Bliv medlem

Singleforældre og børn mødes her

På singleplus.dk handler det om socialt netværk med andre enlige forældre og børn. Her mødes ligesindede, som er blevet skilt eller er på vej igennem en skilsmisse med børn. Vi mødes fx til udflugter og aktiviteter, og vi arrangerer sommerferier, singlerejser med børn og singlecamping med børn.

Aktuelle debatter om livet som enlig forælder

Hej med Jer,
Mandag 05.aug 2019 13:38
Hej ☺
Jeg har haft min profil længe men er aldrig rigtig kommet igang herinde som aktiv medlem. Jeg vil imidlertid vældig gerne debattere og også mødes og skabe et fysisk netværk med andre alene-forældre, men synes både det er overvældende og lidt besværligt at komme i gang...... Så nu fandt jeg på at starte her. Det er ikke rigtig en debat som sådan, men måske nogle fortælle om en god måde at komme igang herinde på☺??????☕.
DEBAT
Enlig forsørger.. Noget der undrer mig.
Lørdag 23.feb 2019 12:41
Som samværsforældre skal man betale børnepenge til bopælsforældreren, med mindre der er en fordeling af børnene som er 50/50. Jeg er med på at begge forældre selvfølgelig bidrager til børnenes liv, men hvorfor får bopælsforældreren enlig forsørger tillæg? Man er vel ikke enlig forsørger når man modtager penge fra den anden forældre?.
DEBAT
Far-træt og mor-træt - kender I det?
Onsdag 19.jun 2019 18:03
Jeg var hjemme hos Majas far igår aftes - han havde hende og hun skulle hjem til mig idag. I snakken siger han så; det er nok meget godt du skal hjem til mor i morgen, du er ved at være lidt far-træt.
Det var lidt sjovt, for jeg oplever det samme den anden vej.

Vi har ca 7:7 og det føles tit som om, at når ugen er ved at være gået, så trænger hun til den anden forælder. Hun blir ikke direkte vrangvillig, men hun mister fokus, er lidt fyldt op af “ansvarshavende forælder”, er lidt rastløs.

Skiftet er godt for hende. Efter den der uges tid har hun brug for nærvær med den anden forælder. Den anden forælder fylder i hendes tanker, omtales.

Oplever I også det?.
DEBAT
For mange bekymringer..
Fredag 19.jul 2019 06:02
Hej alle.

Bom.. titlen som alene-far er blevet tildelt mig og aner ikke, hvordan jeg griber den an. Det er med stor sorg fra min side, at denne titel blev en realitet efter 11 år og med et resultat af to højtelskede drenge på 3 og 8 år som jeg forguder. Som ambulance-mand er jeg vandt til at redde - men her måtte jeg erkende, at man ikke kan redde, når man ikke vil reddes og dermed måtte forholdet til min x ophøre. En erkendelse der gjorde meget ondt, da jeg elskede familielivet med mor+far og børn.

Men mine elskede drenge har jeg altid og vi skal skabe et nyt liv, nye værdier og med nye vinkler på familielivet. Men det skræmme mig.. Hvordan undgår jeg, at børnene savner kernefamilie-livet, bærer sorg eller generelt savn?

Mit netværk er desværre ikke stort, så et nyt skal bygges op for børnene og jeg..
DEBAT
It person søges
Torsdag 28.feb 2019 14:50
Hejsa
Mine IT fag kundskaber er ikke store.
Jeg har noget musik som jeg gerne vil sætte til mit trådløse netværk..
Det ser ud som om jeg har to netværk, når jeg går ind under indstillinger.
Jeg har apple produkter og Yousee netværk.
Jeg har et 5 G og et andet net hvor der ikke står 5 G , men de første bogstaver er de samme, så dete r mit net.
Spørgsmålet er det samme adgangskode til begge trådløse net?
Hvis ja, hvorfor kan jeg ikke logge på det net hvor der ikke står 5 G på? Er det fordi mit udstyr fra apple er for gammelt eller er der en anden grund..
DEBAT
Første ferie som enlig
Mandag 22.jul 2019 17:59
Det var med blandede følelser, at jeg for knap 1,5 uge siden skød sommerferien igang. Den første sommerferie som enlig mor til 3. Bruddet er stadigvæk meget nyt og skete stort set fra den ene dag til den anden. Hverken ungerne eller jeg havde set det komme, men nu står vi ca. 2,5 mdr. senere og skal kaste os ud i vores første ferie alene - turen går til Lalandia imorgen.

Jeg har et stort behov for at bevise over for mig selv og ungerne, at det kan vi godt klare. Men ærlig talt så synes jeg, at det er trist ikke at kunne dele oplevelserne om ungerne med deres far. Men pt. er der sårede følelser hos begge parter, og det skal ungerne ikke være vidne til. De har nok i at rumme deres egen sorg og ændringen generelt.

Men hvordan klarede I den første sommerferie alene? Hvad kan jeg forvente? Håber på nogle tilmeldinger, og imens tager jeg en dyb indånding og kaster mig ud første ferie som enlig mor og begynder samtidig at skabe nye minder, for bare os 4 

Vh. Anette.
DEBAT
Information om meget billig campingferie inkl. mad
Lørdag 08.jun 2019 19:42
Jeg har lige surfet nettet, og faldt over denne side. Med fantastisk billigt tilbud.
små 1500.- for en singleforældre med 2 børn. INKL MAD ! for plads. eget telt, tillæg for campingvogn.
man skal bare være med og lave mad med andre 1-2 dage i ugen. Det er forskellige steder i jylland alt efter hvilken uge. fra uge 26-30.
singletravels.dk/index.html
så der er pool ;).
DEBAT
Anbefaling til rejse med 5 årig i maj
Tirsdag 26.feb 2019 23:07
kære SP’ere

Jeg vil have sol og varme og lunt badevand til min 5 årige at boltre sig i, og kan ikke vente til sommer.
Et sted hvor der er +20 grader i maj måned, og gerne all inclusive, så moderen også kan føle det er ferie.

Nogen med erfaringer og steder de kan anbefale?
- må også gerne være et sted hvor der kommer andre singleforældre, selvom lidt off Season.

Kærligst rejselystne gitte amalie.
DEBAT
Ferie sydpå til sommer med børn?
Søndag 20.jan 2019 03:46
Hejsa 😀 Jeg er ret ny I alt det her single og enlig forældre halløj, selv om det er et år siden jeg blev skilt.

Jeg går med en tanke om at rejse sydpå med mine børn til sommer. Et sted hvor der er noget for begge pigerne, for så får jeg lidt mig-tid. Jeg vil nemlig også gerne have ferie 😎
Jeg kunne godt tænke mig at rejse med ligesindede. Jeg ønsker ikke at være bundet til faste aftaler, som fx udflugter, spisning mm hver dag. Det er noget jeg vil tage stilling til, når jeg er dernede. Men tænker det kunne være hyggeligt at rejse med flere og evt gøre nogle ting sammen eller bare sludre ved poolen med en drinks i hånden 😉 Jeg har dog også en plan B, da 2 veninder har tilbudt, at jeg bare kan rejse med dem (mand og børn), men det har jeg ikke lyst til. Så vil jeg hellere bare rejse alene med mine børn. Er der nogen som går med samme tanke? Eller har gode erfaringer, som de vil dele ud af? 🤔.
DEBAT
Enlig far over 60
Mandag 29.jul 2019 22:37
Hej alle
Jeg er bange for at deltage i engagementer. Vil der blive set skævt til mig der er fyldt 60, og alenefar med to børn på 10 og 12?
Har også to store på 23 og 26 som er flyttet hjemmefra..
DEBAT
Sommerferie i juli måned til syden
Onsdag 06.mar 2019 16:28
Hej:) ,
Min 7 årige datter og jeg overvejer at tage på sommerferie til fx Grækenland i sommerferien i år. Jeg tænker at rejse i midten af juli eller lidt senere, dvs. senest i den første uge af august. Jeg overvejer all inclusive, da det jo vil være det nemmeste med et barn og som singleforælder.
Vi vil jo rigtig gerne rejse sammen med nogle af jer som også har de samme ønsker og kan rejse på samme tidspunkt, Vi kunne evt. bestille sammen og så evt. få grupperabat. Vi vil tilbringe noget af tiden ved poolen men også tage et par ture i nær området. Min datter er en glad pige med interesser som svømning, universet, miljøforkæmper;) , hun elsker at tegne og er glad for MGP. Hun er mere til tøjdyr end dukker. Jeg er en glad mor med hang til jazzmusik og at være social med jer andre singleforældre. Jeg er ikke ryger og ville nyde at hygge med jer på en ferie, så jeg også kunne få mit sociale behov dækket, mens min datter leger med andre børn :) .
Jeg glæder mig til at høre fra jer. Skriv snart})
Chelina.
DEBAT
Single og allerede træt af diverse dating app mm.
Torsdag 28.mar 2019 08:16
Hej alle Singler,
Jeg ved ikke om det er fordi man er blevet ældre, og dermed mere mærkelig på visse punkter ]) Men jeg blev som sagt skilt for over 1 år siden, og følte at jeg her for nogle uger siden gerne ville begynde at udforske dating markedet igen.
Og da jeg igennem de sidste 10 år har været i forhold, så var der jo en masse nye ting på markedet som jeg ikke kendte til da jeg sidst var single. Nu findes der jo alt fra Tinder, Happn, scor.dk og Dating.dk. (sidstnævnte fantes også sidst jeg var single) ;)

Men jeg må indrømme, at nu har jeg givet det et forsøg på nogle af de ovennævnte dating sider/app. og ved ikke om det bare er mig, men jeg synes at det hele virker utrolig overfladisk, og på ingen måde tiltagende.
Jeg kan godt se formålet med disse dating app, og det er bestemt på ingen måde noget negativt mod det, eller dem som synes at det fungerer fint.

Jeg er måske bare lidt gammeldags, og foretrækker "overraskelses momentet" ved at møde en ny pige, fremfor noget som er opstillet, og som man føler at man bliver udstillet ligesom i et butiksvindue. :p
Men som jeg også sagde til en kollega, så har man prøvet det, og fundet ud af det ikke fungerer :)

Men lad mig høre hvad jeres erfaringer er på det område, og hvad i har oplevet på godt og mindre godt.

Kh. Thomas.
DEBAT

Vi er som en stor familie

- og der er også plads til dig
Prøv 0 dage gratis

TILMELD DIG HER

logo