Bliv medlem

Enlig mor? Mød andre enlige mødre her

Er du blevet enlig mor? I vores debatforum kan du dele tanker og erfaringer med andre enlige mødre om de udfordringer, det giver. Vi diskuterer dagligdag, ferie, separation og skilsmisse.

Aktuelle debatter om livet som enlig mor

Enlig forsørger bidrag - glemt - frataget
Onsdag 02.dec 2020 22:17
Mon nogen har erfaring med at glemme og besvate “er du stadig enlig forsørger” beskeden. Idag fik jeg besked om at bidraget blev frataget.
Jeg har ansøgt igen, men er ked af at miste for en tid.
Nogen der har prøvet noget lignende?

Er der noget at gøre/sige for at de kan trække deres afgørelse tilbage?

Vil naturligvis ringe til dem imorgen.

Lignende erfaring?

Kh Karina.
DEBAT
Hvad skal vi finde på? :)
Tirsdag 04.aug 2020 22:29
Hej piger! (p.t. ingen mænd)

Hvor er jeg glad for, at I har lyst til at være med! :)
Generelt synes jeg, at aldersgennemsnittet herinde på SinglePlus virker lidt højt, og der er jo noget med, at "lige børn leger bedst". Derfor denne gruppe, hvor jeg håber at møde andre alene/single forældre på nogenlunde samme alder som mig.
Det er naturligvis tilladt at diskutere forskellige emner herinde i gruppen, hvis I skulle have behov for det, men min primære intention med gruppen er, at vi skal mødes ude i den virkelige verden, så det håber jeg, at I vil være med til? :)
Og ser I i så fald helst, at vi mødes med eller uden børn? Som I kan se, har jeg også lavet en anden gruppe, der er for andre med børn på min drengs alder. Den gruppe var primært tiltænkt arrangementer med børn, mens denne gruppe primært var tiltænkt arrangementer uden børn. Men jeg er med på det meste, så kom endeligt med jeres input. :)

Vi ses!

Hilsen Maria.
DEBAT
Ses med familien under Covid
Lørdag 22.maj 2021 11:24
Covid er så anstrengende.
Er der andre end mig hvis familie nægter at ses fordi man har de smitteudsatte teens? Selvfølgelig af årsager som kroniske sygdomme som er helt fair.  Men jeg møder allivl stram fortolkning når jeg inviterer på kaffe udendørs med afstand og får et nej.
Snart er der 18 års - hvor jeg er solo fremmødte fra min side af familien.
Det er er en stram tid vi lever i..
DEBAT
Børnebidrag - nye takster
Mandag 21.dec 2020 07:10
2021-taksterne for bidrag:familieretshuset.dk/nyheder/nye-...
Hvis bidragsyder opkræves af Udbetaling Danmark, reguleres det automatisk. familieretshuset.dk/foraeldreans...
Hvis I betaler indbyrdes, skal I selv regulere beløbet.
Vær også opmærksom på skattefradrag: skat.dk/skat.aspx?oid=2234767.
DEBAT
Ferietid som single i en Corona tid.
Mandag 03.aug 2020 13:27
Så har jeg endelig ferie og normalt ville jeg have booket en uge sydpå til varmen men da det jo er Coronatider vi lever er de planer sat på hold. Så hvad gør jeg nu ? det er dælme svært at finde på noget når jeg nu er single og skal holde ferien alene. et sommerhus et dejligt sted ville være fantastisk hvis ikke jeg lige var sådan en kylling at tanken om at sove alene i et sommerhus et sted jeg ikke kender virker en smule skræmmende. Så indtil videre er det blevet til en lyntur med Oslofærgen, ud torsdag og hjem fredag bare for at bare se lidt andet end min ellers hyggelige lejlighed...... er der mon nogle det kender til samme problem og er det nogen der har en fantastisk idé til hvad og hvor man som single kunne holde ferie.... uden at et altså sprænger budgettet :).
DEBAT
Økonomi og betaling $$$
Fredag 11.dec 2020 10:10
.
DEBAT
Rød service
Onsdag 17.mar 2021 10:12
Nogen i mit netværk der kan hjælpe med at sy solgardin, 4 lige syninger og velcro på 8 hynder, ialt 16 velcro stykker a 6 cm.
Bytter gerne med noget handyman arbejde, eller en flaske champagne..
DEBAT
Lapning og klargøring af min datters cykel
Fredag 04.dec 2020 23:40
Kan I hjælpe med henvisning til en der kan lappe min datters cykel uden at vælte min december-økonomi? KBH og en radius af 25 km?
Kram fra en der failede stort som 19 årig med forsøg på at lappe en cykel sidste gang]).
DEBAT
Online dating
Torsdag 10.sep 2020 00:49
Dating handler mere om fravalg end tilvalg.
Regler, rammer, betingelser.
I gamle dage dansede man, fik en drink og kyssede. Hvis man kunne grine sammen og li at kysse hinanden, og havde man lyst til at ses igen? Så arbejdede begge videre med fokus på det.

Jeg har aldrig mødt een kvinde i en bar, som ville have en masse data. Indtægt, bil, bolig, job, børn, politisk holdning, varighed på skilsmisse, ryger, ikke ryger, alkohol, god mod dyr, misbrug, sygdomme, flytbar, ikke flytbar?
Det var ..har vi lyst til at kysse? Vil du med hjem? Næste morgen.. skal vi ses igen..

Idag er det sociale medie afhøringer og et Excel regneark man skal igennem.
Hovedparten af medlemmerne af single grupperne sidder som smagsdommer i deres egen evige ensomhed uden nogensinde at ville date overhovedet,


Det var lige en generalisering fra Anders, 59 i Stenløse, som lever dejligt drama løst, støjfrit single liv til jeg dør. Medmindre jeg ramler ind i hende jeg ikke kan leve uden?.
DEBAT
Bruger du din magt som forbruger?
Fredag 13.nov 2020 17:47
Inspireret af det øgede fokus på mink, og de forhold, som det hidtil har været tilladt for minkfarme, har jeg funderet lidt over, hvor mange, der egentlig bruger deres magt som forbrugere?

Det er jo relativt simpelt - er der ikke salg i et produkt, så bliver det ikke produceret.

Buræg havde godt salg i mange år, men så kom der fokus på forholdene for burhøns, og der produceres vel ikke buræg i mere. Det skal da lige være til industrielt brug.

Er det noget, du tænker over, når du handler ind? Og hvor meget betyder økonomi for dit valg?.
DEBAT
Min far tømmer hjemmet: Indisk tøj, bøger, møbler & nips
Lørdag 26.dec 2020 19:12
Min far har mistet sin kone og vil sælge huset, hvorfor han er begyndt, at skille sig af med tøj, bøger og indbo. Jeg har lovet at spørge alle i mit netværk om nogen har interesse og har selvfølgelig hans accept til denne tråd❤

Der er en masse tøj. Meget af det er fra Indien, dvs. i mange farver. Der er kjoler, jakker/frakker, tørklæder..., sågar en sælpels. En del er syet af skræddere i Kashmir.

Det kunne blive til en lille juleferie tur til smukke Rødvig🎄😊.
DEBAT
Barnepige/dreng søges!
Torsdag 27.maj 2021 17:44
Kære alle,
Jeg er ny herinde, og håber at dette opslag er ok. Jeg søger med lys og lygte efter en barnepige/dreng til min 3 årige dreng. Jeg kan se at mange af Jer har børn på 16-19 år, så jeg håber på positiv respons da jeg desværre ikke har kunne finde én i eget netværk.
Min dreng er glad, legesyg, energisk og nysgerrig og jeg mangler pasning ca. 1 gang om ugen da jeg har ham 99% af tiden. Nogle uger en hverdag, andre uger en weekendaften.
Skriv mig gerne en besked hvis I kender én med interesse herfor.
Tak.
Vh, Therese.
DEBAT

Vi er som en stor familie

- og der er også plads til dig
Prøv 0 dage gratis

TILMELD DIG HER

logo