Bliv medlem

Faq

Faq

   
Jeg kan ikke logge på
Husker din browser dit gamle password?
Har du fået tilsendt nyt password fra os, og kan stadig ikke logge ind?

Det skyldes ret sikkert at din browser husker dit gamle password - vær sikker på, at du får slettet det og skrevet det nye istedet (dobbelttjek)! Du kan evt. prøve de nye loginoplysninger i en anden browser som ikke husker dit gamle, for at tjekke at de nye virker.

Taster du forkert?
HUSK, at skrive medlemsnavn og password nøjagtigt - det bedste er at kopiere oplysninger ind fra den e-mail du får med nyt password fra os. Der er nemlig forskel på store og små bogstaver. Eller har du glemt dit medlemsnavn eller password? Så få tilsendt oplysningerne her.
   
Tips om det nye singleplus
Teksten er for stor!
Måske du på det gamle site har zoomet ind, da teksten var ret lille - det husker din browser, selvom vi har fået nyt design.

Du kan nulstille hvor meget der er zoomet ind ved at trykke på ctrl 0, og derefter ctrl + og ctrl - for at zoome ind og ud.

Din browser husker denne indstilling for specifikke sider, så det påvirker ikke andre sider du bruger.

Online/offline
Om jeres runde billeder er der en ring: grøn for online, lys grå for offline.
Speciel status
Få din egen specielle status her via indstillingerne
   
Billeder på singleplus.dk
Hvorfor kan jeg ikke se det hele af mit billede?
Singleplus.dk er et såkaldt responsivt site. Dvs. det tilpasser sig den enhed (smartphone, tablet eller computer) man benytter, hvilket betyder at billeder skal vises i mange sammenhænge og størrelser. Af diverse årsager bruges jeres billeder derfor som baggrunde, hvilket har nogle klare fordele ifht. sidens visning og performance især på smartphones, men har den sideeffekt at billedet kan vises uden noget af kanterne.

Tip.
Placer dig selv i centrum af billedet du ønsker som primært billede.
   
Browsere
Så længe du bruger nyeste udgave af din browser, bør du ikke opleve problemer med at bruge singleplus.dk - men udviklingen går stærkt, så støder du på noget så skriv endelig til os.
   
Android Gmail e-mail app
Læser du vores e-mails via Android Gmail app'en vil de ikke se ud som tiltænkt, da Gmail fjerner noget af layoutet. Det kan vi ikke gøre noget ved, brug den indbyggede e-mail app istedet.
   
Formålet med singleplus
Er singleplus.dk et dating site?
Nej.
Sikker?
Ja.
Nå men, hvorfor er der så kærestepar på singleplus.dk?
Hvor mennesker færdes, mødes de og kærlighed kan opstå. Det er fint med os, men det ændrer ikke på det faktum at deres børn stadig ikke har begge deres forældre under samme tag og det er udgangspunktet for singleplus.dk
   
Hvorfor koster det?
Singleplus.dk er udelukkende baseret på brugerbetaling og ikke på bannerreklamer, da vi ønsker at fokusere på dig istedet for annoncører.

Det stiller krav til os om, at levere et godt site og det håber vi selvfølgelig også er din oplevelse. Når du betaler, hjælper du arbejdet med den daglige drift, support, brugerservice, markedsføringsaktiviteter og videreudvikling af singleplus.dk.

Vil du ikke betale er det helt okay, erfaring viser blot at brugerbetaling er med til at fjerne useriøse personer og derved kan vi opretholde et voksent forum til glæde for alle.

   
Forkortelser
S+ Singleplus
TO Trådopretter (i en debat)
STF/SF Statsforvaltningen
BF Bopælsforældre
SF Samværsforældre
HIVER Bruges i debatten, når man ved at skrive et indlæg trækker debatten op på nyeste listen
RØDE Kvindelige medlemmer (et levn fra en tidligere version af singleplus, hvor et rødt ikon indikerede et kvindeligt medlem)
BLÅ Mandlige medlemmer (et levn fra en tidligere version af singleplus, hvor et blåt ikon indikerede et mandligt medlem)
MG Mødregruppe
BH Børnehave
DP Dagpleje