220 online

Singlerejser med børn: Få gode ferietips og inspiration i dag!

Her på siden deler mange enlige forældre ferietips om at rejse alene med børn, både i debatforummet og brugernes arrangementskalender.

Aktuelle arrangementer og debatter om ferie alene med børn

Officielle ture

I samarbejde med etablerede rejsearrangører, campingpladser og festivaller kan du med singleplus.dk tage afsted på ferie.

At tage på ferie med ligesindede gør at fællesskabet er skabt allerede inden ferien starter, og både børn og voksne får en god ferie: børnene får lynhurtigt legekammerater, og som voksen får man koblet af sammen med andre voksne.

Se alle singleplus ferieturene her

Ferie med 6 årig?
Tirsdag 28.mar 2017 12:42
Hvad gør i med ferie, nogle gode rå til hvor man finde feriesteder hvor der er andre børn, min datter er 6 år og jeg har ferie med hende i uge 28 + 29 og tænkte at rejse sydpå, men kan ikke finde oplysninger om "børne ferier" eller børnevenlige hoteller... Så hvad gør i ? gode råd og alternativer modtages med glæde.
DEBAT
Luxus camping på Smukke Sydfyn
Torsdag 06.jul 2017 16:04
Mens saltvandet og sandet stadig sidder i håret - vil jeg lige gør OBS på næste års fantastiske feriemulighed - Bøjden Strand Camping -
Tjek eventen ud og meld dig til og få en helt fantastisk ferie med dine unger og en masse andre Single forældre :)

singleplus.dk/detsker/36733.
DEBAT
Søndag 04.feb 2018 10:00
SINGLECAMPING BØJDEN UGE 29
Tirsdag 07.feb 2017 14:32
hej

Tænkte selv på at det kunne være godt at prøve det der singlecamping, og hvis det passede ind ville det være super i uge 29, da vi så kan tage videre til LLF ugen efter.. Andre der har interesse for en singlecamping på Bøjden camping i uge 29??
campone.dk/bojden/  har lovet dem lige at se om der var interesse for det, for så er de villige til at stable det på benene... :)


<3 Lea.
DEBAT
Onsdag 28.feb 2018 15:00
Stemning for arrangement?
Mandag 31.jul 2017 18:37
hey...
Hjemkommen fra sommer camping ferie har jeg lyst til at bruge min fine lille vogn mere....
-er der stemning for et campingtræf et sted på sjælland her i det tidlige efterår?.
DEBAT
Billig ferie på campingplads i italien
Mandag 07.aug 2017 19:07
Hej, min søn på 5 og jeg tager til italien ved venedig på camping hvor vi skal bo i et mobilehome på camping marina de venizia - der er 3 væresler og 6 senge i alt og vi skal bare bruge et værelse :) så derfor hvis nogen vil leje anden halvdel af mobilehome så er det ret billigt for en uge i mobilehome med aircon, 1500,- på 5 stjernet camping plads - det kunne jo være der var nogen med et enkelt barn der ledte efter noget tilsvarende i uge 36/37 nærmere fra den 8/9-15/9

venueholidays.com/UK/grand_8...
marinadivenezia.it/dan/

skriv endelig hvis nogen spørgsmål

vh thomas.
DEBAT
Ferie med børn
Mandag 10.apr 2017 12:26
Jeg vil gerne syd på med mine 2 drenge 5 og 8 år. Jeg kunne bare booke en pakkerejse til Tyrkiet.. men jeg vil gerne et sted hen hvor der evt. var noget hotel el. camping  for singler med børn.  Er der nogle som kan guide mig lidt?.
DEBAT

Vi er som en stor familie

- og der er også plads til dig
Prøv 14 dage gratis

TILMELD DIG HER

logo