Bliv medlem

Singlerejser med børn: Få gode ferietips og inspiration i dag!

Her på siden deler mange enlige forældre ferietips om at rejse alene med børn, både i debatforummet og brugernes arrangementskalender.

Aktuelle arrangementer og debatter om ferie alene med børn

Officielle ture

I samarbejde med etablerede rejsearrangører, campingpladser og festivaller kan du med singleplus.dk tage afsted på ferie.

At tage på ferie med ligesindede gør at fællesskabet er skabt allerede inden ferien starter, og både børn og voksne får en god ferie: børnene får lynhurtigt legekammerater, og som voksen får man koblet af sammen med andre voksne.

Se alle singleplus ferieturene her

Søndag 30.jun 2019 05:45
Lørdag 29.jun 2019 13:00
Nogen der også skal på ferie på Tunø i år?
Fredag 13.apr 2018 23:15
vil bare høre om nogle herfra skal på ferie på Tunø?jeg og mine børn har lejet en hytte på Tunø, vi var der også sidste år og vi nød roen, vandet og den afslappende atmosfære af bare at være og være sammen på denne bilfrie ø.og vil høre om der skulle være andre der skal afsted på samme type afslappende ,rolige natur ferie på Tunø i perioden 9-13/7. I skal selv bestille via Tunø-turist/Tunø camping. Da jeg bestilte var der kun få ledige hytter tilbage, men man kan også slå telt op og det er en billig ferieform. Skal I afsted kan vi måske tage på cykeltur sammen eller hygge/spise sammen ind imellem nydelsen af natur/strand/havn og vand( Vi vil leje cykler på øen)Andre der skal afsted?.
DEBAT
Luksus Campiing for 9 gang - Bøjden på smukke sydfyn
Søndag 18.nov 2018 20:20
Så er der mulighed for at komme med på den legendariske LUXUS CAMPING i Bøjden [sol] 
Så mangler du lige det sidste skub til at få den fedeste camping ferie med dine unger i uge 27 så er chancen lige her [up].
DEBAT
Sommerferie
Onsdag 14.mar 2018 20:14
De sidste to somre har jeg været på camping med mine to drenge på en plads som desværre er lukket ned nu. Den var ikke særlig stor, men havde det vi skulle bruge, en lille hytte med sove og spiseplads,den lå tæt på bad og toilet og køkken faciliteter. Der var en god legeplads og en pool, og om aftenen blev der gerne arrangeret rundbold kamp eller bål med skumfiduser. Det var også en fornuftig pris. Så nu er jeg på udkig efter noget lign. Det skal ikke være luksus,men vi vil gerne have noget lign det vi har været på. Vi var afsted i fire dage og gav 1400 kr.

I år kunne jeg godt tænke mig noget voksen selskab. Jeg har søgt på single camping, men er ikke stødt på noget i uge 29.
Jeg har en veninde som jeg overvejer at spørge om hun vil med. Men ved hun ikke har særligt meget at gøre godt med. Vil derfor høre om der er nogen som har nogen gode ideer?.
DEBAT
Odder Strand Camping
Onsdag 04.jul 2018 22:09
Har nogen herinde erfaring med singlecamping med børn på Odder Strand Camping. Overvejer uge 29... ☀😀.
DEBAT
Ferie
Tirsdag 29.maj 2018 20:19
Hvor går jeres ferie hen til sommer. Jeg har netop booket 5 dages single camping i uge 29 ved Skagen med ungerne for 1175,00 og det er med all incl. Meeeget billigt 😳Derefter går turen til Fanø med en veninde ????.
DEBAT
Fredag 08.feb 2019 14:30
Ferie i uge 30 med teens - erfaudveksling
Søndag 15.apr 2018 12:09
Jeg har allerede booket een uge ud af feriens 3, måske 4 ugers ferie og savner lige nu gode tips til en uge mere, helst i Danmark. Alternativt nemt og billigt i udlandet.

Jeg har til den tid to drenge på 14 og 17 år med, så der skal være noget for dem at lave.
Jeg overvejer camping eller sommerhus, men det bliver let kedeligt for mig, hvis der ikke er andre voksne, jeg kan snakke med. Og hvis den danske sommer strejker igen!

Kender nogen Feddets singlecamping og kan bedømme den?
Eller har andre gode tips?.
DEBAT
Tirsdag 01.jan 2019 00:00
Søndag 03.feb 2019 11:00

Vi er som en stor familie

- og der er også plads til dig
Prøv 14 dage gratis

TILMELD DIG HER

logo