Bliv medlem
Events

Ren optur på en flad søndag

9. april 2019

author:

Ren optur på en flad søndag

Mange søndage går med en fifty-fifty plan: Vi skal sove længe og slappe af, og vi skal ha’ klaret alt det praktiske, inden en ny uge bryder løs. Oprydning, vasketøj, den slags – de kan godt blive lidt flade, de søndage.

Men flad søndag var der overhovedet ikke tale om, da vi mødtes i AIRTRIX i Københavns Nordhavn. Vi var tværtimod højt oppe fra vi kom, til vi gik – mentalt og reelt. Klatreparken “Clip’n Climb” deler location med en gigantisk indendørs trampolinpark, og straks i receptionen er glade og forventningsfulde børn allerede begyndt at hoppe rundt på gulvet. Her er en fest.

Vi koncentrerede os imidlertid om klatreparken, som vi havde for os selv i en time til singleplus.dk’s særlige event i søndags.

Ingen af os havde været her før, men på forbløffende kort tid var alle instrueret og iført sikkerhedsliner. Herfra var det så bare OP!

I alt 24 forhindringer kan forceres, og de højeste når op i omtrent ni meters højde. Altså nogenlunde som 3. etage i en ejendom, og for os, der kan blive lettere forpustet bare af at tage trapperne til 3. sal, kan lårmusklerne godt begynde at snurre, når vejen op går via en svajende rebstige eller noget, der ligner en stabel Klodsmajor-brikker i megastørrelse. Men lattermusklerne snurrer med, for det er ret sjovt. Og varmt.

Daniel, vores instruktør, har forklaret, hvordan vi blot skal holde fast på rebets blå markering og lade sikkerhedsline fire os ned, når vi vil ned, uanset om vi er nået toppen af forhindringerne eller blot vil ned undervejs. Dét er lettere sagt end gjort. At balancere oppe under loftet og stole på, at linen virker som en persiennesnor, når man træder – eller hopper  – ud i ingenting, dét er en overvindelse. Men selvfølgelig virker det. Og nedturen bliver også ren optur.

  • Ordinær pris 130 kr. pr. person/time. Alle kan deltage, når de har gennemgået sikkerhedsinstruktion.

  • Medbring indendørssko. Man kan klatre i strømpesokker, men det er bedre med fx. sneakers.

  • Mulighed for events fx. polterabend eller teambuilding.

  • Læs mere på airtrix.dk