Bliv medlem

Singlerejser med børn: Få gode ferietips og inspiration i dag!

Her på siden deler mange enlige forældre ferietips om at rejse alene med børn, både i debatforummet og brugernes arrangementskalender.

Aktuelle arrangementer og debatter om ferie alene med børn

Officielle ture

I samarbejde med etablerede rejsearrangører, campingpladser og festivaller kan du med singleplus.dk tage afsted på ferie.

At tage på ferie med ligesindede gør at fællesskabet er skabt allerede inden ferien starter, og både børn og voksne får en god ferie: børnene får lynhurtigt legekammerater, og som voksen får man koblet af sammen med andre voksne.

Se alle singleplus ferieturene her

Juleaften, miniferie, pakkeløsning - ideer efterlyses
Søndag 13.nov 2022 20:10
Tilbagelænet juleaften i fremmede omgivelser
Jeg skal i år være sammen med mine dejlige teenagere juleaften[juletræ] . Vi er en lille familie kun med os tre, og det er altid hyggeligt, men i år overvejer vi at prøve noget nyt. Anden omgivelse en lejligheden, i afslappet stemning, men med julestemningen bevaret.
Jeg forestiller mig 2 maks. 3 overnatninger med mad og hvad der ellers hører til. Det kan være en sted hvor den omkringliggende natur er unik, men det kan også være indendørs faciliteter som pool, spa, bordtennis etc. som er værd at fremhæve.
Jeg har et naivt håb om at opholdet kan gøres for 1500,- til 2000,- pr. person. (Selvfølgelig gerne billigere;) )

Har du/I prøvet noget (hørt om) alla ovenstående alternative juleaften, så smid en kommentar helst med et link.

På forhånd tak :).
DEBAT
Halv pris kreta
Tirsdag 14.jun 2022 10:31
Hej
Min brors kone har fået en lever sygdom. Og må ikke rejse. Og de sælger deres rejse til halv pris.
Normal pris 13000.
Nu 6000
Pris for navne ændring 2×500.
Afrejse på torsdag kl 16.
Og en uge frem.
Incl morgenmad og aftens mad.
DEBAT
Lørdag 01.jul 2023 09:00
Søndag 11.jun 2023 12:00
Camping 2023
Søndag 16.apr 2023 18:11
hej
Hvor er der singlecamping i uge 28,29 eller 30 eller andet arrangement hvor man tager på ferie sammen evt med et strejf af friluft 🙂.
DEBAT
Indienstur 2024?
Fredag 17.mar 2023 16:26
Forleden rendte jeg ind i en hyggelig snak med en anden S+'er om hvordan det er at rejse rundt i Indien. Og selvom jeg igen-igen-igen lovede mig selv, da jeg sidst tog hjem derfra, at NU ville jeg ikke dertil igen, så blev mit dikkeværk sat i voldsomme bevægelser af snakken og her sidder jeg så og skriver dette.

Han og jeg havde også lige oppe at vende, at det jo KUNNE være, at der var andre en vi to, der kunne tænke sig at indtage noget af landet. Det er bare ikke lige det letteste land at rejse rundt i. Indien er ikke let. Indien er ikke ændret fordi vi kommer som turister med en masse penge. Utallige rejser til mange destinationer i Asien over små 40 år har vist , at alle andre lande end Indien laver om på sig selv. Betonhoteller ved strandene, restauranter den lokale befolkning ikke selv har råd til at spise på, liggestole der skal betales for, dansk mad diverse steder etc etc. Indien er hvad det er , take it or leave and I love it and I hate it. Indernes logik, infrastruktur, kaotiske gadebilleder, støj, røg, larm, testing-testing-testing alles indre rummelighed; det er der alt sammen. Læg dertil, at man som single kvinde ikke bør være alene; i hvert fald ikke når mørket er faldet på.

Så ... jeg spørger lige om der måske kunne være nogle her fra kanalen, der kunne tænke sig en ordentlig en på opleveren sammen med andre gode med- og udenlemmer her på kanalen? Jeg gider godt stå for at arrangere en masse af det og har allerede været i kontakt med "nogle derovre" for ligesom at prøve at strikke en rimelig plausibel pris frem. Dem kommer jeg med, når "debatten" er oprettet. 

For mig at se er der 2 åbenlyse "veje at gå". Det sunde og grønne syd krydret med hektiske små og store byer eller en mere kulturelt anlagt tur i Rajastan med mindst lige så meget indbygget almindelig kaos for dette land.
Jeg vil absolut stemme for en rundtur i Rajastan af en varighed på 14 dage. Hvis man er Speedy Gonzales og stort set ingen ferie har på kontoen. vil man godt KUNNE nå en rimelig god tur på 14 dage alt incl, men jeg vil ikke anbefale det, for man vil have brug for ferie, når man kommer hjem. Så mit forslag er absolut, at man tager 3 uger med sig alt i alt idet der er 2 rejsedage indlagt. Afstanden er den samme som til fx New York.

Min tanke er, at vi kunne flyve til New Delhi hvor vi lejer en A/C minibus med chauffør til en fast pris. Det har jeg prøvet før og på den måde har vi bil med chauffør til vores fulde rådighed i fx alle 14 dage mens vi bare kan nyde udsigten, gode snakke, pjat og plat, læse eller holde indre ro via podcast, lydbog, musik whatever. Vigtigst af alt er, at alle - når som helst og hvor som helst - skal kunne trække sig til sin egen private sfære. Vi skal heller ikke love hinanden, at vi altid følges, spiser de samme steder, ser de samme ting etc. . Selvfølgelig vil der være must see highlights i alle byer, jeg har plottet ind og dér kan vi ikke splitte bilen op i to halvdele. Så nogle få aftaler om bestemt tid og sted vil der selvfølgelig være ift disse highlights..
DEBAT
Resultatet af aftenens anstrengelser
Mandag 03.apr 2023 22:23
Da nogen nåede at spille 4 spil og andre ikke blev færdig med 3. spil, så udråbes top tre alene ud fra højst opnåede pointscore i et afsluttet spil.

1. Johnny med 149 point
2. Henrik med 129 point
3. Dorte med 128 point

Omend Mette R og jeg begge fik bedre resultater i dag end i pool for nogle uger siden, så skal vi nok snart lave et nyt "sports" arrangement...

Tak fordi I gad være med til leg og mad.
kh
Mette og Erik.
DEBAT
Smukfest 23+ deltager?
Mandag 13.mar 2023 18:59
Jeg blev lokket med sidste år som hjælper, det har jeg så meldt mig til i år også.
(Camping vagt på banerne, ca. 3x8timers vagter)

Er der andre der kunne lokkes med derover?
(bare så jeg ikke bliver helt alene ;) ).
DEBAT

Vi er som en stor familie

- og der er også plads til dig
Prøv 0 dage gratis

TILMELD DIG HER

logo