Bliv medlem

Singlerejser med børn: Få gode ferietips og inspiration i dag!

Her på siden deler mange enlige forældre ferietips om at rejse alene med børn, både i debatforummet og brugernes arrangementskalender.

Aktuelle arrangementer og debatter om ferie alene med børn

Officielle ture

I samarbejde med etablerede rejsearrangører, campingpladser og festivaller kan du med singleplus.dk tage afsted på ferie.

At tage på ferie med ligesindede gør at fællesskabet er skabt allerede inden ferien starter, og både børn og voksne får en god ferie: børnene får lynhurtigt legekammerater, og som voksen får man koblet af sammen med andre voksne.

Se alle singleplus ferieturene her

Bøsøre strand feriepark
Lørdag 26.jan 2019 12:52
Kære medlemmer,

Jeg har booket ferie uge 29 (ikke single camping uge, da ikke kunne få ferie) med min datter på 3 år (til den tid) og I må gerne kontakte mig, hvis I ønsker at mødes i området.
Mange hilsener
Dorte.
DEBAT
Køb af telt/camping
Lørdag 20.apr 2019 08:56
jeg skal på camping i uge 28. En single Camp.
Mine 3 unger skal med og nu skal jeg på jagt efter telt og det fint for har før tænkt tanken med telt og camping.
Jeg ved jeg skal kigge efter noget med regn og tæthed synes jeg har hørt alt over 3000 er godt, men jeg ved det ikke. Nogen steder det kan anbefales at kigge og få råd og vejledning og jeg vil gerne have 5-6 Pers. Telt da jeg godt kan li plads omkring mig.😊☀
Nogen herinde som ved noget om telt og gode råd jeg skal have med mig?
Takker 😉.
DEBAT
Ferie sydpå til sommer med børn?
Søndag 20.jan 2019 03:46
Hejsa 😀 Jeg er ret ny I alt det her single og enlig forældre halløj, selv om det er et år siden jeg blev skilt.

Jeg går med en tanke om at rejse sydpå med mine børn til sommer. Et sted hvor der er noget for begge pigerne, for så får jeg lidt mig-tid. Jeg vil nemlig også gerne have ferie 😎
Jeg kunne godt tænke mig at rejse med ligesindede. Jeg ønsker ikke at være bundet til faste aftaler, som fx udflugter, spisning mm hver dag. Det er noget jeg vil tage stilling til, når jeg er dernede. Men tænker det kunne være hyggeligt at rejse med flere og evt gøre nogle ting sammen eller bare sludre ved poolen med en drinks i hånden 😉 Jeg har dog også en plan B, da 2 veninder har tilbudt, at jeg bare kan rejse med dem (mand og børn), men det har jeg ikke lyst til. Så vil jeg hellere bare rejse alene med mine børn. Er der nogen som går med samme tanke? Eller har gode erfaringer, som de vil dele ud af? 🤔.
DEBAT
Fredag 10.jul 2020 16:00
Ferie i Italien med småbørn - ideer?
Onsdag 22.maj 2019 17:37
Hej SinglePlus,

Jeg vil til Italien igen og nu med min 3 årige datter.
Er der nogen som har erfaring med godt rimeligt hotel m pool, strand og legeplads tæt på centrum af by i SydItalien (IKKE ALL inclusive). Nogen erfaringer som kan deles?

På forhånd tak.

Vh
Dorte.
DEBAT
Tirsdag 31.dec 2019 17:00
Lørdag 18.jul 2020 16:00
Gode ideer til hvad der skal pakkes til en camping ferie i telt
Onsdag 17.jul 2019 15:16
hej 😉
Min datter og jeg glæder os rigtigt meget til vi skal på camping i næste uge (uge 30) på Camp West.

Vi har aldrig prøvet det før, og jeg er lige ved at gå lidt i pakke panik 🙈 vi har lånt et telt.
Ud over sove ting, tøj og personlig ting.
Ved jeg ikke hvad jeg ellers skal havde med.

Er der nogle af jer som måske har nogle gode råd🙏🏻.
DEBAT
Er stedet her noget for en i slutningen af 20erne ?
Onsdag 24.apr 2019 12:17
Hej Jeg fik anbefalet denne hjemmeside fra en, som sagde det et godt alternativ til at komme ud og møde andre, som gerne vil med på oplevelser/ rejser.


Jeg er alene mor til en frisk dreng på 2,5 år og jeg har et ønske om at komme ud på en rejse eller camping her til sommer med min søn sammen med andre der også har børn.
Jeg kan set at jeg er i den lidt yngre del af medlemskabet, men alder har aldrig gjort mig noget, dog er jeg i tvivl om om det er det rigtig sted, eller om i kender andre steder der vil passe bedre til en på 27? Eller om det er det helt rigtige sted også for en på 27 år :)


I hvert fald ville jeg høre om nogle evt. kunne være interesseret i at tage en uge væk med mig og min søn  på en ferie? Hvorhen eller hvornår er jeg helt åben overfor.


Mvh. Emilie.
DEBAT

Vi er som en stor familie

- og der er også plads til dig
Prøv 0 dage gratis

TILMELD DIG HER

logo