Bliv medlem

Enlig mor? Mød andre enlige mødre her

Er du blevet enlig mor? I vores debatforum kan du dele tanker og erfaringer med andre enlige mødre om de udfordringer, det giver. Vi diskuterer dagligdag, ferie, separation og skilsmisse.

Aktuelle debatter om livet som enlig mor

Netværk - Roskilde+Børn født ca april 2021
Fredag 25.nov 2022 10:59
Jeg søger et netværk i Roskilde med andre der har børn fra ca april 2021 og evt også har et sparsomt netværk og mangler støtte til fx indkøb, madlavning, oprydning i løbet af ugen. Er selv fra 1980:).
DEBAT
De svære følelser
Torsdag 17.aug 2023 14:18
nu kommenterede jeg selv på tv go' morgen/ aften dilema om at være solo mor i et forhold.

og har lige siddet i vente værelset hos lægen og fundet et mere.

facebook.com/100063549776905...

Altså sådan nogen som der finder en kæreste i puljen af andre singler der også har børn.... 

Hvad siger i  ?.
DEBAT
Kalder single plusserne i det nordjyske
Lørdag 18.mar 2023 19:35
Jeg har pga et rigtig skidt forhold, valgt at rykke mine skønne børn og jeg fra Kbh til Aalborg pr. 15.4, så helt nyt netværk skal laves :o)  så jeg tænkte på om der var nogle på denne fantastiske side, der er i det nordjyske?.
DEBAT
Aktive i slut 20’erne start 30’erne
Onsdag 09.nov 2022 18:21
Hej med jer.

Jeg har ad nogle omgange været herinde og kigge og se mig omkring. Jeg er en mand i start 30’erne, der for nyligt blev single. Med mig har jeg en dejlig dreng på 3 år. Det er en helt ny verden for mig - både at være alene, men også “alene-far”. Jeg er ikke bange for min rolle som far, men efter flere års meget usundt forhold, hvor jeg både har tabt mig selv, men også alt det, jeg fik bygget op inden (omgangskreds osv) er alt væk. Jeg har forsøgt at række lidt ud, men jeg kan godt se, at tingene bare ikke er, som de har været før. Tilbage står jeg lidt alene, i en by jeg ikke kender, uden kontakter, familie eller lignende. Det er ret trist, at komme til indrømmelsen, at man egentlig føler sig ensom - mest af alt fordi jeg ser mig selv som en social person med gode værdier og respektivt arbejde. Min søn er ligeledes den dejligste og gladeste dreng, der elsker andre børn og når der er fart på.

Mit spørgsmål er, hvor mange aktive medlemmer fra storkøbenhavn er der herinde i alderen 25-35 år? (Som læser med her).
Jeg kunne vildt godt tænke mig at komme lidt ud igen med min søn og måske også uden. Deltage i nogle sociale arrangementer, arrangeret privat, men også andet. Faktisk bare møde nogle mennesker.
Jeg ved det gør det lidt svært, når jeg står som anonym (oliver er ikke mit navn, bare for at gøre det klart fra start) men lige pt. vil jeg rigtig gerne mærke efter først, inden jeg åbner helt op. Jeg synes, det er lidt grænseoverskridende, hvis man kan sige det sådan.

På forhånd tak..
DEBAT
Grøn her
Lørdag 28.jan 2023 11:10
Hej derude.
Jeg er ny her. Har hørt godt om stedet, og vil prøve dette netværk af, til gode råd  om at være singleforælder mv., og evt sociale ting. Jeg skal vist bare lige lære at manøvrere i dette site.
Hvordan får man bedst gavn af dette netværk? Hvilke muligheder benytter I?Og kan det passe at ens foto ikke ses i ens profilforside.? Hvad gør jeg forkert? Altså ikke generelt, men ift foto????
Vh Jakob.
DEBAT
Hvordan med det der "single"?
Lørdag 19.nov 2022 17:37
Jeg tror på, at vi som mennesker langt henad vejen spejler os i andre for at forstå os selv, jeg ved helt sikkert at jeg gør.

I den forbindelse er jeg lidt nysgerrig på, hvad andres single erfaring og indstilling i grunden er.
Det jeg her tænker på, er dels i hvor lang tid andre har været singler, hvordan de har det med at være single, om de der stadig er det er det grundet et bevidst/aktivt valg og om hvordan oplevelsen af omgangskredsens indstilling til det er.

Jeg har en idé om, at det for nogle måske kan være et delvist tabubelagt emne og derfor er anonyme kommentarer selvfølgelig velkomne 😊

Personligt har jeg været single i 15 års tid, med et par enkelte flirts for en del år siden. Jeg har det egentlig meget godt med det, hvilket også er grunden til, at jeg ikke har gjort/gør noget for at ændre det.

Selvfølgelig kan jeg da godt indimellem tænke at det kunne være rart med en at flette fingre med på julemarkedet, i skoven, på stranden osv, men i sidste ende kommer jeg altid frem til samme konklusion: jeg er ikke villig til at give nok af mig selv til at det ville være fair over for en partner.

Hvad med dig?.
DEBAT
Hurtige fra hoften
Onsdag 18.jan 2023 19:27
En lille onsdags leg  Genstart

Man skyder tre spørgsmål fra hoften - kategorier vælger du selv. Spørgsmålene går på at lære hinanden at kende. Så vær kreativ og lad nu vær med de flade "Hvad laver du spørgsmål"

Når man har svaret på en runde kan man stille nye.
Det kommer med garanti til at blive lidt rodet - men prøv
Vi leger bare

1)  Hvilke musik sætter du på når du er alene?
2) Hvad bestiller du på café ?
3) Hvilken app hader du mest ?.
DEBAT
IRL kontakt og pearring
Tirsdag 05.sep 2023 18:00
Her er singleringen. For dem der er er trætte af apps og hellere vil have kontakt IRL.
Ville du gå med den? Og er du klar til at gå tilbage til IRL kontakt?

Folkene bag pear-ringen vil gøre🍐
til det internationale symbol for at være single, og opfordrer til at man bruger pære-emojien på sociale medier til at signalere at man er single og åben for kontakt …

Mere om pear-ringen pearring.co.
DEBAT
Foredrag
Mandag 20.feb 2023 14:45
Torsdag den 23. Marts arrangerer alt for damerne en aften om økonomi.
Jeg kan ikke finde ud af at linke. Måske andre kan. Det koster 250 kr og foregår i kbh. Er der nogen der har lyst til at deltage?
Kh Pernille.
DEBAT
Indienstur 2024?
Fredag 17.mar 2023 16:26
Forleden rendte jeg ind i en hyggelig snak med en anden S+'er om hvordan det er at rejse rundt i Indien. Og selvom jeg igen-igen-igen lovede mig selv, da jeg sidst tog hjem derfra, at NU ville jeg ikke dertil igen, så blev mit dikkeværk sat i voldsomme bevægelser af snakken og her sidder jeg så og skriver dette.

Han og jeg havde også lige oppe at vende, at det jo KUNNE være, at der var andre en vi to, der kunne tænke sig at indtage noget af landet. Det er bare ikke lige det letteste land at rejse rundt i. Indien er ikke let. Indien er ikke ændret fordi vi kommer som turister med en masse penge. Utallige rejser til mange destinationer i Asien over små 40 år har vist , at alle andre lande end Indien laver om på sig selv. Betonhoteller ved strandene, restauranter den lokale befolkning ikke selv har råd til at spise på, liggestole der skal betales for, dansk mad diverse steder etc etc. Indien er hvad det er , take it or leave and I love it and I hate it. Indernes logik, infrastruktur, kaotiske gadebilleder, støj, røg, larm, testing-testing-testing alles indre rummelighed; det er der alt sammen. Læg dertil, at man som single kvinde ikke bør være alene; i hvert fald ikke når mørket er faldet på.

Så ... jeg spørger lige om der måske kunne være nogle her fra kanalen, der kunne tænke sig en ordentlig en på opleveren sammen med andre gode med- og udenlemmer her på kanalen? Jeg gider godt stå for at arrangere en masse af det og har allerede været i kontakt med "nogle derovre" for ligesom at prøve at strikke en rimelig plausibel pris frem. Dem kommer jeg med, når "debatten" er oprettet. 

For mig at se er der 2 åbenlyse "veje at gå". Det sunde og grønne syd krydret med hektiske små og store byer eller en mere kulturelt anlagt tur i Rajastan med mindst lige så meget indbygget almindelig kaos for dette land.
Jeg vil absolut stemme for en rundtur i Rajastan af en varighed på 14 dage. Hvis man er Speedy Gonzales og stort set ingen ferie har på kontoen. vil man godt KUNNE nå en rimelig god tur på 14 dage alt incl, men jeg vil ikke anbefale det, for man vil have brug for ferie, når man kommer hjem. Så mit forslag er absolut, at man tager 3 uger med sig alt i alt idet der er 2 rejsedage indlagt. Afstanden er den samme som til fx New York.

Min tanke er, at vi kunne flyve til New Delhi hvor vi lejer en A/C minibus med chauffør til en fast pris. Det har jeg prøvet før og på den måde har vi bil med chauffør til vores fulde rådighed i fx alle 14 dage mens vi bare kan nyde udsigten, gode snakke, pjat og plat, læse eller holde indre ro via podcast, lydbog, musik whatever. Vigtigst af alt er, at alle - når som helst og hvor som helst - skal kunne trække sig til sin egen private sfære. Vi skal heller ikke love hinanden, at vi altid følges, spiser de samme steder, ser de samme ting etc. . Selvfølgelig vil der være must see highlights i alle byer, jeg har plottet ind og dér kan vi ikke splitte bilen op i to halvdele. Så nogle få aftaler om bestemt tid og sted vil der selvfølgelig være ift disse highlights..
DEBAT
Der er MEGA langt til Hundested[emoji1f62e]
Mandag 24.apr 2023 19:19
…, når man bor i modsatte ende af Sjælland og har forelsket sig i en gammel dba-kommode🙄

Er der nogen herinde der bor på de kanter, arbejder i nærheden, har sommerhus eller familie der etc…, og som periodisk er i nærheden af København, Køge, Roskilde eller lign., som kunne tage en den med bag i bilen og mødes...🙏..?

Jeg betaler naturligvis for benzinen..., og ved godt, at det er et “long shot”.., men det er da værd at prøve i et netværk med mange mennesker der bevæger sig geografisk på tværs af øen❤🤗.
DEBAT
Reflektion
Onsdag 09.nov 2022 06:19
Højtider er klart blevet en svær størrelse efter skilsmisse,. Min datter på 15 er pt uden jævnaldrende netværk og 100% hos mig, så fester uden børn er ikke en mulighed plus rigtigt mange er låste i faste traditioner for hvem de holder nytår med.

Jeg har tænkt lidt over de gode nytårs after, hvad var det er gjorde dem gode, jeg har fx altid nydt nytårsaften med champagne, nytårstale at danse, den gode mad og hyggeligt samvær, savner ikke så meget hovedpine dagen derpå.

tænker det er vigtigt at holde fast i nogen af traditionerne, og være mere fleksibel på hygge formatet, andre dage kan vi jo godt hygge os og danse til god musik mens vi laver aftensmad..
DEBAT

Vi er som en stor familie

- og der er også plads til dig
Prøv 0 dage gratis

TILMELD DIG HER

logo