Bliv medlem

Enlig far, men ikke nødvendigvis alene

Er du blevet singlefar, weekendfar eller har du fået bonusbørn? Andre enlige fædre har samme udfordringer som dig selv, og vi vil gerne have dig med i klubben. Deltag i vores debatforum, hvor der er plads til både mandehørm og seriøse snakke om skilsmisse og om singlelivet med børn. Du kan også være med til de mange arrangementer for enlige forældre med og uden børn.

Aktuelle debatter om livet som enlig far

IRL kontakt og pearring
Tirsdag 05.sep 2023 18:00
Her er singleringen. For dem der er er trætte af apps og hellere vil have kontakt IRL.
Ville du gå med den? Og er du klar til at gå tilbage til IRL kontakt?

Folkene bag pear-ringen vil gøre🍐
til det internationale symbol for at være single, og opfordrer til at man bruger pære-emojien på sociale medier til at signalere at man er single og åben for kontakt …

Mere om pear-ringen pearring.co.
DEBAT
Hjælp til min far, hvor huset er vokset fra ham.
Fredag 29.dec 2023 18:08
Min far er 73, og ude at skide. Han bor stadig i mit barndomshjem, et stort, nedlagt landbrug ude på landet i det jyske. Han har længe ikke kunne følge med til at vedligeholde, når 1 ting er fikset, er der gået 2 ting i stykker. Hans fysik er ikke hvad den har været.

Længere historie, men min bror og jeg var forbi d. 25. for at se hvordan det stod til. Han var ikke hjemme, og vil generelt ikke have besøg, så derfor uanmeldt. Vi kunne se omfanget af det, jeg talte i telefon med ham mens han var der. Det var en længere søforklaring, men jeg talte så med ham i går, hvor vi fik snakket tingene igennem. Han er træt af at bo der, og ked af hele situationen. Han vil gerne have hjælp.

Der er en stor udestue med slem vandskade og ødelagt tag, så det skal rives ned. Resten ser nogenlunde hæderligt ud, det skal vi se nærmere på. Forhåbentlig kan vi fjerne udestuen, terrassen, og så ellers fjerne skrammel generelt, og så få det sat til salg. Der skal ikke gøres så meget ved det, det skal vist bare afvikles hurtigst muligt med så lille tab som muligt. Jeg tænker vi går i gang med det når foråret rammer, men der kommer nok til at gå en uges tid med bare at fjerne udestue og bevoksning.

Anyway, så er der alt det med økonomi, finde lejlighed etc. Er det sådan at man kan få nogen fra kommunen til at hjælpe? Han er slet ikke til det med computer, netbank og alt muligt andet i den retning. Kan vi finde en, der kan hjælpe med det? Jeg kender ikke noget til hans økonomi, og hvor godt eller skidt det er, men tvivler på det er alt for godt.

Hvad kan man få af hjælp i denne situation?

Der er jo en masse skidt ved det, men det gode er at han gerne vil hjælpes, og jeg har i mange år ønsket for ham at han kunne flytte i noget meget mindre, og så bruge tid på det der giver ham værdi. Og at han ville begynde at se sine venner igen, han har isoleret sig meget de senere år. Det er hverken sundt eller sjovt..
DEBAT
Hjemmeboende voksne børn - økonomi
Mandag 18.mar 2024 20:51
Vi har været der før, men nu er det aktuelt igen. Min veninde er lige blevet arbejdsløs, så pengene er små indtil der viser sig noget nyt. Lige om lidt flytter hendes 20 årige søn og denne kæreste hjem til hende i hans meget lille (børne)værelse, som de to skal dele, da deres fremleje udløber. Hvad er det rimeligt, at de skal betale for husly og mad? Han er lærervikar og får en høj timeløn, men ikke så mange timer og hun arbejder som tjener vist nok fuld tid til 115 kr. i timen.

Ved I hvad I bruger i jeres husholdninger?.
DEBAT
Forårs shelter tur
Søndag 11.feb 2024 19:33
For år tilbage holdte jeg en række shelter ture her med single+ Det var super hyggeligt.
Den gang var der hurtigt udsolgt, lige nu er der 9 pladser tilbage, så du kan nå det i nu.
Det kræver ikke den store erfarning og være med, det vigtigste er varmt tøj og en varm sovepose.
maden bliver god og vi er et par stykker med god erfaring i mad på bål.
Vi håber på fuld hus og at der også er lidt kvindelig selskab også.
Thor.
DEBAT
Fremtiden for SinglePlus
Fredag 02.feb 2024 14:27
Da vi købte SinglePlus for efterhånden mange år siden, gik vi til det med den opfattelse at det hele var meget centreret omkring singleforældre og oplevelser med børn. Vi ansatte en eventmanager der lavede masser arrangementer med børn, forbedrede LLF-camp markant med fokus på at gøre det sjovt for børnene, vi markedsførte vores community for at tiltrække flere medlemmer der ville have oplevelser med  deres børn. Den strategi blev ikke nogen succes, og først efterfølgende forstod vi at det skyldes at de fleste medlemmer har børn der nu er store og er her for det voksne samvær. Børnene er dermed lidt ude af ligningen. Her er også medlemmer der slet ikke er single. Hverken Single eller Plus giver derfor efterhånden mening, og afspejler ikke rigtigt hvad det egentlig handler om. Vi har derfor brudt hovedet med at finde en vej frem der kan føre til et blomstrende community i vækst og i højere grad afspejle hvad det egentlig handler om.

Vi arbejder derfor på en rebranding af vores community, hvor SinglePlus fremover blot vil at finde på SP.dk. SP vil stå for SocialPeople. På den måde holder vi fast i rødder og genkendelighed, samtidig med at vi forsøger i højere grad at favne dét det er. Samtidig vil hele tjenesten gennemgå et redesign, som bliver mere moderne og velfungerende - især med fokus på den mobile oplevelse. I den forbindelse bliver der etableret de tekniske ressourcer der gør, at alting kan komme til at fungere ordentligt, hvilket det beklageligvis ikke har gjort længe. Vi har endnu ikke nogen dato for lanceringen, og egentlig skulle denne besked først have været meldt ud senere. Men det er tydeligt herinde, at I har brug for at vide hvad i alverden der sker.

Hvis nogen har inputs er I meget velkomne til at skrive til mig på jonas@singleplus.dk.

Rigtig god weekend.

Bedste hilsner,

Jonas Cronfeld
Direktør.
DEBAT
Nytår i varmen eller på højskole
Mandag 28.aug 2023 06:14
Da jeg er uden børn til nytår, forsøger jeg at finde enten rejser til varmen eller højskoleophold for folk omkring 40 år.

Er der mon nogle herinde som har erfaring med single rejser eller højskole?
:).
DEBAT
Melting monday
Tirsdag 08.aug 2023 08:33
PRØV DET FØR DIN NABO❤❤❤

Skulle du være  nysgerrig på hvad melting monday er så læs her. Du kan altid skrive hvis du har lyst at prøve det, og mangler een at følges med. Besøger melting monday med jævne mellemrum.  Jeg får Intet ud af at  tage nogen med derind, syntes bare selv det er VIRKELIG FEDT og vil så gerne gi det videre til andre.,Havde jeg ikke selv stødt på det gennen en veninde, så havde jeg aldrig vidst at det eksisterede.
Herunder kommer du lidt tættere på hvordan det foregår.

Man mødes 12-25 mennesker. Øver sig i at: kikke hinanden i øjnene, gi og modtage fra sit hjerte(varme følelser) åbenhed. Vi bruger indimellem blind fold, skiftes til at ha det på mænd/kvinder….. rør hinanden, klem nus… alt efter hvad man lyster at gi. Enten gir man eller så modtager man. Seancen slutter af med at man enten 2 og 2 masserer hinanden - efter modtager eller givers ønske. Man kan også være 4 på hver madras. Så får hver enkel 7 minutters massage hver. Når man kun er 2, bruger man cirka 2 minutter hver, og skifter med ny partner.
Man kan både komme som par eller som single. Når man kommer som par kan man vælge at lave alle øvelser med hinanden eller blende ind med de andre. Alle er fuldt påklædt hele tiden, og man må hverken berøre bryst eller underlivs området.
Efter seancen tager man en runde hvor dem der lyster fortæller om dagens oplevelse.
Der er fuld focus hele tiden og vi bliver guidet hele vejen. Derudover er der den skøn og stemningsskabende musik hele seancen igennem. Hvis man er overvældet at en eller.
DEBAT

Vi er som en stor familie

- og der er også plads til dig
Prøv 0 dage gratis

TILMELD DIG HER

logo