Bliv medlem

Enlig far, men ikke nødvendigvis alene

Er du blevet singlefar, weekendfar eller har du fået bonusbørn? Andre enlige fædre har samme udfordringer som dig selv, og vi vil gerne have dig med i klubben. Deltag i vores debatforum, hvor der er plads til både mandehørm og seriøse snakke om skilsmisse og om singlelivet med børn. Du kan også være med til de mange arrangementer for enlige forældre med og uden børn.

Aktuelle debatter om livet som enlig far

Kalder single plusserne i det nordjyske
Lørdag 18.mar 2023 19:35
Jeg har pga et rigtig skidt forhold, valgt at rykke mine skønne børn og jeg fra Kbh til Aalborg pr. 15.4, så helt nyt netværk skal laves :o)  så jeg tænkte på om der var nogle på denne fantastiske side, der er i det nordjyske?.
DEBAT
Grøn her
Lørdag 28.jan 2023 11:10
Hej derude.
Jeg er ny her. Har hørt godt om stedet, og vil prøve dette netværk af, til gode råd  om at være singleforælder mv., og evt sociale ting. Jeg skal vist bare lige lære at manøvrere i dette site.
Hvordan får man bedst gavn af dette netværk? Hvilke muligheder benytter I?Og kan det passe at ens foto ikke ses i ens profilforside.? Hvad gør jeg forkert? Altså ikke generelt, men ift foto????
Vh Jakob.
DEBAT
Hurtige fra hoften
Onsdag 18.jan 2023 19:27
En lille onsdags leg  Genstart

Man skyder tre spørgsmål fra hoften - kategorier vælger du selv. Spørgsmålene går på at lære hinanden at kende. Så vær kreativ og lad nu vær med de flade "Hvad laver du spørgsmål"

Når man har svaret på en runde kan man stille nye.
Det kommer med garanti til at blive lidt rodet - men prøv
Vi leger bare

1)  Hvilke musik sætter du på når du er alene?
2) Hvad bestiller du på café ?
3) Hvilken app hader du mest ?.
DEBAT
IRL kontakt og pearring
Tirsdag 05.sep 2023 18:00
Her er singleringen. For dem der er er trætte af apps og hellere vil have kontakt IRL.
Ville du gå med den? Og er du klar til at gå tilbage til IRL kontakt?

Folkene bag pear-ringen vil gøre🍐
til det internationale symbol for at være single, og opfordrer til at man bruger pære-emojien på sociale medier til at signalere at man er single og åben for kontakt …

Mere om pear-ringen pearring.co.
DEBAT
Foredrag
Mandag 20.feb 2023 14:45
Torsdag den 23. Marts arrangerer alt for damerne en aften om økonomi.
Jeg kan ikke finde ud af at linke. Måske andre kan. Det koster 250 kr og foregår i kbh. Er der nogen der har lyst til at deltage?
Kh Pernille.
DEBAT
Indienstur 2024?
Fredag 17.mar 2023 16:26
Forleden rendte jeg ind i en hyggelig snak med en anden S+'er om hvordan det er at rejse rundt i Indien. Og selvom jeg igen-igen-igen lovede mig selv, da jeg sidst tog hjem derfra, at NU ville jeg ikke dertil igen, så blev mit dikkeværk sat i voldsomme bevægelser af snakken og her sidder jeg så og skriver dette.

Han og jeg havde også lige oppe at vende, at det jo KUNNE være, at der var andre en vi to, der kunne tænke sig at indtage noget af landet. Det er bare ikke lige det letteste land at rejse rundt i. Indien er ikke let. Indien er ikke ændret fordi vi kommer som turister med en masse penge. Utallige rejser til mange destinationer i Asien over små 40 år har vist , at alle andre lande end Indien laver om på sig selv. Betonhoteller ved strandene, restauranter den lokale befolkning ikke selv har råd til at spise på, liggestole der skal betales for, dansk mad diverse steder etc etc. Indien er hvad det er , take it or leave and I love it and I hate it. Indernes logik, infrastruktur, kaotiske gadebilleder, støj, røg, larm, testing-testing-testing alles indre rummelighed; det er der alt sammen. Læg dertil, at man som single kvinde ikke bør være alene; i hvert fald ikke når mørket er faldet på.

Så ... jeg spørger lige om der måske kunne være nogle her fra kanalen, der kunne tænke sig en ordentlig en på opleveren sammen med andre gode med- og udenlemmer her på kanalen? Jeg gider godt stå for at arrangere en masse af det og har allerede været i kontakt med "nogle derovre" for ligesom at prøve at strikke en rimelig plausibel pris frem. Dem kommer jeg med, når "debatten" er oprettet. 

For mig at se er der 2 åbenlyse "veje at gå". Det sunde og grønne syd krydret med hektiske små og store byer eller en mere kulturelt anlagt tur i Rajastan med mindst lige så meget indbygget almindelig kaos for dette land.
Jeg vil absolut stemme for en rundtur i Rajastan af en varighed på 14 dage. Hvis man er Speedy Gonzales og stort set ingen ferie har på kontoen. vil man godt KUNNE nå en rimelig god tur på 14 dage alt incl, men jeg vil ikke anbefale det, for man vil have brug for ferie, når man kommer hjem. Så mit forslag er absolut, at man tager 3 uger med sig alt i alt idet der er 2 rejsedage indlagt. Afstanden er den samme som til fx New York.

Min tanke er, at vi kunne flyve til New Delhi hvor vi lejer en A/C minibus med chauffør til en fast pris. Det har jeg prøvet før og på den måde har vi bil med chauffør til vores fulde rådighed i fx alle 14 dage mens vi bare kan nyde udsigten, gode snakke, pjat og plat, læse eller holde indre ro via podcast, lydbog, musik whatever. Vigtigst af alt er, at alle - når som helst og hvor som helst - skal kunne trække sig til sin egen private sfære. Vi skal heller ikke love hinanden, at vi altid følges, spiser de samme steder, ser de samme ting etc. . Selvfølgelig vil der være must see highlights i alle byer, jeg har plottet ind og dér kan vi ikke splitte bilen op i to halvdele. Så nogle få aftaler om bestemt tid og sted vil der selvfølgelig være ift disse highlights..
DEBAT
Der er MEGA langt til Hundested[emoji1f62e]
Mandag 24.apr 2023 19:19
…, når man bor i modsatte ende af Sjælland og har forelsket sig i en gammel dba-kommode🙄

Er der nogen herinde der bor på de kanter, arbejder i nærheden, har sommerhus eller familie der etc…, og som periodisk er i nærheden af København, Køge, Roskilde eller lign., som kunne tage en den med bag i bilen og mødes...🙏..?

Jeg betaler naturligvis for benzinen..., og ved godt, at det er et “long shot”.., men det er da værd at prøve i et netværk med mange mennesker der bevæger sig geografisk på tværs af øen❤🤗.
DEBAT
Er Singleplus gået i stå?
Lørdag 25.feb 2023 20:14
Kære med-medlemmer.
Jeg meldte mig ind i Singleplus for en lille måned siden.
Jeg havde hørt om at det er et fedt netværk, og at der er debatter, arrangementer, tips til singleforælderlivet.
Det er der også. Og jeg ved at denne efterlysning lyder forkælet, for jeg kunne jo bare selv  sætte noget i gang.
Når jeg surfer lidt rundt ser det ud som om at der er godt gang i den på Sjælland, og ikke så meget her. Der er også mange debatter, hvor det virker som om at det er især en halv snes bestemte medlemmer som er aktive. Men jeg har også lagt mærke til at der er mange passive profiler, hvor folk ikke har været aktive på dem i årevis.
Hvad er jeres indtryk? Hvordan er tilslutningen her?.
DEBAT
Zefside efter Før-Påske single middag
Søndag 19.mar 2023 12:36
Vi tager på Zefside efter restaurant 1733, det ligger i gå afstand fra restauranten. Jeg sørger for at booke bord, så hvis du ikke påtænker at gå med videre til Zefside skal du gå ind og opdatere din tilmelding og skrive "tager ikke med på bar"
Jeg glæder mig så meget til at sparke påsken i gang med alle jer dejlige mennesker :p [drink] [vin] [wuhuu].
DEBAT
Nytår i varmen eller på højskole
Mandag 28.aug 2023 06:14
Da jeg er uden børn til nytår, forsøger jeg at finde enten rejser til varmen eller højskoleophold for folk omkring 40 år.

Er der mon nogle herinde som har erfaring med single rejser eller højskole?
:).
DEBAT
Enker er det nye sort ;o)
Søndag 18.dec 2022 14:33
Nu disse efter-corona-tider synes jeg at enker burde være i højt kurs ..

Jeg mener nu ikke at manden er begravet i baghaven eller fodret til katterne eller afgået pga. periodisk slid, men I ved... ehrm.. pga. almen årsag.

Efterhånden er at være "single" blevet et kronisk tilfælde for de fleste madamer, så at kunne "drive en Mand" er næsten en uddøde kunst art. Dog det erfaring base hos Enker burde være stort tænker jeg.
Det er klart at det er ikke nemt at miste ligepludslig en man holder af især efter en del årtier. Har respekt for forholde der ender med hvad man havde lovet til hinanden,

Idag er der nok få der har ordnet vasketøjet dengang partneren havde roskilde syge, duftet til hinandens udluftning efter svigermoars guleærter eller plejede hinandens nedgroede negle ...

Suk siger jeg bare...

I må nu have en munter søndag [cool].
DEBAT
Et uanmeldt besøg i eftermiddag...jalousi
Søndag 05.mar 2023 18:46
Jeg fik uanmeldt besøg her i eftermiddag - det var min veninde der kom til kaffe. Det er en barndomsveninde. Nu er vi 45-50 år :D Vi har kendt hinanden i 30 år...shit..at se den slags på skrift :lol

Hun er blevet skilt efter 10 års ægteskab og har fået ny kæreste for et par år siden, som hun er flyttet sammen med. Han er sjov og levende - snakker med alle. Hun fortalte mig i efteråret at hun er meget jaloux på ham/med ham - mere end hun nogensinde har været. Det fik mig til at droppe krammet med ham når vi ses - jeg sagde det ikke til hende, gjorde det bare.

Derudover plejer jeg faktisk at have kjole på/være pæn, når jeg inviteres både hos dem og andre. Jeg var inviteret til børnefødselsdag hos dem igår. Pga. hendes jalousi valgte jeg faktisk igår at have støvler, bukser og strikketrøje på. Det er jo koldt for tiden, ikke :D

Til nytår (altså nu - 2022) foreslog jeg om vi skulle være sammen - ham, hende og mig - men det synes hun ikke. Jeg havde mine anelser om hvad dét handlede om -og det bekræftede hun idag.

Idag kom hun nemlig for at fortælle mig, at hun var sindssygt jaloux på mig og hendes kæreste. Efter børnefødselsdag hos dem igår, lavede jeg et opslag på Facebook med noget med "Dig og mig altid veninde" og hun skrev til mig i en privat besked "ja altid" - og  havde tænkt "mjjjaaaeeeehhhhh - bliver nødt til at bekende kulør overfor Dorthe....". Derfor kom hun herhjem i dag. Hun havde noget på hjertet...

Til Sct hans 2022 hos dem på hans landejendom, hvor jeg var single,  havde jeg haft en kjole på, og vi sad i havestole rundt om bålet og jeg havde mange gange skiftet stilling med benene så man kunne se mine ben/kigge mellem mine ben...

Til min fødselsdag i august 2022 - grillfest herhjemme hos mig i min have, hvor jeg også fortsat var single,  havde jeg snakket meget med ham, sagde hun - og det forstår hun godt, for både han og jeg taler meget og om mange fælles emner med hus og have - men hun bliver jaloux. Da de kørte hjem den lørdag aftens sent, havde han glemt sin telefon og han havde foreslået hende, at han hentede den mandag morgen, hvor han kører gennem min by. Hun havde resolut vendt bilen - og kørte tilbage og hentede den - for hun ville ikke have han skulle se mig alene mandag morgen - så ville hun hellere hente telefonen nu, mens hun selv kunne gå ind og hente den. Og denne aften var første gang hun fortalte ham om sin jalousi i fht mig - men det vidste jeg ikke. Jeg smilede og nikkede - men kunne til en start reelt ikke huske de overhovedet var kommer retur den aften.

I efteråret 2022 sagde hun til mig, at hun var meget forelsket i ham - og jaloux på en helt ekstrem måde. Hun havde godt bemærket, at efter hun i efteråret sagde dette,  så havde jeg droppet det obligatoriske velkomstkram (som ellers tilfalder hele hendes familie - hendes 2 søstre, deres gamle far, en hob af børn 😄) ..men nu ikke så gerne længere hendes egen kæreste - og fx. heller ikke igår.

Den her snak idag blev taget sådan, at hun fortalte hvad hun havde observeret, hvad hun tænkte og følte. Jeg svarede med at anerkende hendes følelser - undskyldte ikke for hvilket tøj jeg havde haft på eller for at have flyttet benene til Sct Hans. Jeg sagde mange gange, at jeg forstod hende og kendte hendes følelsesliv/tankemønster - at jeg vidste dte var svært for hende.

Vores snak endte i god ro og orden og hun har været 8 måneder om at tage sig sammen til denne snak, men var kommet frem til at hun skulle sige det til mig. Hun er grundlæggende usikker og har ikke nemt ved den slags - så det har krævet meget mod. Det respekterer jeg meget.

Vi aftalte, at hun fortæller sin kæreste vi har haft denne snak. Så er det nemlig en tand mindre akavet at han og jeg bare vinker i stedet for at kramme. (Hun var dog sådan "et lille kram gør ikke noget, men et stort kram...";), men altså .. jeg tænker...- hvornår er noget for lidt og for meget?? Så jeg springer ham over.

Vi aftalte også, at ingen af os 3 kommer med sjove bemærkninger om denne snak a la "Heeey ville gerne have givet et kram eller snakket længere - men det er no go - høhøhøhø". Det er både krænkende men også svært for hende.

Jeg sagde derudover, at jeg selv ville tænke over hvordan jeg klædte mig og opførte mig af respekt for hende uanset at jeg ikke havde haft intentioner om at gøre tilnærmelser overfor hendes kæreste. Så - samtalen sluttede i god ro og orden og vi talte videre en times tid om andre emner.

Efter hun kørte, gik jeg i haven....tænkte...fuld af forskellige følelser. En blanding af "lidt forstående, lidt trist, lidt sur".

Jeg tænkte meget over hvor glad jeg var for at min intuition (og årelange kendskab til min veninde) i forvejen havde fortalt mig alt dette.

Jeg blev også lidt trist fordi jeg ved at "uanset den gode snak idag" - så bliver det lidt mærkeligt fremover.
Jeg blev også lidt glad for at have andre veninder at have referenceramme i forhold til nogle der er godt gifte/ikke er jaloux og hvor vi begge gerne må lege med dullegrej uden det kan tolkes som at lægge an på "andres mænd".


Jeg kan godt blive lidt ked af overhovedet at være i denne situation. Dette har aldrig været et issue, da jeg var gift...uanset om jeg havde neglelak på.

Hvad tænker du om emnet?
Kan du (enten som  "partner" eller "single";) relatere til emnet?
Er du selv jaloux og i så fald - hvad har det bragt med sig?.
DEBAT

Vi er som en stor familie

- og der er også plads til dig
Prøv 0 dage gratis

TILMELD DIG HER

logo