Log ind for at se singleplus.dk/detsker/45168
Glemt password?

FÆLLESSKAB FOR ENLIGE FORÆLDRE OG VORES BØRN

Arrangementer med og uden børn, nye venskaber, fællesrejser og oplevelser. Gør noget godt for dig selv og dine børn - Tilmeld dig Singleplus i dag!

Kom i gang med det samme

dr tv2 diverse medier
På ferie med andre singleforældre og deres børn? Se Singleplus Ferier & Rejser her...
På ferie med andre singleforældre og deres børn?
Se Singleplus Ferie & Rejser her

Hvad er singleplus?

Singleplus er et socialt netværk, hvor medlemmerne er drivkraften bag arrangementerne og det indhold der skabes på sitet. Det giver nærvær, et højt engagement og en fælles samhørighed da alle har et liv og en dagligdag der minder om din egen.

Er du singlemor, singlefar, alenemor, alenefar, enlig mor, enlig far, delemor, delefar, weekendmor eller weekendfar finder du her et fantastisk værdifuldt netværk til sparring og oplevelser - både for dig selv og dine børn.


Hvad får man?

Som medlem får man mulighed for at deltage i andre medlemmers arrangementer med og uden børn og deltage i debatter, blogs, grupper - og selv bidrage hvis man har lyst. Vi har skrevet en række artikler om det at være singlefar eller -mor.

Du vil også kunne deltage i større børnevenlige singlerejser og fællesarrangementer arrangeret af singleplus.dk i samarbejde med etablerede udbydere.

Hvis du i stedet er interesseret i dating anbefaler vi single.dk.


Oplevelser med dine børn!

Som betalende medlem kan du opnå en lang række rabatter hos f.eks. Spies, Ruby Rejser, Jesperhus Blomsterpark, Dayz m.fl.. Du kan se alle vores rabataftaler her

Rabat logoer
49 arrangementer

Find udflugter, singleferier med børn, fællesspisning m.m. i Danmarks største kalender med arrangementer, som er skabt af singleforældre for singleforældre og børn.

Vil du gerne finde andre singler med børn, at tage på sommerferie, efterårsferie, juleferie, vinterferie eller påskeferie sammen med?

105.672 debatter

Du kan læse og snakke med om skilsmisse, ferietips, skilsmisse med børn, samvær, statsamt, samværsaftale, singleliv, dagligdag, højtider og meget andet.

Del dine tanker og erfaringer med andre i samme situation - du kan endda gøre det anonymt, og dermed få luft for de rigtig svære ting.

409 grupper

Tilmeld dig eller start fællesskaber om de ting, som betyder noget for dig som singlemor eller singlefar. Fx løbeklubber, singlerejseklubber eller sundhedsgrupper.