Bliv medlem

Enlig far, men ikke nødvendigvis alene

Er du blevet singlefar, weekendfar eller har du fået bonusbørn? Andre enlige fædre har samme udfordringer som dig selv, og vi vil gerne have dig med i klubben. Deltag i vores debatforum, hvor der er plads til både mandehørm og seriøse snakke om skilsmisse og om singlelivet med børn. Du kan også være med til de mange arrangementer for enlige forældre med og uden børn.

Aktuelle debatter om livet som enlig far

Enlig forsørgererklæring HUSK DEN
Lørdag 07.aug 2021 08:50
Så landede den årlige enlig forsørgererklæring i min e-boks. Svarfrist 6. September.

Næsten hvert år er der nogen, der skriver herinde, at de glemte det. Så dette er bare en påmindelse.

Føler man trang til at diskutere, at der skal erklæres eller at der overhovedet skal gives tilskud, så gør man det. Jeg er ikke sikker på, at jeg gider deltage i den.

Men HUSK DEN.
DEBAT
Single minus?
Lørdag 18.dec 2021 15:05
Hej alle.
Jeg havde en idé om at single plus betød at det var et sted hvor mennesker der havde børn fandt netværk og lavede arrangementer og det var lige præcis derfor jeg meldt mig til.
Men, men, men, jeg oplever at 9 ud af 10 arrangementer er uden børn og resten for de med større børn.
Havde jeg bare misforstået konceptet helt?
Jeg har en datter på snart 4, bor i Ishøj og savner netværk i nærområdet. Jeg er selvfølgelig mobil.
God jul og godt nytår. 🎄🍾.
DEBAT
Ideer til erhvervspraktik 9. klasse
Fredag 01.okt 2021 09:18
Min søn har lige skiftet skole. I processen blev han rykket op fra 8. til 9. klasse, fordi man mente, at han ville passe bedre ind i gruppen på det klassetrin.

Det betyder, at vi lige pludselig har travlt med at finde ham en praktikplads til uge 41!

Min søn går i specialklasse pga en mild grad af Aspergers. Han er meget kvik og lærenem, kreativ, god til computere og god med sine hænder, men også ret følsom over for fx støj og værkstedshumor (som han ikke forstår).

Han ved ikke helt endnu, hvad han vil arbejde med eller uddanne sig til - måske noget økonomi/handelshøjskole. Mit netværk er meget lille, og jeg har ikke selv ret mange ideer til, hvor han kunne spørge. Er der nogen her, der har forslag? Vi bor på Frederiksberg..
DEBAT
Udveksling af massage?
Torsdag 16.sep 2021 13:30
kære netværk

Findes der min nogle i dette netværk der kan li at massere og er gode til det?
Efter dansekursus og massage var mine infiltrationer mellem skuldrene næsten væk, nu er de altså retur. Jeg forestiller mig at vi mødes 1-2 gange hver 14. Dag til gensidig massage. Du skal ha masseret før og kunne tage fat. Det vil jeg påstå at jeg selv kan.
Det vil sikkert være fristende med lumre kommentarer, men ingen lumre bagtanker herfra udelukkende networking.

Skuldermassage/ ryg massage.
DEBAT
Single - når børnene flytter hjemmefra
Fredag 30.jul 2021 20:18
Inspireret af et par indlæg i en anden tråd synes jeg, at det kunne være interessant at høre andres tanker om, hvad man vil bruge sin tid på, når ungerne flytter hjemmefra og man som single er fri som fuglen.

Selv har jeg de senere år fået taget mg sammen og benyttet tilbudene på det lokale bibliotek. De har en del foredrag til en fornuftig pris. Og det har jeg absolut planer om at fortsætte med, når ungerne flytter hjemme. Derudover kunne jeg godt finde på at gå ind i noget frivilligt arbejde, f.eks. Mødrehjælpens butik, Stop Madspild eller lignende.

Hvad drømmer I andre om (eller gør allerede).
DEBAT
Corona i privaten
Fredag 19.nov 2021 18:46
Nogle af Jer husker måske, at jeg oprettede en debat omkring manglende netværk i hjembyen på landet. Jeg er nu med i en gruppe på 13 medlemmer og det er vældig hyggeligt. Grunden til at jeg savnede et netværk var/er, at jeg har passet ekstremt meget på mig selv i denne utrygge coronatid. Jeg arbejder hjemmefra 3 dage om ugen og ses ikke ret meget med andre. Men nu skulle det så være!
I lørdags havde jeg så besøg af to medlemmer. Snakken går i timevis og selvfølgelig kom vi så også ind på tidens conorasituation.

Stor er min overraskelse, at jeg sidder ved siden af en antivaxer. Hun mener at hendes eget helbred var så godt, at sygdom ikke hopper på hende eller hendes mor på pejehjemmet. Hun havde mange begrundelser for IKKE at lade sig vaccinere. Hun havde flere test bag sig, senest fra juli..:|

Det har hun selvfølgelig ret til at mene og opretholde. Men hvor ville jeg ønske, at hun havde meldt det ud inden hun kom. For så havde jeg ikke inviteret hende eller jeg havde forlangt at se et coronapas. Selv er jeg en kategori der er ekstra udsat i tilfælde af smitte!

Hvordan ville du reagere?
Er det "for meget" eller hysterisk, at skulle vise coronapas til et privat arrangement?
Ville du selv som ikke vaccineret, anerkende andres behov for at vide sig mere sikker?.
DEBAT
Fredags øl og hygge i morgen - kom nu med :)
Torsdag 14.okt 2021 19:35
Hallooo.... Single +ér

Jeg synes det ku´ være hggeligt at mødes med nogle andre S+ére i morgen fredag eftermiddag.

Jeg arbejder inde i København - og tænkte - lad os da mødes og få et par hyggeligt timer på Sørens værtshus - og måske finde et hyggeligt sted at spise, hvis der er nogen der har lyst til det.
Jeg har lavet et arr. på dette link - men der sker ikke så meget - er Single+ gået i efterårsdvale - her efter Corona - eller hvad....? :)
Kom nu ud af busken og lad os få en hyggelig fredag eftermiddag/aften

Håber der er nogen der har lyst :)

singleplus.dk/detsker/43754.
DEBAT
Økonomi ved 7/7
Søndag 19.sep 2021 12:42
Vi er overgået til 7/7. Hvordan gør I andre med økonomien og udgifter til barnet? Barnet er 13 år.
DEBAT
Rød service
Onsdag 17.mar 2021 10:12
Nogen i mit netværk der kan hjælpe med at sy solgardin, 4 lige syninger og velcro på 8 hynder, ialt 16 velcro stykker a 6 cm.
Bytter gerne med noget handyman arbejde, eller en flaske champagne..
DEBAT
Mads & Monopolet
Mandag 22.nov 2021 12:48
Halløj I 2
Da jeg jo ikke just blir overdænget af en skov af fingre fra folk der ønsker at deltage har jeg tilladt mig at slå det op i en fb gruppe jeg blev medlem af igår aftes der handler om at danne ikke dating baseret netværk.

Her har jeg fundet en Simon som har læst psykologi på KU...tænkte han må kunne engagere sig.

Så han tager en god salat med.

Så er I med på vi holder fast på at tage mad med alliwl 😊.
DEBAT
Langeland sommer 22? Ingen S+ Camp?
Mandag 03.jan 2022 14:58
Jeg erfarer gennem Crew-netværk, at der ikke bliver Singlepluscamp på Langeland i år……har det dog ikke bekræftet fra S+.
Var ellers ved at planlægge min uge 30 dernede med frivilligt arbejde og håbede på ophold på S+ campen…..vildt ærgerligt, da jeg egentlig mister lysten lidt til at tage afsted.

Men inden jeg beslutter at droppe det og gå efter plan B vil jeg lige høre ud i mængden her, om andre påtænker Langeland i år og evt har erfaringer med, eller kan forestille jer, at vi kunne organisere et fællesskab omkring det, trods evt mangel på S+ -lejr?

Tine.
DEBAT
Barnepige/dreng søges!
Torsdag 27.maj 2021 17:44
Kære alle,
Jeg er ny herinde, og håber at dette opslag er ok. Jeg søger med lys og lygte efter en barnepige/dreng til min 3 årige dreng. Jeg kan se at mange af Jer har børn på 16-19 år, så jeg håber på positiv respons da jeg desværre ikke har kunne finde én i eget netværk.
Min dreng er glad, legesyg, energisk og nysgerrig og jeg mangler pasning ca. 1 gang om ugen da jeg har ham 99% af tiden. Nogle uger en hverdag, andre uger en weekendaften.
Skriv mig gerne en besked hvis I kender én med interesse herfor.
Tak.
Vh, Therese.
DEBAT

Vi er som en stor familie

- og der er også plads til dig
Prøv 0 dage gratis

TILMELD DIG HER

logo