207 online

Enlig mor? Mød andre enlige mødre her

Er du blevet enlig mor? I vores debatforum kan du dele tanker og erfaringer med andre enlige mødre om de udfordringer, det giver. Vi diskuterer dagligdag, ferie, separation og skilsmisse.

Aktuelle debatter om livet som enlig mor

Forældretilskud?
Tirsdag 21.jul 2015 17:09
Hej allesammen. Hvis nu man er enlig mor til en søn på 10, deler forældremyndigheden og barnet 7/7 med faren og bor i egen købebolig ... Er der så nogen form for tilskud fra kommune/ stat, man er berettiget til ;|.
DEBAT
Er der noget man kan søge i efterårsferie (barn 5 år) for enlig mor?
Mandag 20.jul 2015 08:59
Nogen der kan svare på det spørgsmål?

Om der er udflugt eller en ferie fx fra noget feriehjælp?.
DEBAT
Motorcykel
Mandag 06.jul 2015 07:24
Jeg har denne lille lækker mc tilsalg
Suzuki gs 500e fra 1997
Den er ny istandsat og kører som den skal.
Pris 18000,- Men vi kan let forhandle om en god pris.....
DEBAT
At begynde at date igen - hvordan?
Onsdag 28.okt 2015 19:35
Nu efter min datter er fyldt et år og er begyndt i vuggestue og mig på job igen - er jeg begyndt at overveje at date igen. Hvordan er jeres erfaringer med at date når man er enlig mor? Her tænker jeg også på jer som har børnene 24/7 ligesom mig. Har I børnene med på date eller får I dem passede? Hvornår er det passende at præsentere potentiel mand og barn for hinanden? Jeg drømmer bestemt ikke om at være single for evigt. Men synes også bare det virker en smule bøvlet at se sig om efter en mand igen. Det var jo ikke fordi det var let før man fik barn :p.
DEBAT
Bolig søges til enlig mor med barn
Mandag 16.maj 2016 14:14
Hej alle
Jeg er kommet i en situation hvor det handler om jeg bliver nød til at finde ny bolig til knægten og jeg :) og da jeg nødigt vil hive ham ud i et skoleskift ville det være rart at det var i nærheden :) så meget gerne i nærheden af Ringsted, Roskilde eller borup ;)
Minimum en 2 værelses, det kan vi sagtens klare os på, og en husleje på maks 6000-7000 kr... Håber der er nogen der kender nogen der lejer et halvt hus eller lejlighed osv ud ;)
Jeg søger selv på alle de der facebook sider og boligportalen osv, men uden held :) indskuddet skal jeg jo også kunne klare....
DEBAT
Tak for nu - mit abn. udløber
Onsdag 10.jun 2015 19:51
Kære alle sammen.
Jeg har haft en spændende vandring ind i det nye singleland efter et langt ægteskab og Singleplus har holdt mig i hånden hele vejen. Vi har grinet, grædt, kæmpet, diskuteret, fjantet og arrangeret alle mulige ting. Tak for panelets altid gode vinkler på alle mulige ting og for altid at stille op - for os alle sammen. Det har været uvurderligt for mig at lære at være single, enlig mor, dele familie, anderledes end alle dem jeg kender - de er alle lykkeligt gift på 20. år... Tak for feedback når jeg havde brug for den, når vi alle havde brug for den.
Jeg har lært at navigere i min nye verden, at være en del af statestikken over splittede familier. Jeg har fået udbygget mit netværk med skønne kvinder som er i samme situation som jeg selv er. Nu er jeg ikke længere i tvivl om hvordan man holder morgenfødselsdag uden far, nu er jeg ikke længere i tvivl om hvordan man klarer alting selv, og fordeler med tid og penge med ex. Jeg er kommet nogenlunde på plads i mit single liv. Det har taget tid - ca de 2 forbandede år som der tales så meget om. Nu har jeg udstået dem. Nu er det tid til en glidende udskiftning på min plads - en ny nyskilt får min plads.
Så kære Singleplusser - 1000 tak for alt(:
Kh Anette.
DEBAT
Om su- hjæælp...
Tirsdag 15.mar 2016 18:46
Hej. Jeg har brug for hjælp... Er der nogen som har børn, alene, men ikke som enlig forsørger. Som er på su..
Hvad får man udbetalt?
Jeg får pt. su som enlig forsørger men vi laver om på deleordingen således at far har hende mest, så det bliver ham der er den enlige forsørger og ikke mig..

Jeg skal flytte og prøver at regne ud hvad jeg får ind
Help me. Jeg træt og det hele hænger overhovedet ikke sammen......
DEBAT
Bopælsadresse og børnefamilyeydelse / eneforsørgertillæg
Onsdag 30.dec 2015 14:16
Nedenstående er ikke mig, men nogen i min omgangskreds:


Hvis jeg har bopælsadressen på to fælles børn, og dermed får børnefamilieydelsen udbetalt, har jeg så alene retten til, at administrere disse penge, eller bør de sættes ind på en slags fælles konto, så vi begge forældre kan se hvad pengene går til, og begge kan købe tøj fra de penge til børnene, og også begge sætte flere penge ind på den konto, i fald der mangler noget til dem.


Vi har børnene 7/7, og vi har begge udgifter til dem, jeg betaler dog klub og fodbold. Faren betaler rollespil og også det tøj de bruger hos ham.

Det er i virkeligheden ikke mig, men en mand jeg kender, hvor han har betalt børnebidrag i mange år til X-konen, selvom de havde børnene lige meget, og begge købte tøj osv til dem. Det børnebidrag er nu endelig blevet sløjfet, og manden her synes det er rimeligt, at de nu får et barn hver på adressen, så han også kan få del i eneforsørgertillæg og børnefamilieydelse og boligsikring. Han har jo lige så mange udgifter til dem, som ex'en.

Jeg synes egentligt det ville være rimeligt, at han fik begge børn på adressen, og hev alle ydelserne, PLUS børnebidrag HUN nu bør betale, lige som han gjorde det i uvidenhed i mange år. I mine øjne har hun snydt ham lidt faktisk.

Hvor går man hen og læser om dette, så man forstår det. Kan man ringe til SF og få hjælp, eller hvad er jeres erfaringer?.
DEBAT
(Bæredygtige) bofællesskaber hvor man kan bo TIL LEJE?
Søndag 02.aug 2015 12:25
jeg overvejer seriøst bofællesskab som boform - men pt er det ikke realistisk at jeg kan købe mig ind i enten andel ell ejer..

Kender i til bofællesskaber, hvor man kan bo til leje?.
DEBAT
Spørgsmål ang børnebidrag
Torsdag 15.okt 2015 12:59
Hej
Jeg har hørt at man kan betale børnebidrag til hinanden og derved få en skattefordel.
Mit spørgsmål går på om det er nok, at skrive en seddel man har liggende med morens og min underskrift på, hvori der står at jeg betaler børnebidrag til hende for min yngste datter og et hvor hun betaler mig for min ældste datter? Eller skal man have lavet et officelt dokument via en advokat? Og skal skat se dokumentet eller sætter man bare beløbet ind på sin årsopgørelse og så viser man skat det hvis de spørger?
Endvidere skal overførelsen ske via en bank eller er kontanter ok?
Håber i kan hjælpe
Kh Lars.
DEBAT
Tid til den årlige erklæring
Lørdag 03.okt 2015 10:41
Så er det vist blevet tid til den årlige erklæring om, at man fortsat er enlig forsørger.

Jeg har i hvert fald fået sms om at den ligger i e-boks. Så hvis du ikke har sat din e-boks op til at du modtager mail og/eller sms, når der er ny post, så husk at tjekke din e-boks :)

PS: Denne tråd kan også bruges til den årlige harme over, at man skal bruge 2 min på at erklære at man stadig opfylder betingelserne :D.
DEBAT
Næste(n) kærlighed
Fredag 27.nov 2015 12:56
Hvad synes I om denne her?
Føler I jer ramt, home free eller bare godt underholdt?
Personligt synes jeg det er et relevant, rammende og lækkert indpakket budskab i en kold tid. Del i dit netværk, hvis du synes det samme [hearts]
facebook.com/mikkelschroeder....
DEBAT

Vi er som en stor familie

- og der er også plads til dig
Prøv 7 dage gratis

TILMELD DIG HER

logo