Bliv medlem

Singlerejser med børn: Få gode ferietips og inspiration i dag!

Her på siden deler mange enlige forældre ferietips om at rejse alene med børn, både i debatforummet og brugernes arrangementskalender.

Aktuelle arrangementer og debatter om ferie alene med børn

Officielle ture

I samarbejde med etablerede rejsearrangører, campingpladser og festivaller kan du med singleplus.dk tage afsted på ferie.

At tage på ferie med ligesindede gør at fællesskabet er skabt allerede inden ferien starter, og både børn og voksne får en god ferie: børnene får lynhurtigt legekammerater, og som voksen får man koblet af sammen med andre voksne.

Se alle singleplus ferieturene her

?Sommerferie med børn
Onsdag 06.mar 2024 13:24
Er der andre herinde der har planer om kør-selv + Campingplads/Mobilehome i Italien i uge 30 og evt. 31?

Jeg skal afsted med mine 3 unger;
👧🏼 9 år
👧🏼 10 år
👦🏼 12 år

Vi har endnu ikke besluttet hvilken plads, men det er et must at der er gode muligheder for at spille fodbold (dreng 12 år) og selvfølgelig pool og evt. strand.
Det vil være fantastisk koordinere med andre familier med kun én voksen + barn/børn at vi tager til den samme lokation (meget gerne med børn i nogenlunde samme aldersgruppe).

Vi er åbne for at mødes i løbet af foråret, så både børn og voksne kender hinanden inden sommerferien, men ikke et must.

Note: Jeg er i tvivl om hvor vidt dette Forum er det korrekte at benytte, da jeg læser at mange herinde har været med i mange år og ikke længere har hjemmeboende børn. Men forslag til andre steder hvor forespørgslen vil passe bedre ind modtages også med kyshånd!

Vh Stine.
DEBAT
Sommer 2024
Onsdag 22.maj 2024 20:32
Ååh sommeren er over os.. hvad står din sommer på? Hvad glæder du dig til? Hvad nyder du at gøre hver sommer? Hvor mødes du med vennerne - eller er der gode private hyggeaftner? Og hvilke bliver de allerbedste S+arrangementer denne sæson? FORTÆL!

Jeg skal på musikhøjskole igeeeen… lige ned til Gudenåen… så smukt. Min søn får hue på… familiefrokost bagefter. Jeg skal finde den bedste rosé! Jeg skal i sommerhus i Gilleleje - og plejer at invitere gæster hver dag - har mor, hund og søn med… Vil gerne til frankrig - et smut - sydpå… Og noget lækker snavning siger man da heller ikke nej til 😂 Jazzfestival.. tur til stranden med madkurv, is hos Lydolphs på strandvejen … YAY - glæder mig! Fire ugers fri!!.
DEBAT
Campimg
Onsdag 12.jul 2023 07:21
Jeg har været i kontakt med Hornbæk camping og der er desværre ikke flere hytter denne weekend, så det behøver i ikke at ringe og spørge om😉
Hvis i venter til uge 30 med at booke, så vi er sikre på at der er nok deltagere, vil det være perfekt👍.
DEBAT
Singlecamping uge 28 Bøjden Strand camping
Søndag 18.jun 2023 22:42
Er der en gruppe herind som mødes i uge 28, Bøjden Strand camping.
DEBAT
Torsdag 06.jun 2024 18:30
Torsdag 30.maj 2024 18:30
Hvad skal vi opleve?
Mandag 09.okt 2023 19:42
Hej med jer
Jeg glæder mig som altid til en spændende aften.
Jeg er typen, der elsker at være forberedt og effektiv og synes, det kunne være sjovt at vide, om vi har interesse for nogen af de samme arrangementer.
Hvad er must-see's for jer?
For mig er det Gammel Strand, Imam Ali moskeen og ZOO, der lige nu trækker i mig. Og ja, det er upraktisk, at disse arrangementer ligger så spredt :) og jeg ændrer gerne planer, hvis nogen brænder for noget andet.
Lad mig høre, hvad I andre tænker..
DEBAT
Ferie uge 43
Onsdag 20.sep 2023 08:46
Hej med jer

Jeg har ferie i uge 43 og overvejer at tage på en afbudsrejser måske eller en impulsiv  storbyferie. (Milano f.eks) Jeg rejser meget alene og nyder det også.

Jeg tænker, det kan være endnu sjovere og hyggeligere, når jeg kan rejse med andre☀✈🗼🏟

Jeg er til:

*storby/kulturelle og shopping??🗼🕍🛍
*Sol, strand og afslapning☀🌊🍹🍸

Er der nogen herinde, der planlægge at rejse i uge 43?

Hvor skal i henne?

Knus 💃

Aishah.
DEBAT

Vi er som en stor familie

- og der er også plads til dig
Prøv 0 dage gratis

TILMELD DIG HER

logo