Bliv medlem

Singlerejser med børn: Få gode ferietips og inspiration i dag!

Her på siden deler mange enlige forældre ferietips om at rejse alene med børn, både i debatforummet og brugernes arrangementskalender.

Aktuelle arrangementer og debatter om ferie alene med børn

Officielle ture

I samarbejde med etablerede rejsearrangører, campingpladser og festivaller kan du med singleplus.dk tage afsted på ferie.

At tage på ferie med ligesindede gør at fællesskabet er skabt allerede inden ferien starter, og både børn og voksne får en god ferie: børnene får lynhurtigt legekammerater, og som voksen får man koblet af sammen med andre voksne.

Se alle singleplus ferieturene her

Fredag 05.okt 2018 15:00
Campingferie i Italien, i egen bil
Søndag 12.nov 2017 19:53
Hej derude
Jeg vil veje stemningen for om der er flere der har overvejet at tage på campingferie i Italien i 2018, men ligesom jeg ikke rigtig har besluttet sig endnu, fordi man ikke ønsker at tage af sted med børn, så langt væk, uden at kende nogen. Ferien skal være både børn og voksne.
Jeg kan anbefale Camping Bella Italia, som er mægtig stor, men der er styr på alt.
Hilsen René.
DEBAT
Lørdag 18.aug 2018 14:30
Bor du eller kender du nogen der bor tæt på dragsholm slot???
Torsdag 05.okt 2017 16:02
vi var ved dragsjolm flot forleden. Min søn glemte sine dyre nyindkøbte Nike sko. Jeg fik ringet til camping pladsen som hedder sandubbernes camping. Camping fatter har skoene liggende.
Så var det jeg tænkte: mon nogen kender nogen der bor i nærheden og arbejder nær København. Det ville virkelig Både gøre min søn og jeg lykkelige hvis tilfældet var. Skriv til mig hvis tilfældet er.

Bedste håb og hilsner
Karina.
DEBAT
Ferie i uge 30 med teens - erfaudveksling
Søndag 15.apr 2018 12:09
Jeg har allerede booket een uge ud af feriens 3, måske 4 ugers ferie og savner lige nu gode tips til en uge mere, helst i Danmark. Alternativt nemt og billigt i udlandet.

Jeg har til den tid to drenge på 14 og 17 år med, så der skal være noget for dem at lave.
Jeg overvejer camping eller sommerhus, men det bliver let kedeligt for mig, hvis der ikke er andre voksne, jeg kan snakke med. Og hvis den danske sommer strejker igen!

Kender nogen Feddets singlecamping og kan bedømme den?
Eller har andre gode tips?.
DEBAT
Odder Strand Camping
Onsdag 04.jul 2018 22:09
Har nogen herinde erfaring med singlecamping med børn på Odder Strand Camping. Overvejer uge 29... ☀😀.
DEBAT
Onsdag 24.okt 2018 01:00
Tirsdag 01.jan 2019 00:00
Tirsdag 27.nov 2018 00:00
Ferie
Tirsdag 29.maj 2018 20:19
Hvor går jeres ferie hen til sommer. Jeg har netop booket 5 dages single camping i uge 29 ved Skagen med ungerne for 1175,00 og det er med all incl. Meeeget billigt 😳Derefter går turen til Fanø med en veninde ????.
DEBAT
Sommerferie
Onsdag 14.mar 2018 20:14
De sidste to somre har jeg været på camping med mine to drenge på en plads som desværre er lukket ned nu. Den var ikke særlig stor, men havde det vi skulle bruge, en lille hytte med sove og spiseplads,den lå tæt på bad og toilet og køkken faciliteter. Der var en god legeplads og en pool, og om aftenen blev der gerne arrangeret rundbold kamp eller bål med skumfiduser. Det var også en fornuftig pris. Så nu er jeg på udkig efter noget lign. Det skal ikke være luksus,men vi vil gerne have noget lign det vi har været på. Vi var afsted i fire dage og gav 1400 kr.

I år kunne jeg godt tænke mig noget voksen selskab. Jeg har søgt på single camping, men er ikke stødt på noget i uge 29.
Jeg har en veninde som jeg overvejer at spørge om hun vil med. Men ved hun ikke har særligt meget at gøre godt med. Vil derfor høre om der er nogen som har nogen gode ideer?.
DEBAT

Vi er som en stor familie

- og der er også plads til dig
Prøv 14 dage gratis

TILMELD DIG HER

logo