Bliv medlem

Singleforældre og børn mødes her

På singleplus.dk handler det om socialt netværk med andre enlige forældre og børn. Her mødes ligesindede, som er blevet skilt eller er på vej igennem en skilsmisse med børn. Vi mødes fx til udflugter og aktiviteter, og vi arrangerer sommerferier, singlerejser med børn og singlecamping med børn.

Aktuelle debatter om livet som enlig forælder

Single minus?
Lørdag 18.dec 2021 15:05
Hej alle.
Jeg havde en idé om at single plus betød at det var et sted hvor mennesker der havde børn fandt netværk og lavede arrangementer og det var lige præcis derfor jeg meldt mig til.
Men, men, men, jeg oplever at 9 ud af 10 arrangementer er uden børn og resten for de med større børn.
Havde jeg bare misforstået konceptet helt?
Jeg har en datter på snart 4, bor i Ishøj og savner netværk i nærområdet. Jeg er selvfølgelig mobil.
God jul og godt nytår. 🎄🍾.
DEBAT
Søger Århusianere
Torsdag 17.jun 2021 01:15
Hey...
Jeg er ny og har oprettet mig for at kunne møde ligesindede singleforældre omkring de 40 år nær Århus. Er det mon muligt? :).
DEBAT
Enlig forsørgererklæring HUSK DEN
Lørdag 07.aug 2021 08:50
Så landede den årlige enlig forsørgererklæring i min e-boks. Svarfrist 6. September.

Næsten hvert år er der nogen, der skriver herinde, at de glemte det. Så dette er bare en påmindelse.

Føler man trang til at diskutere, at der skal erklæres eller at der overhovedet skal gives tilskud, så gør man det. Jeg er ikke sikker på, at jeg gider deltage i den.

Men HUSK DEN.
DEBAT
Ideer til erhvervspraktik 9. klasse
Fredag 01.okt 2021 09:18
Min søn har lige skiftet skole. I processen blev han rykket op fra 8. til 9. klasse, fordi man mente, at han ville passe bedre ind i gruppen på det klassetrin.

Det betyder, at vi lige pludselig har travlt med at finde ham en praktikplads til uge 41!

Min søn går i specialklasse pga en mild grad af Aspergers. Han er meget kvik og lærenem, kreativ, god til computere og god med sine hænder, men også ret følsom over for fx støj og værkstedshumor (som han ikke forstår).

Han ved ikke helt endnu, hvad han vil arbejde med eller uddanne sig til - måske noget økonomi/handelshøjskole. Mit netværk er meget lille, og jeg har ikke selv ret mange ideer til, hvor han kunne spørge. Er der nogen her, der har forslag? Vi bor på Frederiksberg..
DEBAT
At tage chancen!........or not
Torsdag 18.mar 2021 21:52
Jeg står i et dilemma, som jeg tænker, andre singleforældre må have stået i. Måske det kunne give noget at vende det med nogle af jer, der har prøvet at stå i samme situation. Det handler om job, økonomi, ansvar og mod. Jeg beklager på forhånd den laaaange historie. Tak til jer, der gider bruge tid på at læse den;)

Jeg er alenemor til 2 børn (hhv. 7år og 5år). De har en far, som de har samvær med, men økonomisk står jeg helt alene - jeg kan ikke regne med faren ift. den økonomiske forsøgelse af børnene, heller ikke i nødsituationer. Det er der ikke noget nyt i, sådan har det altid været, så det er ligesom "bare" et vilkår. Økonomisk har jeg heller ikke andre "i ryggen", så når jeg træffer valg indtægtsmæssigt, er det altid med tanken i baghovedet, at jeg har det fulde ansvar uden back-up.

Jeg arbejder pt. i en offentlig stilling. Det er en meget belejlig stilling - gode forhold mht. fleksibilitet i arbejdstid, god løn, "sikring" ved sygdom (både min og børnenes), fyring osv. Det er en gammel virksomhed, som er her mange år endnu, så alle de der praktiske forhold er sådan set super belejlige i min situation. Men passionsmæssigt er jeg der slet ikke, og det tærer mere og mere at jeg laver et arbejde, hvor jeg ikke har "mig selv med". Af fare for at lyde dramatisk, "visner" jeg mere og mere i det. Jeg er en "drømmer", jeg bliver drevet af passion og at mærke, jeg har hjertet med mig i det, jeg laver. Og jeg er ved at komme til en erkendelse, at det har jeg ikke her. Jeg tog jobbet pga. belejligheden og troede, jeg kunne oparbejde gnisten - men det lykkes sgu ikke.

Nu kommer jeg snart til pointen;)  Jeg har netop fået muligheden for en stilling, som rent passionsmæssigt er spot on - den er lige MIG - den, jeg er helt ind til rygmarven. Og lige præcis denne stilling - og felt - er en chance, som kun (meget!!) sjældent byder sig. Jeg søgte u-opfordret, blev inviteret til en samtale og de tilbød at skabe en stilling til mig. Kemien var vildt fed og gnist-barometeret for arbejdet toppede helt op på max. Da jeg gik derfra blev jeg virkelig bevidst om, hvor meget jeg mangler min passion i det nuværende arbejde - og hvor meget det faktisk påvirker mig personligt. Udfordringen! Det er en lille bitte - privat - virksomhed, som skal skabes fra bunden (hvilket passionsmæssigt er fedt). Men det betyder, at der er absolut ingen garanti for, at den ikke crash and burn lige pludselig. Der er sådan en basal sikring - løn under ferie, løn under sygdom i bestemte dage osv. Men ellers har det langt fra den "sikring", jeg hidtil altid har haft i mine offentlige stillinger, fx mht. overarbejde, fyring, ferie. Som sagt havde jeg super god kemi med ledelsen og jeg fik mavefornemmelsen af at stole på dem. Men når jeg læser kontrakten, kan jeg godt se, at wauw, det er godt nok noget andet end hvad jeg har været vant til ift. "sikkerhedsnettet".

Jeg var egentlig klar til at underskrive kontrakten og så blev jeg grebet af "gisp!!". Det føles som at springe ud fra 5-meter-vippen og håbe på, at vandet i poolen er dybt nok og jeg ikke smadrer frontalt ned i fliserne. Havde det været inden jeg blev mor eller havde jeg haft en partner at regne med som økonomisk back-up, så havde jeg uden tvivl grebet chancen for drømmejobbet og skrevet under med det samme. Så kigger jeg på børnene og tænker shit, er jeg dybt uansvarlig for at tage det job, tænk hvis det går galt.. En ansvarlig forælder ville vel blive i det "sikre" job... På den anden side er en ansvarlig forælder (i mine øjne!) også en, der viser, at man skal være tro mod sig selv, turde stå ved sine drømme og forfølge dem.... Turde tage chancen, når den byder sig....

Og så gik jeg i stå midt i en ellers begejstret "armene over hovedet" oplevelse..

SÅ! Har nogen af jer stået i en lignende situation og fundet en god vej igennem det? Hvad var jeres bevæggrunde for den beslutning, I valgte at tage?

Tak fordi I læste med![up] :).
DEBAT
Udveksling af massage?
Torsdag 16.sep 2021 13:30
kære netværk

Findes der min nogle i dette netværk der kan li at massere og er gode til det?
Efter dansekursus og massage var mine infiltrationer mellem skuldrene næsten væk, nu er de altså retur. Jeg forestiller mig at vi mødes 1-2 gange hver 14. Dag til gensidig massage. Du skal ha masseret før og kunne tage fat. Det vil jeg påstå at jeg selv kan.
Det vil sikkert være fristende med lumre kommentarer, men ingen lumre bagtanker herfra udelukkende networking.

Skuldermassage/ ryg massage.
DEBAT
Single - når børnene flytter hjemmefra
Fredag 30.jul 2021 20:18
Inspireret af et par indlæg i en anden tråd synes jeg, at det kunne være interessant at høre andres tanker om, hvad man vil bruge sin tid på, når ungerne flytter hjemmefra og man som single er fri som fuglen.

Selv har jeg de senere år fået taget mg sammen og benyttet tilbudene på det lokale bibliotek. De har en del foredrag til en fornuftig pris. Og det har jeg absolut planer om at fortsætte med, når ungerne flytter hjemme. Derudover kunne jeg godt finde på at gå ind i noget frivilligt arbejde, f.eks. Mødrehjælpens butik, Stop Madspild eller lignende.

Hvad drømmer I andre om (eller gør allerede).
DEBAT
Corona i privaten
Fredag 19.nov 2021 18:46
Nogle af Jer husker måske, at jeg oprettede en debat omkring manglende netværk i hjembyen på landet. Jeg er nu med i en gruppe på 13 medlemmer og det er vældig hyggeligt. Grunden til at jeg savnede et netværk var/er, at jeg har passet ekstremt meget på mig selv i denne utrygge coronatid. Jeg arbejder hjemmefra 3 dage om ugen og ses ikke ret meget med andre. Men nu skulle det så være!
I lørdags havde jeg så besøg af to medlemmer. Snakken går i timevis og selvfølgelig kom vi så også ind på tidens conorasituation.

Stor er min overraskelse, at jeg sidder ved siden af en antivaxer. Hun mener at hendes eget helbred var så godt, at sygdom ikke hopper på hende eller hendes mor på pejehjemmet. Hun havde mange begrundelser for IKKE at lade sig vaccinere. Hun havde flere test bag sig, senest fra juli..:|

Det har hun selvfølgelig ret til at mene og opretholde. Men hvor ville jeg ønske, at hun havde meldt det ud inden hun kom. For så havde jeg ikke inviteret hende eller jeg havde forlangt at se et coronapas. Selv er jeg en kategori der er ekstra udsat i tilfælde af smitte!

Hvordan ville du reagere?
Er det "for meget" eller hysterisk, at skulle vise coronapas til et privat arrangement?
Ville du selv som ikke vaccineret, anerkende andres behov for at vide sig mere sikker?.
DEBAT
Fredags øl og hygge i morgen - kom nu med :)
Torsdag 14.okt 2021 19:35
Hallooo.... Single +ér

Jeg synes det ku´ være hggeligt at mødes med nogle andre S+ére i morgen fredag eftermiddag.

Jeg arbejder inde i København - og tænkte - lad os da mødes og få et par hyggeligt timer på Sørens værtshus - og måske finde et hyggeligt sted at spise, hvis der er nogen der har lyst til det.
Jeg har lavet et arr. på dette link - men der sker ikke så meget - er Single+ gået i efterårsdvale - her efter Corona - eller hvad....? :)
Kom nu ud af busken og lad os få en hyggelig fredag eftermiddag/aften

Håber der er nogen der har lyst :)

singleplus.dk/detsker/43754.
DEBAT
Økonomi ved 7/7
Søndag 19.sep 2021 12:42
Vi er overgået til 7/7. Hvordan gør I andre med økonomien og udgifter til barnet? Barnet er 13 år.
DEBAT
Rød service
Onsdag 17.mar 2021 10:12
Nogen i mit netværk der kan hjælpe med at sy solgardin, 4 lige syninger og velcro på 8 hynder, ialt 16 velcro stykker a 6 cm.
Bytter gerne med noget handyman arbejde, eller en flaske champagne..
DEBAT
Førstegangsvælger
Mandag 15.nov 2021 18:59
Jeg er formentlig ikke den eneste, der er forælder til en ung, der skal stemme for første gang i morgen.

Jeg må erkende, at jeg er imponeret over den indsats, han har lagt for at finde den rette kandidat. Der er læst en del (mest på Facebook 😳 ), taget kandidattest og læst ned i, hvor han er enig med kandidaten og hvor han ikke er. Han har også sat sig ind i, hvem der er i valgforbund. Og så fornemmer jeg, at der debatteres flittigt i skolen.

Jeg husker ikke mig selv, som nær så opsøgende. Jeg havde en idé om, hvor jeg stod og satte mit kryds ud for et parti.

Hvordan oplever I andre, at jeres unge førstegangsvælgere er gået til opgaven?.
DEBAT

Vi er som en stor familie

- og der er også plads til dig
Prøv 0 dage gratis

TILMELD DIG HER

logo