Bliv medlem

Singlerejser med børn: Få gode ferietips og inspiration i dag!

Her på siden deler mange enlige forældre ferietips om at rejse alene med børn, både i debatforummet og brugernes arrangementskalender.

Aktuelle arrangementer og debatter om ferie alene med børn

Officielle ture

I samarbejde med etablerede rejsearrangører, campingpladser og festivaller kan du med singleplus.dk tage afsted på ferie.

At tage på ferie med ligesindede gør at fællesskabet er skabt allerede inden ferien starter, og både børn og voksne får en god ferie: børnene får lynhurtigt legekammerater, og som voksen får man koblet af sammen med andre voksne.

Se alle singleplus ferieturene her

At rejse alene
Torsdag 30.sep 2021 22:32
I år skal jeg for første gang ikke være sammen med mine børn juleaften. Selvom jeg sikkert kunne holde jul sammen med andet familie, ved jeg, at jeg ikke vil være godt selskab, og formentlig vil være både mut og trist ;( .
Jeg har derfor tænkt på at rejse væk i julen. Opleve noget helt andet. Og heldige mig; Hunden er afsat til en veninde, og jeg er fri til at kunne rejse væk :) .
Men hjælp mig lige, for jeg har aldrig prøvet at rejse alene. Jeg er en selskabspapegøje, og det er enormt angstprovokerende at rejse ud alene 🙈.
Jeg ved flere af jer S+`er har rejst alene. Så derfor;
- Har I nogle gode rejsetips?
- Nogle spændende rejsemål (ikke for dyre).
DEBAT
Rejse til sommer?
Mandag 31.maj 2021 18:04
Hej

Jeg overvejer lidt at skulle ud og rejse med min søn på 8 år, er der nogle herinde der kan anbefale noget, og/eller har gode erfaringer? Tænker bare noget sol, pool og hygge. Ved jo ikke med corona, den kan jo lægge en dæmper på det hele.

Kunne da være sjovt at rejse flere sammen, hvis andre sidder med samme tanker.

Har de sidste tre uger af skolernes sommerferie.

Mvh
Thomas.
DEBAT
Lørdag 02.jul 2022 09:00
Uge 30.
Tirsdag 15.jun 2021 10:08
Hej:D
Dette er min første sommer alene med børnene. Jeg har tænkt på at prøve højskoleophold eller camping i uge 30. Gerne på sjælland eller fyn. Har I et forslag til et godt sted? Så må jeg krydse fingre for at de har noget ledig i uge 30.
En mulighed er også at rejse sydpå til et børnevenligt sted. Gerne et sted hvor der er mange danske børnefamilier. Så skriv endelig hvis i kender et godt sted..
DEBAT
Camping på Feddet uge 28
Torsdag 08.jul 2021 20:30
Overvejer at tage på Feddet camping med min mindste søn i næste uge. Er der mon andre S+er der med børn i den uge?.
DEBAT
Mandag 21.mar 2022 08:00
Singlecamping uge 28 - Vedersø Klit Camping
Onsdag 20.jan 2021 18:04
Har oprettet en debat, så hvis der er nogle spørgsmål eller noget der skal planlægges kan det gøres her eller der kan evt. oprette en FB gruppe til formålet..
DEBAT
Minigolf og Fredagsbar .....- det er i morgen [emoji1f37a][emoji1f60e]
Torsdag 03.jun 2021 20:21
Hej skønne S+’ere 😉
Hvor er det bare så herligt, I vil lege med og spilleMinigolf til vores Fredagsbar i morgen ….- jeg glæder mig til vi skal lege ogses 😎
Vi er 25 som gerne vil spille Minigolf ….- jubiii!!! Så fårvi ikke skal stå i en laaang kø og vente på at komme til at slå til bolden, såbliver vi delt ind i små grupper af 4 personer (5 for en af dem 😉),som starter sammen. Og vi starter løbende efterhånden som vi hver især ankommertil baren ….- jeg har afstemt med Camping, vi kan starte løbende op!
Der ingen bestemte grupper. Jeg har noteret alle som harbetalt og skal spille med. Så efterhånden som du ankommer til Camping, så vildu blive ’sat sammen’ med et par af dine skønne S+ venner, som du følges ’rundt’på banerne med.
På denne måde så håber jeg, vi er færdige med Minigolfen,inden kl. 23.00, så vi kan nå at sidde sammen og hygge med nogle fredagssøl ogsige Go’ weekend til hinanden 😎
Glæder mig til en hyggelig og sjove fredag med jer alle 😊
Kh
Bettina.
DEBAT

Vi er som en stor familie

- og der er også plads til dig
Prøv 0 dage gratis

TILMELD DIG HER

logo