Singlerejser med børn: Få gode ferietips og inspiration i dag!

Her på siden deler mange enlige forældre ferietips om at rejse alene med børn, både i debatforummet og brugernes arrangementskalender.

Aktuelle arrangementer og debatter om ferie alene med børn

Officielle ture

I samarbejde med etablerede rejsearrangører, campingpladser og festivaller kan du med singleplus.dk tage afsted på ferie.

At tage på ferie med ligesindede gør at fællesskabet er skabt allerede inden ferien starter, og både børn og voksne får en god ferie: børnene får lynhurtigt legekammerater, og som voksen får man koblet af sammen med andre voksne.

Se alle singleplus ferieturene her

Ferie med 6 årig?
Tirsdag 28.mar 2017 12:42
Hvad gør i med ferie, nogle gode rå til hvor man finde feriesteder hvor der er andre børn, min datter er 6 år og jeg har ferie med hende i uge 28 + 29 og tænkte at rejse sydpå, men kan ikke finde oplysninger om "børne ferier" eller børnevenlige hoteller... Så hvad gør i ? gode råd og alternativer modtages med glæde.
DEBAT
Ferie med børn
Mandag 10.apr 2017 12:26
Jeg vil gerne syd på med mine 2 drenge 5 og 8 år. Jeg kunne bare booke en pakkerejse til Tyrkiet.. men jeg vil gerne et sted hen hvor der evt. var noget hotel el. camping  for singler med børn.  Er der nogle som kan guide mig lidt?.
DEBAT
Fredag 25.maj 2018 15:00
Mandag 21.maj 2018 16:00
Stemning for arrangement?
Mandag 31.jul 2017 18:37
hey...
Hjemkommen fra sommer camping ferie har jeg lyst til at bruge min fine lille vogn mere....
-er der stemning for et campingtræf et sted på sjælland her i det tidlige efterår?.
DEBAT
Campingferie i Italien, i egen bil
Søndag 12.nov 2017 19:53
Hej derude
Jeg vil veje stemningen for om der er flere der har overvejet at tage på campingferie i Italien i 2018, men ligesom jeg ikke rigtig har besluttet sig endnu, fordi man ikke ønsker at tage af sted med børn, så langt væk, uden at kende nogen. Ferien skal være både børn og voksne.
Jeg kan anbefale Camping Bella Italia, som er mægtig stor, men der er styr på alt.
Hilsen René.
DEBAT
Mandag 28.maj 2018 16:15
Sommerferie
Onsdag 14.mar 2018 20:14
De sidste to somre har jeg været på camping med mine to drenge på en plads som desværre er lukket ned nu. Den var ikke særlig stor, men havde det vi skulle bruge, en lille hytte med sove og spiseplads,den lå tæt på bad og toilet og køkken faciliteter. Der var en god legeplads og en pool, og om aftenen blev der gerne arrangeret rundbold kamp eller bål med skumfiduser. Det var også en fornuftig pris. Så nu er jeg på udkig efter noget lign. Det skal ikke være luksus,men vi vil gerne have noget lign det vi har været på. Vi var afsted i fire dage og gav 1400 kr.

I år kunne jeg godt tænke mig noget voksen selskab. Jeg har søgt på single camping, men er ikke stødt på noget i uge 29.
Jeg har en veninde som jeg overvejer at spørge om hun vil med. Men ved hun ikke har særligt meget at gøre godt med. Vil derfor høre om der er nogen som har nogen gode ideer?.
DEBAT
Lørdag 23.jun 2018 00:00
Onsdag 20.jun 2018 08:00
Billig ferie på campingplads i italien
Mandag 07.aug 2017 19:07
Hej, min søn på 5 og jeg tager til italien ved venedig på camping hvor vi skal bo i et mobilehome på camping marina de venizia - der er 3 væresler og 6 senge i alt og vi skal bare bruge et værelse :) så derfor hvis nogen vil leje anden halvdel af mobilehome så er det ret billigt for en uge i mobilehome med aircon, 1500,- på 5 stjernet camping plads - det kunne jo være der var nogen med et enkelt barn der ledte efter noget tilsvarende i uge 36/37 nærmere fra den 8/9-15/9

venueholidays.com/UK/grand_8...
marinadivenezia.it/dan/

skriv endelig hvis nogen spørgsmål

vh thomas.
DEBAT

Vi er som en stor familie

- og der er også plads til dig
Prøv 14 dage gratis

TILMELD DIG HER

logo