj, selv om det er et år siden jeg blev skilt.

Jeg går med en tanke om at rejse sydpå med mine børn til sommer. Et sted hvor der er noget for begge pigerne, for så får jeg lidt mig-tid. Jeg vil nemlig også gerne have ferie 😎
Jeg kunne godt tænke mig at rejse med ligesindede. Jeg ønsker ikke at være bundet til faste aftaler, som fx udflugter, spisning mm hver dag. Det er noget jeg vil tage stilling til, når jeg er dernede. Men tænker det kunne være hyggeligt at rejse med flere og evt gøre nogle ting sammen eller bare sludre ved poolen med en drinks i hånden 😉 Jeg har dog også en plan B, da 2 veninder har tilbudt, at jeg bare kan rejse med dem (mand og børn), men det har jeg ikke lyst til. Så vil jeg hellere bare rejse alene med mine børn. Er der nogen som går med samme tanke? Eller har gode erfaringer, som de vil dele ud af? 🤔.
DEBAT
Partner med gæld
Tirsdag 22.maj 2018 21:55
Vil du have en partner med gæld ?

ekstrabladet.dk/flash/tv3underho...

Jeg har ikke set udsendelsen, kun læst artiklen på eb.dk

Min første tanke er, hvordan kan man sige ja' til at få en fast kæreste med gæld, hvis man ved, at der i nærmest al fremtid vil være så stor forskel på parternes økonomi.
Umiddelbart tror jeg forholdet er dømt til at gå galt !
Hvad vejer mest : kærligheden ? Eller egen økonomi ?

Personligt tror jeg det den enkeltes holdning, og hvordan man reagerer i sin dagligdag, der afgørende for, om kærligheden kan / vil vinde..
DEBAT
Kalder Syd og Sønderjylland.
Søndag 06.maj 2018 20:36
Prøver atter engang om vi kan samle tropperne på disse kanter, og se om vi kan få lidt netværk sat i værk.
Det KUNNE være:
- madklub
- cafe´hygge
- gåture ved skov og strand
- musik/ teater
- grill hygge
........ja intet er for småt eller stort, men det kræver dog, at I melder jer under fanerne og gider/ orker at rejse i flok.....

Meld ind her, og meld jer meget gerne ind i gruppen "netværk Sønderjylland" (som stort set er tørret ud).....og lad os se om vi ved fælles hjælp, kan puste lidt liv i det igen {)  [sol]  :kiss).
DEBAT
Lad falde, hvad ikke kan stå? S+ i Jylland er død ...
Tirsdag 16.okt 2018 10:11
Singleplus i Jylland har været hensygnende i flere år, desværre - og nu er det tæt på at være helt dødt, desværre.

Forleden oprettede jeg et Det Sker NU-arrangement, og modtog besked om at der nu var sendt sms ud til 36 medlemmer  - så det er jo nok så få vi er, her i Østjylland. Fyn og resten af Jylland afgik ved døden for længe siden.

Personligt overvejer jeg også at forlade den synkende skude, men er lidt sentimental omkring det - jeg har virkelig haft mange skønne oplevelser her i gennem, og jeg tror også på at konceptet har stort potentiale. Og jeg har også selv stadig lyst til at feste, feriere og mødes med nye og gamle medlemmer, MEN der er jo næsten ingen tilbage og måske jeg bare må nøjes med de andre gratis fællesskaber, som der jo er derude?! 😢

Kører S+ godt på Sjælland i øvrigt? Der er kun få debattører, men det siger jo ikke nødvendigvis så meget om aktivitetsniveauet.

Så Kære Singleplus.dk - hvorfor gør I intet for at fange de tusindvis af singleforældre, der er rundt om i landet? Er planen bare at lade falde, hvad ikke kan stå - eller har der nogensinde været planer om at genoplive, booste, reklamere osv for at få det op at stå igen?.
DEBAT

Vi er som en stor familie

- og der er også plads til dig
Prøv 0 dage gratis

TILMELD DIG HER

logo